Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - Hep 1000 cc videosu izlemeyeceğiz ya! Bu da benim videom 125

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

Hep 1000 cc videosu izlemeyeceğiz ya! Bu da benim videom 125

Hep 1000 cc videosu izlemeyeceğiz ya! Bu da benim videom 125
Sayfa 1, 2, 3, 4  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Videolar ve fotograflar
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar
dozzi
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

MesajTarih: 08.04.2008 - 18:50    Mesaj konusu: Hep 1000 cc videosu izlemeyeceğiz ya! Bu da benim videom 125 Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Arkadaşlar kendi motorumla çektim. Yorum bekliyorum. Honda titan

Link

linki video haline getirdim:şeker portakalı
Başa dön
dozzi Çevrimdışı dozzi Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
oguz_92
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Balıkesir

MesajTarih: 08.04.2008 - 18:53    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

kamerayı sabitlesen daha bi güzel olurdu güzel basmışsın Bravo
Henry
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Istanbul/Balıkesir

MesajTarih: 08.04.2008 - 19:13    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Titanın sesini özlemişim ya Gülümsüyorum

az mı kullandık zamanında=)
Başa dön
Henry Çevrimdışı Henry Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
excavator_zx6
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: yunusların aradığı yerden

MesajTarih: 08.04.2008 - 19:18    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

titanların sesi çok tatlı.. Bravo
Süper Üye
Süper Üye
Image Hosted by ImageShack.us

Nereden: düzce merkez(motorum mobilet).com

MesajTarih: 08.04.2008 - 19:24    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

dozzi, paylaşım için tşk Bravo Gülümsüyorum
racingdelisi
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: İZMİR/çeşme

MesajTarih: 08.04.2008 - 19:28    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

bir elinlede kamerayı tutuyorsun sanki,iyi kaçıyormuş motor
racingdelisi Çevrimdışı racingdelisi Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
shift-delete-
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: ISPARTA

MesajTarih: 08.04.2008 - 21:07    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum güzel gazlamışşın Delirdim
Başa dön
shift-delete- Çevrimdışı shift-delete- Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
ozeltolga
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Manisa-Turgutlu

MesajTarih: 08.04.2008 - 21:13    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

bana ibrede bi anormallik var gibi geldi
veryfast
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Metris ceza evi

MesajTarih: 08.04.2008 - 21:16    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

güzel paylaşım için teşekkürler Bravo
NOSFERATUS
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: İzmir

MesajTarih: 08.04.2008 - 21:44    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Alkışlıyorum
Başa dön
NOSFERATUS Çevrimdışı NOSFERATUS Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
TVSabir
Üye
Üye

Nereden: İzmir

MesajTarih: 08.04.2008 - 21:46    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

extremetolga, bence de bi anormallik var..!25 cc motor öyle kolayca 140 görür mü ki bırak ibre kabuğuna sığmıyor 140 da geçiyor Beğenmedim Beğenmedim
Başa dön
TVSabir Çevrimdışı TVSabir Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
dozzi
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

MesajTarih: 08.04.2008 - 21:49    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

sağolunarkadaşlar. Cep telle çektim. Tabiki elde. videonun formatını değiştirirken biraz sesi bozmuş. ses 1-2 saniye geriden geliyo
Başa dön
dozzi Çevrimdışı dozzi Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
aspuzu
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: E5&TEM sol şeritten

MesajTarih: 08.04.2008 - 22:53    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

gösterge kafayı yemiş motor nerdeyse 160 ı görüyo göstergeye göre ....
onu yapan mühendisler salakmı oraya 160 yerine 140 yazmışlar .....
hem o motor 160 a yaklaşsın motordan fırlayan parçalar istanbulun surlarını yerle bir eder..... Çok gülüyorum
Başa dön
aspuzu Çevrimdışı aspuzu Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
karakral1
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: istanbul

MesajTarih: 08.04.2008 - 22:58    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Alkışlıyorum
karakral1 Çevrimdışı karakral1 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
racing_team86
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: iStAnbuL p€ndiK

MesajTarih: 08.04.2008 - 23:15    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum

racing_fear@hotmail.com
Başa dön
racing_team86 Çevrimdışı racing_team86 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Videolar ve fotograflar Tüm saatler GMT +2 Saat
Sayfa 1, 2, 3, 4  Sonraki
1. sayfa (Toplam 4 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©
PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.15 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal