hıntlı var kardesım tvs apache kesınlıkle tavsıye ederım _________________ We believe in sky not sunroof..
Biz gökyüzüne inanırız, Sunroof'a değil...
Biz yol maceralarına, benzin istasyonlarına,
sossisli sandviçlere inanırız
dostum bence hepsinden vazgeç bende pazartsesi alıcam çok araştırdım hatta 1 senedir
araştırıyorum ve sonunda tvs apacheye karar kıldım... ona göre ii düşün _________________ murat_163@hotmail.com
tripanazomigambyetsz, anlınadan opecem yahuu ahada bı akıllı daha _________________ We believe in sky not sunroof..
valla ben nakıt 3900 parayı saydım sene 2006 hala bı daha motorcuya para vermedım ha bıde kask vermıstı onuda arkadasa verdım hehee _________________ We believe in sky not sunroof..
sımdı dustu fıyatı ben aldıktan 5 ay sonra 3500 oldu fıyatı ama ben bayaa bı gezmıstım motorla yanı beklesem daha ucuza alacaktım ama bayıye gırdıgı gıbı ılk alan ıkıncı kısı oldum benden once bı adam daha dıger dukkanlarından almıs ılk oraya gıtmıs motorlar kacırdım yanı ıkıncı apache sahıbıyım ıstanbulda _________________ We believe in sky not sunroof..
CBF ile YBR arasında kalite olarak pek fark yok CBF biraz daha güçlü ve heybetli o kadar....
CARACAL zaten başka bir kategori...ama zaten bu işzevk meselesi
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız