Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim \'TatilSeti.com\'
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - 05.04.2008 Cumartesi Riva Anisi

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

05.04.2008 Cumartesi Riva Anisi

05.04.2008 Cumartesi Riva Anisi
Sayfa 1, 2  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Geziler-Buluşmalar-Etkinlikler
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar
sx2
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: İstanbul

MesajTarih: 07.04.2008 - 22:34    Mesaj konusu: 05.04.2008 Cumartesi Riva Anisi Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Cmts hava harikaydi. Dostlarla beraber guzel bir gun gecirdik. Soz verdigim fotolar...

Hep beraber yer icerken

3'umuz yer icerken

Motorlari keserken

Gelen herkese saygilar, sevgiler.
Başa dön
sx2 Çevrimdışı sx2 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
B E K O
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: KUYUBAŞI/KADIKÖY/İST.

MesajTarih: 07.04.2008 - 22:41    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

sen varya seeen, her eve lazımsın sayatım, ellerine sağlık Gülümsüyorum
sx2
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 07.04.2008 - 23:06    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

B E K O, Biraz da su gecikmeleri aradan kaldirabilsem, daha iyi olacak.
Başa dön
sx2 Çevrimdışı sx2 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
B E K O
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: KUYUBAŞI/KADIKÖY/İST.

MesajTarih: 07.04.2008 - 23:09    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Alıntı:

B E K O, Biraz da su gecikmeleri aradan kaldirabilsem, daha iyi olacak.

biz seni gecikmelerinle de seviyoruz kardeşim..
titi
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 07.04.2008 - 23:09    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Evliler bile gezebiliyor ben nerdeyim Çok gülüyorum
uzunh1
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Göztepe/iSTANBUL

MesajTarih: 07.04.2008 - 23:13    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Arkadaşlar çok resim istiyoruz paylaşım için teşekkürler. Alkışlıyorum
On7_li
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: ÇanFrancisco

MesajTarih: 07.04.2008 - 23:15    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Güzel günleriniz daim olsun ama 3 foto gördüm?

Arbeit Macht Frei
Başa dön
On7_li Çevrimdışı On7_li Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
sx2
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 07.04.2008 - 23:17    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Simdi dogruya dogru, bu topic ilk foto icin acildi. Genelde bizim topicler bol fotolu olur ama o gun motor surmekten foto cekmeye zor zaman bulduk. Bu seferlik idare edin. Bol fotolu topicler yakindir.
Başa dön
HIZ-TUTKUNU
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: KIBRIS/GİRNE

MesajTarih: 08.04.2008 - 08:38    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

sx2, Sevgili Sayat Yediğiniz içtiğiniz sizin olsunda ben şu avatarını değiştirmeni rica edicem Karizma adamsın koysana yakışıklı bir fotografını şuraya Bravo
3-Tereddüt ettiğinde kaybedersin
Başa dön
HIZ-TUTKUNU Çevrimdışı HIZ-TUTKUNU Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
karakral1
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: istanbul

MesajTarih: 08.04.2008 - 08:51    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Alkışlıyorum Alkışlıyorum
karakral1 Çevrimdışı karakral1 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
sx2
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 08.04.2008 - 09:09    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

HIZ-TUTKUNU, Goruslerin icin tesekkur ederim. Tamam, sirf sen askere gidiyorsun diye seni kirmiyorum, degistiriyorum Çok gülüyorum
Başa dön
ugur_ugur
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: istanbul

MesajTarih: 08.04.2008 - 09:18    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum
deliemin
Organizatör-İstanbul
Organizatör-İstanbul

Nereden: İstanbul / Anadolu Yakası

MesajTarih: 08.04.2008 - 09:21    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

sx2 Sayat bu ne yaa 3 tanecik fotomu Şok oldum hepsini koyda topic şenlensin Gülümsüyorum

HIZ-TUTKUNU Rıdvancığım hayırdır askeremi gidiyorsun Gülümsüyorum

eminatar@hotmail.com
Başa dön
deliemin Çevrimdışı deliemin Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
MaGICLeF
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: İstanbul Kızıltoprak/İzmir

MesajTarih: 08.04.2008 - 09:25    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Güzelmiş
MaGICLeF Çevrimdışı MaGICLeF Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
HIZ-TUTKUNU
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: KIBRIS/GİRNE

MesajTarih: 08.04.2008 - 15:38    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

sx2, evet ya bak ne kadar güzel oldu Bravo

deliemin, evet abim mayıs 21 paket...Asker kortejine bekliyorum Göz kırpıyorum
3-Tereddüt ettiğinde kaybedersin

En son HIZ-TUTKUNU tarafından 08.04.2008 - 16:32 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
Başa dön
HIZ-TUTKUNU Çevrimdışı HIZ-TUTKUNU Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Geziler-Buluşmalar-Etkinlikler Tüm saatler GMT +2 Saat
Sayfa 1, 2  Sonraki
1. sayfa (Toplam 2 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©
PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.14 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal