Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - 1978 honda cb750 four aldım :)

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

1978 honda cb750 four aldım :)
Sayfa 1, 2  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MOTORUM !
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar Mesaj
kanpara
Üye
Üye

MesajTarih: 10.04.2008 - 21:54    Mesaj konusu: 1978 honda cb750 four aldım :) Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Slm arkadaşlar .. Yaklaşık 2-3 senelik motor hayatımda 125 ve 250 cc lik motorlara bindim .. Sonunda bir delilikte ben yaptım gittim izmirden cb750 aldım ..30 senelik motor hala nası ayakta duruyor bilmiyorum ama 250 cc den sonra f16 tadında oldu benim için Gülümsüyorum . Motorun şasesinde , karbüratörlerde ve şanzımanında sorun yok .. Contalar biraz yağ kaçırıyo , motorda biraz duman atıyo Gülümsüyorum . Frenleri inanılmaz güzel ( ön arka disk ) ama üstündeki lastikler çok dandik.. Ufaktan toplamaya başladım bile . Hava fitresini yağını bujilerini değiştim .. Şimdilik motoruna elletmeyi düşünmüyorum . Yağını koyar gezerim Gülümsüyorum Kolaydan zora doğru toplamayı planlıyorum . Bir boya , bir takım lastik , biraz aliminyum kumlamasından sonra önümüzdeki kış motoru indirticem . ebayden almanyadaki arkadaşlarıma parça aldırmaya başlıcam şimdiden ..Anca toparlarız kışa kadar Gülümsüyorum ..en yakın zamanda fotolarınıda koyarım .. Neyse bi heves çenem düştü çok ..Önerilerinizi bekliyorum . son olarak herkes dilediği motora binsin diyorum . Kalın sağlıcakla ...
Başa dön
kanpara Çevrimdışı kanpara Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
sesginn
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Çanakkale MD

MesajTarih: 10.04.2008 - 22:35    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

kanpara, hayırlı olsun kardesm allah kaza bela vermesn 2 de foto atsan daha şık olurmuş Bravo
sesginn Çevrimdışı sesginn Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
drummerhipgig
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: istanbul

MesajTarih: 10.04.2008 - 22:37    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

hayırlı uğurlu olsun..30 yıllık motoruda toplamak ayrı bir keyiftir.. Bravo
Başa dön
drummerhipgig Çevrimdışı drummerhipgig Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
useri2004
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: istanbul

MesajTarih: 10.04.2008 - 22:40    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

kanpara, seviyorum böyle eski makinelere can katanları..
Başa dön
useri2004 Çevrimdışı useri2004 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
kanpara
Üye
Üye

MesajTarih: 10.04.2008 - 23:41    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

eywallah beyler ..fotoları ekliycem en kısa sürede .. eski motor hevesi olan ..elini yağa bulamak isteyen , merak eden buyursun gelsin ..
Başa dön
crazy_81
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: iskeletler diyarından(Düzce)

MesajTarih: 10.04.2008 - 23:43    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

haydı hayıorlı olsun ozaman resımde ısterızz Göz kırpıyorum
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: ANKARA

MesajTarih: 10.04.2008 - 23:56    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

hayırlı olsunn güle güle kullan Bravo
Başa dön
poyraz55 Çevrimdışı poyraz55 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
viper22
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Kocaeli-YZF-R1

MesajTarih: 10.04.2008 - 23:57    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

bakimli motora bir sey olmaz kafana takma modelini, iyi gunlerde kullan.
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: istanbul/bostancı

MesajTarih: 11.04.2008 - 00:15    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

zamanının en teknolojik makinesiydi ingiliz motorlarına darbe vuran bir japon'du.
bir belgeselde sesini dinledim ferrari sesine çok benziyordu belgeselde bunu söylediler,ve koltuğa 1 bardak su koydular öyle gazladılar hiç vibrasyon yoktu.
hayırlı uğurlu olsun,Allah kaza bela vermesin güle güle kullan... Bravo
Başa dön
2pac Çevrimdışı 2pac Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
On7_li
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: ÇanFrancisco

MesajTarih: 11.04.2008 - 00:19    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Başının ağrımaması dileklerimle hayırlı olsun Göz kırpıyorum

Arbeit Macht Frei
Başa dön
On7_li Çevrimdışı On7_li Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
neuremencer
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: 001

MesajTarih: 11.04.2008 - 00:24    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

kanpara, ne denli heyecan duydugun anlatımından belli eski ama saglam tabiri caizse katır gibi bir motosiklettir avrupa da bir cok fun club ı mevcut arastırmanı gerekirse yardım almanı tavsiye ederim gercek kullanıcılarından,güvenli ve keyifli sürüsler dilerim Bravo
mhmtmlx
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

MesajTarih: 11.04.2008 - 00:34    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

YAA HACI KAÇA ALDIN SORMASI AYIP OLMASIN
Başa dön
mhmtmlx Çevrimdışı mhmtmlx Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
kanpara
Üye
Üye

MesajTarih: 11.04.2008 - 00:46    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Gerçektende teknolojik ..ön arka fren disk ve hidrolik var. elektro marş var. 12 bin devir fln çeviriyor ( tabi ben 9 bini geçmiyorum ) ve söylendiği gibi sıfır vibrasyon ..Düz yolda 170 km ye kadar çıktım titreşim yok resmen ...Hele 120 civarı kedi gibi uysal , su gibi akıyo alet Gülümsüyorum Ama yaşlı işte..Ben çerez parasına aldım ..ztn amacım restore etmekti bu motora 4 milyar restorasyon parası harcasam 2. el orta karar er5 zor bulunur ..artık yaptık bi delilik anlicanız ..ama şunu söliyim 30 senelik motor , motoru kötü durumda olmasına ragmen 100 km aralıksız yol yaptım dün ( büyükçekmece - gebze ) patır patır geldik valla ...honda harbiden bu modeli dayanıklı üretmiş..

Son Mesajdan 1 dakika sonra eklendi:

tabi kmde 300 400 bin arası bi yakıtı var Gülümsüyorum orası ayrı

Son Mesajdan 49 dakika sonra eklendi:

ya fotoları ekleyemedim bir türlü ..birinize gönderiyimde eklesin şunları bi zamet Gülümsüyorum
Başa dön
hayabusa2785
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: sevdim o zalimi :) (m.köy/istanbul)

MesajTarih: 11.04.2008 - 14:04    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

kanpara, ciddi olamazsın. o motosiklet efsanedir, motosiklette disk frenin kullanıldığı ilk motosiklet ve aynı zamanda sıralı 4 silindir olan ilk motosiklet, avrupada paha biçilemez değeri var onun. 2pac in dediği gibi ingiliz ve amerikan motorlarına darbe gibi geldi o motor, üzerindeki teknoloji döneminin uçak teknolojisi. çok güzel bir motosiklet almışsın, sakın satayım deme satarsan bile kesin haberim olsun. o belgesel discovery channel da dünyanın gelmiş geçmiş en iyi 10 motosikleti olarak yayınlanıyor. güle güle kullan.

Son Mesajdan 46 saniye:

kanpara, bu arada 300-400 bin yakıyor demişsin, ben de aslan besleyen yediğine bakmayacak diyorum. Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum
hayabusa2785 Çevrimdışı hayabusa2785 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
kanpara
Üye
Üye

MesajTarih: 11.04.2008 - 14:11    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

abi zaten yaktığı hiç sorun değil benim için..senede kaç km yol yapıyorum ki motorla ..bende almadan önce araştırdım bu cb750 leri .. resimleri eklemek istiyorum ama bi türlü beceremedim ..formlarda arattım onuda göremedim ..nası ekleniyo resimler acaba ...
Başa dön
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MOTORUM ! Tüm saatler GMT + 3 Saat
Sayfa 1, 2  Sonraki
1. sayfa (Toplam 2 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©

PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.13 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal