yaz gelıyor ve malum bız motorcuları bı telas sarıyor.motorlarımızın yaza hazırlıkları yapılıyor ve kımımız yenı sezona yenı bır motorla gırıyoruz,kımımız kullandıgımız motorlarımızda degısıklıkler yapıyoruz ve yaza nasıl damga vursak dıye calısmalar ıcındeyız.öncelikle tüm motorcuların ve md aılesının kazasız keyıflı bır yaz gecırmesını dılerım.bu baslıg actım cunku son zamanlarda bazı arkadaslarımızın motorlarında yapacakları degısıklıkler ıle ılgılı cok seyler yazılıp cızılıyor.benım bahsetmek ıstedıgım ustaca yapılmıs modıfıyelerden zıyade kucuk caplı ve belkıde rısklı olabılecek degısıklıkler.ornek verecek olursak ınce lastıklı motorlarımıza kalın lastık takmak,gereksız aksesuarlarla motoru suslemek vb.
ozellıkle cbr 125 ın bısıklet gıbı gorunmesınden sıkayet eden arkadaslar kalın lastık takmak ıstıyorlar.honda muhendıslerınden daha ıyı dusunen bu arkadaslar kalın lastık takınca cbr600 rr gıbı oldugunu dusunuyorlar.onların yalancısıyım.yada tvs apachı ıle pıyasada ss muamelesı gordugunu ıddıaa edenler bıle var.arkadaslar motorunuzun markası modelı ne olursa olsun sızı bu alemde var olmayı saglıyan,bu yasamı sıze lutuf kılmıs motorlarınızı lutfen sevın.motorlarınızın normal hallerınden utanmayın.unutmayınkı sızın yerınızde o motora sahıp olmak ısteyecek,o ruzgarı hıssetmek ısteyecek bınlerce ınsan var.hatta bu zevkle hıc tanısmamıs ve hayatlarında motorun varlıgından bı haber olan ınsanlar var.yanı sızler sanslı oldugunuzu bılın.tabıkı her ınsan kullandıgı motorun en ıyı en guzel olmasını ıster.dıkkat cekmeyı herkes arzular ama ımkanlar dahılınde sıze bu zevkı yasatan motorlarınızı hor gormeyın.yapacagınız degısıklıklerle cocukları kandırabılırsınız.motorunuzun yanına yaklasan bır cocuga motorunuzun nekadar hızlı oldugunu yada kac cc oldugunu yalan atarak soyleyebılırsınız,gorunusuyle bılınclı olmayan kısılerı kandırabılırsınız ama bu degısıkler sızler ıcın tehlıkelı boyutlara ulasabılır.unutmayınkı ıyı bır motorcu motorunuzun hangı model,marka ve gucte oldugunu bılır.ıstedıgınız kadar degıstırın bunu gızleyemezsınız.bu sebeble ustaca yapılmıs modıfıyeeler harıcınde motorlarınızda yapacagınız degısıklerden sakınmanızı onerırım.bu yaz herkese keyıflı,saglıklı ve guzel gecer umarım.
unutmayınkı en ıyı motor kendı motorunuzdur.sız onlara ıyı bakın onlarda sıze ıyı baksın.motorlarınızı sevın
Tarih: 09.04.2008 - 00:51 Mesaj konusu:
_RoMeO_, tesekkurler gusel bi yazı ama su cbr 125 mevzuunu takma aptalca bi topic ben gecen yaz arkadasıma aldım ve bazen alıp zevkle biniyorum her makinanın yeri ayrıdır güzelliğide o topici acan arkadaş zaten ne amaçla açmış kendiside bilmiyor o yusden kaideye almaya değmez kardesm _________________ Life is for the brave
sabahları uykusuz yorgun gözlerle işe giderken kapıda tebessümüme yol açan tek mevzum K5
güzeldi ama ben eğer 600rr alamyıpta cbr 125 im dursaydı ına turbo takıcaktım ve manifolttan doğru eğzoz borularını büyültüp abart egzoz yerleştirip çip takıcaktım. hee ama zarar ama kar. ben bindiğim araçtaki devirin sonunu görmek ve ibrenin tamamını görmek isterim. mopet bile dahildir . sözlerine katılıyorum. beni birazz daha heveslendirdin.
_RoMeO_, _________________ "SULAR YÜKSELİNCE BALIKLAR KARINCALARI YER, SULAR ÇEKİLİNCE DE KARINCALAR BALIKLARI. KİMSE BUGÜNKÜ ÜSTÜNLÜĞÜNE VE GÜCÜNE GÜVENMESİN.KİMİN KİMİ YİYECEĞİNE SUYUN AKIŞI KARAR VERİR"
_RoMeO_, hevesim kursağımda kaldı motorumu soğuk kış günlerinde sanki hava yazmış gibi kullandım soğuğa aldırmadım bindim motoruma sonra havana harika alduğu bir gün bindim motoru bir kaza motor pert şimdide havalar düzeliyor yaz geliyor motor yok _________________
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız