Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim \'TatilSeti.com\'
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - Honda CBF 150 - Yamaha YBR 125 - Kanuni Caracal 200 hangisi

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

Honda CBF 150 - Yamaha YBR 125 - Kanuni Caracal 200 hangisi

Honda CBF 150 - Yamaha YBR 125 - Kanuni Caracal 200 hangisi
Sayfa 1, 2, 3, 4  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Moto Vitrin
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar
hayyamforever
Yeni Üye
Yeni Üye

MesajTarih: 10.04.2008 - 10:22    Mesaj konusu: Honda CBF 150 - Yamaha YBR 125 - Kanuni Caracal 200 hangisi Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Arkadaşlar selam,

Taksitle motor almayı düşünüyorum ve biraz araştırdıktan sonra şu üç model üzerinde yoğunlaştım.

Honda CBF 150 - Yamaha YBR 125 - Kanuni Caracal 200

Sizce hangisi daha iyi olur ? Halihazırda A2 ehliyetim var ve uzun zamandır motor kullanmadım, genelde daha önce scooter kullanmuştım.

Şimdi ise vitesli bir motor ve 125 - 250 cc gücünde bir şey bakıyorum bana neyi tavsiye edersiniz ?

Bunların dışında daha uygun fiyata kaliteli ve sorun çıkarmayan Çinli marka model var mı ?

Yardımcı olursanız sevinirim.
Başa dön
hayyamforever Çevrimdışı hayyamforever Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
EROLL88
Süper Üye
Süper Üye
Free Image Hosting at www.ImageShack.us

MesajTarih: 10.04.2008 - 10:25    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

hıntlı var kardesım tvs apache kesınlıkle tavsıye ederım
sossisli sandviçlere inanırız
Başa dön
EROLL88 Çevrimdışı EROLL88 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
tripanazomigambyetsz
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: izmir

MesajTarih: 10.04.2008 - 10:26    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

dostum bence hepsinden vazgeç bende pazartsesi alıcam çok araştırdım hatta 1 senedir
araştırıyorum ve sonunda tvs apacheye karar kıldım... ona göre ii düşün

http://www.motordelisi.com/antalya-olimpos-a-gidiyorum-katilmak-isteyen-varmi-ft69216.html
Başa dön
tripanazomigambyetsz Çevrimdışı tripanazomigambyetsz Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
EROLL88
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 10.04.2008 - 10:30    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

tripanazomigambyetsz, anlınadan opecem yahuu ahada bı akıllı daha Delirdim
Başa dön
tripanazomigambyetsz
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

MesajTarih: 10.04.2008 - 10:30    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

eyw kardeşim ama peder hala honda dan şaşma dio bakalım motorcuda belliolcak herşey Gülümsüyorum

http://www.motordelisi.com/antalya-olimpos-a-gidiyorum-katilmak-isteyen-varmi-ft69216.html
Başa dön
tripanazomigambyetsz Çevrimdışı tripanazomigambyetsz Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
On7_li
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: ÇanFrancisco

MesajTarih: 10.04.2008 - 10:33    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Caracal ı direk ele. Honda al Yamaha al farketmez. Göz kırpıyorum

Arbeit Macht Frei
Başa dön
On7_li Çevrimdışı On7_li Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
hayyamforever
Yeni Üye
Yeni Üye

MesajTarih: 10.04.2008 - 10:40    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

tvs apache ne kadar ?
Başa dön
hayyamforever Çevrimdışı hayyamforever Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
TaMe_R1
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 10.04.2008 - 10:44    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

honda cbf 150 Bravo
Başa dön
TaMe_R1 Çevrimdışı TaMe_R1 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
tripanazomigambyetsz
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

MesajTarih: 10.04.2008 - 10:46    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

şuan bildiğim kadarıyla apache 3400 civarında ama mayıs sonu ruhsat ve plaka dahil 3850 olacağını duydum...

Başa dön
suleyman__83
Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye

Nereden: KONYA

MesajTarih: 10.04.2008 - 10:47    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

honda cbf 150 Bravo
EROLL88
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 10.04.2008 - 10:48    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

valla ben nakıt 3900 parayı saydım sene 2006 hala bı daha motorcuya para vermedım ha bıde kask vermıstı onuda arkadasa verdım hehee
Başa dön
hayyamforever
Yeni Üye
Yeni Üye

MesajTarih: 10.04.2008 - 10:51    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

3000'den fazla vermek istemiyorum açıkçası bütçem yok çünkü. Şu durgun piyasa koşullarında bile motor satışlarında güzel bir kampanya yok yaws ! Beğenmedim
Başa dön
tripanazomigambyetsz
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

MesajTarih: 10.04.2008 - 10:52    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ozaman ikinci ellere bak illene 0 alman şart deil çok temiz motorlar var Bravo

Başa dön
EROLL88
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 10.04.2008 - 10:56    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

sımdı dustu fıyatı ben aldıktan 5 ay sonra 3500 oldu fıyatı ama ben bayaa bı gezmıstım motorla yanı beklesem daha ucuza alacaktım ama bayıye gırdıgı gıbı ılk alan ıkıncı kısı oldum benden once bı adam daha dıger dukkanlarından almıs ılk oraya gıtmıs motorlar kacırdım yanı ıkıncı apache sahıbıyım ıstanbulda
Başa dön
tigerS_54
Üye
Üye

Nereden: SAKARYA

MesajTarih: 10.04.2008 - 11:17    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

CBF ile YBR arasında kalite olarak pek fark yok CBF biraz daha güçlü ve heybetli o kadar....
CARACAL zaten başka bir kategori...ama zaten bu işzevk meselesi Bravo
Başa dön
tigerS_54 Çevrimdışı tigerS_54 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Moto Vitrin Tüm saatler GMT +2 Saat
Sayfa 1, 2, 3, 4  Sonraki
1. sayfa (Toplam 4 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©
PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.14 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal