Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - Bu Virajlarda Ne Yatılır Değil mi?

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

Bu Virajlarda Ne Yatılır Değil mi?
Sayfa 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Videolar ve fotograflar
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar Mesaj
WarCer
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 08.04.2008 - 11:29    Mesaj konusu: Bu Virajlarda Ne Yatılır Değil mi? Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Erbil Abi Bu Virajlara Kaçla Gireriz Gülümsüyorum

Pazar Günü İnşallah Foça'da Virajlarda böyle zevkli olur Gülümsüyorum
Başa dön
WarCer Çevrimdışı Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
THE_ONE
Photographer
Photographer

MesajTarih: 08.04.2008 - 11:34    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

offf be ne adrenalin olur bu yollarda valla Gülümsüyorum ...aslında tam srad-han a göre bu virajlar, o sever böyle aksiyon yapabilceği virajları Çok gülüyorum erdem bul sradhanı da yorum yapsın.....
On7_li
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: ÇanFrancisco

MesajTarih: 08.04.2008 - 11:37    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Off be yollara bak. Asfalt kaliteside düzgün olacak yatmaktan uykusu gelir insanın Çok gülüyorum
Yamaha YBR125 > Kawasaki Er-5 > Yamaha FZ6 > ?
Başa dön
On7_li Çevrimdışı Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
useri2004
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: istanbul

MesajTarih: 08.04.2008 - 11:39    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Yatarsın ya da patlarsın.. "Miami or Bust" gibi yollar WarCer, güzel paylaşım.
Başa dön
useri2004 Çevrimdışı Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
WarCer
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 08.04.2008 - 11:39    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

THE_ONE, hehe nerden bulayım Berhan abiyi şimdi ya .) Seni bulduk senden iyi motorcu mu var ehueuheuh Göz kırpıyorum

On7_li, valla çok güzel görünüyorda asfalt nasıl bilemiyoruz .)

Son Mesajdan 23 saniye:

useri2004, Teşekkür ederim
foxxy
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: izmir

MesajTarih: 08.04.2008 - 11:40    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

yıldız nerdesin bak sana viraj göstermişler Çok gülüyorum Çok gülüyorum bunnar ada yoluna benzemez ha Çok gülüyorum şaka maka çok derinleri var patlarım ben birinde Çok gülüyorumÇok gülüyorum
WarCer
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 08.04.2008 - 11:41    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

foxxy, haha valla doğru diyorsun .) Hoppp Yıldız_27 nerdesin Gülümsüyorum
Hayabusa
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: KoNYa

MesajTarih: 08.04.2008 - 11:43    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

WarCer evet haklısın bu virajlara ne yatılır ama bir de yatamazsan uçurumlardan aşağıda ne düşülür değil mi Çok gülüyorum

AhMeT BoZKuRT-MaDe iN KaYSeRi
Başa dön
Hayabusa Çevrimdışı Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
useri2004
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 08.04.2008 - 11:45    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

On7_li, ben yatarken yusufla yatiyom uyutmuyo pe.. sen nasi yation?? Çok gülüyorum
Başa dön
useri2004 Çevrimdışı Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
OnurKaraca
Yön.Kur.Üys.
Yön.Kur.Üys.

Nereden: HAYAL ETTIGIN YERDEN..!!!

MesajTarih: 08.04.2008 - 11:50    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

WarCer, guzel paylasım tesekkurler dostum ..kendı adıma yorum yapacak olursam sayet bu vırajlarda bızım gruptan bır kac kısı donecek olsa mutlaka patlayan olur Çok gülüyorum

onurkaraca1313@hotmail.com
Başa dön
OnurKaraca Çevrimdışı Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
RüzGaR
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Adana-Mersin Civarı tüm MD- Mersin MD

MesajTarih: 08.04.2008 - 11:53    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Ben yatmam valla Çok gülüyorum

Mersin MD

Başa dön
RüzGaR Çevrimdışı Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
CoBaLT
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 08.04.2008 - 11:55    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Hiç Acımam Aşağa Atlarım Göz kırpıyorum
Başa dön
CoBaLT Çevrimdışı Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
WarCer
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 08.04.2008 - 11:55    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

10UR1, abi bu virajlarda kesin biri patlar o da motoru fazla iyi sürenler çünkü kendine güvenir ilk yerde güm...

RüzGaR, valla ben de yatmam Delirdim
SeloSino
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Manisa/Turgutlu

MesajTarih: 08.04.2008 - 11:58    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

WarCer, Aga varya zaten 1 haftadır motorla çıkamıyorum bi tarafa hala beni ateşlemeye çalışıyorsun Üzgünüm Üzgünüm
Gösterme Böyle Yolları Motora Atlayıp çıkasım geliyor ama işlerden dolayı çıkamıyorum..
Gerçekten bu kadar güzel yollarda gazlamak ne zevkli olur...Hava sıcaklığı 30+ olucak lastikler sımsıcak 150 km yoldan gelmiş olucak vericeksin gazı vericeksin gazıı..
O yollar sana yavru bir ceylanın kaplana baktığı gözler ile bakacak... Çok gülüyorum

Erdem psikolojimi bozdun Çok gülüyorum Delirdim
CoBaLT
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 08.04.2008 - 11:59    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

bide paraşüt lazım
Başa dön
CoBaLT Çevrimdışı Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Videolar ve fotograflar Tüm saatler GMT + 3 Saat
Sayfa 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Sonraki
1. sayfa (Toplam 7 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©

PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.18 Saniye