Osmaniye’de kaçak yollarla girdikleri Tarsus-Adana-Gaziantep (TAG) otoyolunda hız ve akrobatik hareketler yapan motosikletli gençlerin yarışı sırasında yaşanan kaza, saniye saniye görüntülendi. Motosikletleriyle TAG otoyoluna kaçak yollarla girerek zaman zaman otobanda hız yapan 18 yaşındaki Hüseyin Demir yönetimindeki motosiklet saatte 120 kilometreye çıktı. Akrobatik hareketler yaparken aracın hakimiyetini kaybeden genç yoldan çıktı. Kazada, sürücüsü Hüseyin Demir ile arkasında bulunan 20 yaşındaki Ferdi Yazkılı da üzerlerine doğru savrulan motosiklet nedeniyle bariyerlere çarptı. Göz göre göre gelen kazada mucize eseri can kaybı olmazken Hüseyin Demir’in bacağı kırıldı. Ferdi Yazkılı ve Hüseyin Demir ayakta tedavi edildi.
Motosikleti ile sık sık yarışlara katıldığını belirten Battal Akbaş ise kentte kendilerine ait bir pist olmadığı için otobanı tercih ettiklerini savundu.
21 BİN TESCİLLİ MOTOSİKLET VAR
Kentteki 51 bin tescilli aracın 21 binini motosikletler oluşturuyor. Yetkililer, tescilsiz olanlarla birlikte bu sayının 30 bine ulaştığını belirtiyor.
Kentte meydana gelen trafik kazalarının yüzde 35'ine ise motosikletlilerin karıştığı kaydedildi.
_________________ Her Zaman Hukukun Üstünlüğü Yoktur.Bazende Üstünlerin Hukuku Vardır
0 RH(-)
En son nureddind tarafından 09.04.2008 - 17:10 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
Kayıt: Feb 27, 2007 Mesajlar: 2201 Nereden: Çerkezköy/Tekirdağ
Tarih: 09.04.2008 - 17:03 Mesaj konusu:
ne kask ne mont var üzerlerinde.olacağı budur yani.tarzan gibi binersen motora . _________________ Şefk@ti (DarkRiders)
Gixxer-1000 K5
http://www.metacafe.com/watch/1723305//
Kayıt: Dec 04, 2006 Mesajlar: 1454 Nereden: BALIKESİR (ZAFER KOÇ)(age group 30)
Tarih: 09.04.2008 - 17:04 Mesaj konusu:
ayıkla pirincin taşını _________________ Bir dakikalık İNSAN taklidi yap yeter............(yüzüm sadık köpek yüzün kedice pazarlıklı
Lan bir sen mi kaldın akıllı bu tarla mayınlı
Ummadığın yer tuzaklı vesselam....
(sogopa...vesselam......kaf kef...)
Tarih: 09.04.2008 - 17:12 Mesaj konusu:
millet bunları görüyor ondan sonra motorcular serseri işte bizde böyle motor kullananlar yüzünden serseri durumuna düşüyoruz _________________ istedim vermediler sen motorcusun dediler
Tarih: 12.04.2008 - 14:01 Mesaj konusu:
tam bariz kro way pejonun üstüne yatanı gördümde ybr125 in üstüne yatanı ilk defa görüyom harbi kro bunlar
bunlar düşse ölse gene yatarlar üstüne (üşümüyalarmı anlamıyorum battaniye falanda atıyolarmı acaba üstüne ama atmazlar hız keser sonra ) _________________ K€ÑЦM¦-_-®¦¥ø®k€Ñ-_-ئmª|{tªñ-_-Kø®ktµğµm -_-¥€®Ð€¥¦M-_-§€ñЀ¥¦M...
En son oguz_92 tarafından 12.04.2008 - 14:03 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
Tarih: 12.04.2008 - 14:19 Mesaj konusu:
eğitim şart eğitim,arkadaşlar sevgili md'ler boşuna dememişler cesaret cahillerde olur diye.bunlarda beyin yok kask takmıyolar.ne demişler su testisi su yolunda ama yazık çok yazık böyleleri yüzünden motosiklet kültürü yok ediliyor sonra motorcu mu aaa serseridir o diyolar ama ben inanıyorum bi gün gelecek motorculara 2. sınıf inasan muamelesi görmektenden kurtulacaklar.bunu hep beraber başaracagız... _________________ GÖZÜNÜZ YOLDA,ELİNİZ GAZDA,AYAĞINIZ FRENDE,KALBİNİZDE SEVDİKLERİNİZ OLSUN.KASKKINIZI HEP TAKIN KAFANIZ BAŞINIZDA OLSUN...CRAZYBOY SAKİR...
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız