Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - ***motorunuzu sevin***

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

***motorunuzu sevin***
Sayfa 1, 2  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MotorDelisi-GENEL
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar Mesaj
_RoMeO_
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: 42-KNY

MesajTarih: 09.04.2008 - 00:48    Mesaj konusu: ***motorunuzu sevin*** Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

yaz gelıyor ve malum bız motorcuları bı telas sarıyor.motorlarımızın yaza hazırlıkları yapılıyor ve kımımız yenı sezona yenı bır motorla gırıyoruz,kımımız kullandıgımız motorlarımızda degısıklıkler yapıyoruz ve yaza nasıl damga vursak dıye calısmalar ıcındeyız.öncelikle tüm motorcuların ve md aılesının kazasız keyıflı bır yaz gecırmesını dılerım.bu baslıg actım cunku son zamanlarda bazı arkadaslarımızın motorlarında yapacakları degısıklıkler ıle ılgılı cok seyler yazılıp cızılıyor.benım bahsetmek ıstedıgım ustaca yapılmıs modıfıyelerden zıyade kucuk caplı ve belkıde rısklı olabılecek degısıklıkler.ornek verecek olursak ınce lastıklı motorlarımıza kalın lastık takmak,gereksız aksesuarlarla motoru suslemek vb.
ozellıkle cbr 125 ın bısıklet gıbı gorunmesınden sıkayet eden arkadaslar kalın lastık takmak ıstıyorlar.honda muhendıslerınden daha ıyı dusunen bu arkadaslar kalın lastık takınca cbr600 rr gıbı oldugunu dusunuyorlar.onların yalancısıyım.yada tvs apachı ıle pıyasada ss muamelesı gordugunu ıddıaa edenler bıle var.arkadaslar motorunuzun markası modelı ne olursa olsun sızı bu alemde var olmayı saglıyan,bu yasamı sıze lutuf kılmıs motorlarınızı lutfen sevın.motorlarınızın normal hallerınden utanmayın.unutmayınkı sızın yerınızde o motora sahıp olmak ısteyecek,o ruzgarı hıssetmek ısteyecek bınlerce ınsan var.hatta bu zevkle hıc tanısmamıs ve hayatlarında motorun varlıgından bı haber olan ınsanlar var.yanı sızler sanslı oldugunuzu bılın.tabıkı her ınsan kullandıgı motorun en ıyı en guzel olmasını ıster.dıkkat cekmeyı herkes arzular ama ımkanlar dahılınde sıze bu zevkı yasatan motorlarınızı hor gormeyın.yapacagınız degısıklıklerle cocukları kandırabılırsınız.motorunuzun yanına yaklasan bır cocuga motorunuzun nekadar hızlı oldugunu yada kac cc oldugunu yalan atarak soyleyebılırsınız,gorunusuyle bılınclı olmayan kısılerı kandırabılırsınız ama bu degısıkler sızler ıcın tehlıkelı boyutlara ulasabılır.unutmayınkı ıyı bır motorcu motorunuzun hangı model,marka ve gucte oldugunu bılır.ıstedıgınız kadar degıstırın bunu gızleyemezsınız.bu sebeble ustaca yapılmıs modıfıyeeler harıcınde motorlarınızda yapacagınız degısıklerden sakınmanızı onerırım.bu yaz herkese keyıflı,saglıklı ve guzel gecer umarım.

unutmayınkı en ıyı motor kendı motorunuzdur.sız onlara ıyı bakın onlarda sıze ıyı baksın.motorlarınızı sevın Gülümsüyorum
Başa dön
_RoMeO_ Çevrimdışı _RoMeO_ Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
10at418
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: Antalya

MesajTarih: 09.04.2008 - 00:51    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Alkışlıyorum Alkışlıyorum

www.antalyamotordelisi.tr.gg
Başa dön
10at418 Çevrimdışı 10at418 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder AIM Adresi
sesginn
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Çanakkale MD

MesajTarih: 09.04.2008 - 00:51    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

_RoMeO_, tesekkurler gusel bi yazı Bravo ama su cbr 125 mevzuunu takma aptalca bi topic ben gecen yaz arkadasıma aldım ve bazen alıp zevkle biniyorum her makinanın yeri ayrıdır güzelliğide o topici acan arkadaş zaten ne amaçla açmış kendiside bilmiyor o yusden kaideye almaya değmez kardesm Bravo
sesginn Çevrimdışı sesginn Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
turboburak
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: sinopayancık

MesajTarih: 09.04.2008 - 00:58    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

güzeldi ama ben eğer 600rr alamyıpta cbr 125 im dursaydı ına turbo takıcaktım ve manifolttan doğru eğzoz borularını büyültüp abart egzoz yerleştirip çip takıcaktım. hee ama zarar ama kar. ben bindiğim araçtaki devirin sonunu görmek ve ibrenin tamamını görmek isterim. mopet bile dahildir Bravo . sözlerine katılıyorum. beni birazz daha heveslendirdin. Göz kırpıyorum
Başa dön
turboburak Çevrimdışı turboburak Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
guardi10n
Üye
Üye

MesajTarih: 09.04.2008 - 01:04    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Gülümsüyorum güzelmiş
Başa dön
guardi10n Çevrimdışı guardi10n Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Qerazma
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: izmir

MesajTarih: 09.04.2008 - 01:29    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum Bravo Motordelisi
Başa dön
Qerazma Çevrimdışı Qerazma Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
_ToLGa_
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Ankara/Ümitköy

MesajTarih: 09.04.2008 - 16:02    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Güzel bir yazı teşekkürler..İnşallah bende bu yaz ilk motorumu alıcam Gülümsüyorum Heyecanlıyım Delirdim

[b] --Sinan Sofuoğlu Hiç Unutulmayacaksın Kalbimizdesin..-- [/b] Üzgünüm
Başa dön
_ToLGa_ Çevrimdışı _ToLGa_ Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
neuremencer
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: 001

MesajTarih: 09.04.2008 - 16:28    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

_RoMeO_, Bravo Bravo
motorman74
Üye
Üye

Nereden: bartin

MesajTarih: 09.04.2008 - 16:55    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum

Başa dön
motorman74 Çevrimdışı motorman74 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
Bilemir
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Kocaelı=BYRMOĞL

MesajTarih: 09.04.2008 - 17:18    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

_RoMeO_, hevesim kursağımda kaldı Gülümsüyorum motorumu soğuk kış günlerinde sanki hava yazmış gibi kullandım soğuğa aldırmadım Gülümsüyorum bindim motoruma sonra havana harika alduğu bir gün bindim motoru bir kaza motor pert şimdide havalar düzeliyor yaz geliyor motor yok Gülümsüyorum
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: İzmir

MesajTarih: 01.05.2008 - 23:54    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Arkadaşlar Romeo yu dinleyelim duymayanları uyaralım.Önce can sonra ne istersen Dil çıkarıyorum
Başa dön
NOSFERATUS Çevrimdışı NOSFERATUS Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
DagustuN
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Hüner Motor.com - İstanbul

MesajTarih: 01.05.2008 - 23:58    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum
Başa dön
DagustuN Çevrimdışı DagustuN Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
bulosel
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: HASKOVO

MesajTarih: 02.05.2008 - 00:03    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Motorumu cok seviyorum ama ne yazıkki satmak zorundayım... Üzgünüm
http://www.sahibinden.com/nolan_x-_lite_x-_801r_kask_sifir_WQQaXQQ7849993WQQpXQQdisplayitem
Başa dön
bulosel Çevrimdışı bulosel Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
ugrcn
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: İstanbul/Beykoz

MesajTarih: 02.05.2008 - 00:03    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum

Keske Hep Çocuk Kalsaydim,Hayatimdaki En Buyuk Aciyi Dizimdeki Yara Sansaydim...
Başa dön
ugrcn Çevrimdışı ugrcn Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
karakral1
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: istanbul

MesajTarih: 02.05.2008 - 00:12    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

güzel yazı teşekkürler
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MotorDelisi-GENEL Tüm saatler GMT + 3 Saat
Sayfa 1, 2  Sonraki
1. sayfa (Toplam 2 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©

PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.16 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal