Kayıt: Oct 25, 2006 Mesajlar: 291 Nereden: merzifon/amasya
Tarih: 08.04.2008 - 11:05 Mesaj konusu:
arkadaşlar uzun uğraşlar ve birikimler sonucu hayalini kurduğum zzr1400 üme geçen hafta kavuştum ve sizinle paylaşıyım iştedim. zx12 yi verdikten sonra almış olduğum zzr1400
[URL='http://www.resim-yukle.com/viewer.php?id=img01/18/181004IMG0054A.jpg'][/URL]
konuyla ilgisi yok ama buda diğer motorlarımız[URL='http://www.resim-yukle.com/viewer.php?id=img01/18/142304IMG0043A.jpg'][/URL]
bizden yardımlarını esirgemeyen Ankara Ulusan Motor sahibi Ali ve Vehbi Ulusana
ayrıca her zaman yanımda olan sevgili kardeşim Çorum Yıldırım Motor Selehattin Yıldırıma ve son olarak bana motoru almamda gazlarıyla yardımcı olan Levent ERTURK e çok teşekkür ederim inşallah herkez bir gün benim gibi hayalindeki motora kavuşur allah herkese nasip etsin hepimize kazasız sürüşler diliyorum
hayırlı olsun
kasasız belasız keyfin bozulmadan kullan _________________ Kör cehalet çirkefleştirir insanları. Suskunluğum asaletimdendir. Her lafa verecek bir cevabım var. Lakin bir lafa bakarım laf mı diye, birde söyleyene bakarım adam mı diye...
Mevlana
Kayıt: Dec 14, 2006 Mesajlar: 2111 Nereden: AMASYA/MERZİFON
Tarih: 08.04.2008 - 11:15 Mesaj konusu:
akrepkral, canım kardeşim benim hayırlı uğurluolsun. Allah kaza bela göstermesin ama sanki kuyruğu biraz yamuk duruyor galiba nedersin bana mı öyle geldi acep Bilmem anlatabildimmi _________________
Tarih: 08.04.2008 - 11:19 Mesaj konusu:
volkanoptik, sor bi niye gelmedim hadi sorsana plakayı takmaya uğraştık ama şekil oldu dostum 05 DV aldım _________________ bir gece ansızın gelebilirim
Tarih: 08.04.2008 - 11:22 Mesaj konusu:
marcopasa, sanada hayırlı olsun kardeşim allah sanada kaza bela vermesin
Son Mesajdan 10 dakika sonra eklendi:
useri2004, yok dostum o kendi resmi değil int alınma kendi resimleri yukarıda ebay dan baktım yakında mono kapak gelecek inşallah bu arada direksiyon amortisörü arıyorum elinde olan veya bilen varsa lütfen bilgi _________________ bir gece ansızın gelebilirim
Kayıt: Dec 14, 2006 Mesajlar: 2111 Nereden: AMASYA/MERZİFON
Tarih: 08.04.2008 - 11:49 Mesaj konusu:
akrepkral, biliyorsun DV benim için önemli. eşimle benim isimlerimizin baş harfleri. yakışır sana. tekrardan Allah kaza bela vermesin. iyi günlerde kullan _________________
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız