Arkadaşlar bu kask hakkında bilgisi olan varsa almayı düşünüyorum tipi çok hoşuma gitti( tabi fiatıda),
yardımcı olursa kulanan arkadaşlar çok memnun olurum.
FasterPussyCat, ellerine sağlık videoyu izledim,
tnt 888 nx kintaroya bayıldım,
inşallah Türkiyeye gelmiştir bu hafta bir tane almayı planlıyorum. _________________
Sadece marushin değil diğer kaskların testleri ve aldığı puanlara www.testberichte.de sitesinden bakabiilirsin... _________________ binbasi nayman
X-maX 06 Yamaha
Touching Your Heart..!!
ben daha cumartesi günü aldım. tnt888 kintaro...
Şimdilik görebildiğim en büyük artısı ayrıca buğu camı olmadığı halde vizörün asla buğu yapmaması. Tabi dah önce kullandığım AGV ye göre daha kaliteli ve konforlu. Zamanla diğer artılarını yaşayacağım sanırım.. _________________
blt69, Marushın kask ıle ılgılı tum bılgılerı bu sıtedekı eray arkadasımızdan alabılrısın rygant nicki... _________________ "I'm not a brand fanatic,I just ride the best!" "TüYsiKlet TeaM"&"KaraRR"
Tarih: 08.04.2008 - 14:48 Mesaj konusu:
Bende TNT 777 Samura modeli var. Esasen kalitei bir kask ve camı antifrog olduğundan dolayı buğu problemi yok kesinlikle. Yalnız yüksek süratlerde stabilizesi biraz zayıf sanki.
cankat demiş ki:
blt69,
tnt 888 nx shivan dragon (bordo siyah - L beden) açılmamış kapalı kutusunda 400YTL'ye verebilirim düşünürsen.....
Hayrola niye satıyosun kaskını. Bilmediğimiz birşeymi var? _________________ Rüzgara Karşı Koşmamışsan, Onunla Esmeyi Bilemezsin; Henüz Motora Binmediysen, Yaşıyorum Diyemezsin !!!
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız