Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - twister nasıl

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

twister nasıl
Sayfa 1, 2  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Moto Vitrin
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar Mesaj
garibanracing
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: bursa

MesajTarih: 11.04.2008 - 19:48    Mesaj konusu: twister nasıl Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

mrb arkadaşlar uzunzamandır motor arıyodum ama orjinl bi makina bulamamiştım şimdi bi honda twister buldum nasil makinadir bileniniz varmi tavsiye edilirmi büyük makinaya geçiş için iyi bi tecrübe olabilir kanımca...sizce..yorumu olannn
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
acun0
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 11.04.2008 - 19:51    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

almışken cbf 250 al twister eski modeli Göz kırpıyorum
Başa dön
acun0 Çevrimdışı acun0 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
hayal12buysa
Üye
Üye

MesajTarih: 11.04.2008 - 19:56    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

cbf 250 ile tivister aynıdır hızı da aynıdır süratide beygırıde biz burda test ettik he şu var dikkat et sol tarafından yag sızıntısı gelir tivisterlerden bunu cbf 250 lerde düzelltiler tabiki eksantirik zincir davasınıda cbf 250 tercih et derim
Başa dön
hayal12buysa Çevrimdışı hayal12buysa Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
mehmetozdogan1
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: ANTALYA 07DP626

MesajTarih: 11.04.2008 - 20:00    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

garibanracing demiş ki:
mrb arkadaşlar uzunzamandır motor arıyodum ama orjinl bi makina bulamamiştım şimdi bi honda twister buldum nasil makinadir bileniniz varmi tavsiye edilirmi büyük makinaya geçiş için iyi bi tecrübe olabilir kanımca...sizce..yorumu olannn

evet sürat hariç konforu süspansuyonu fren i büyük makinayla aynı hiç zorluk çekmezsin, işte benim makinalar Göz kırpıyorum

Son Mesajdan 2 dakika sonra eklendi:

hayal12buysa demiş ki:
cbf 250 ile tivister aynıdır hızı da aynıdır süratide beygırıde biz burda test ettik he şu var dikkat et sol tarafından yag sızıntısı gelir tivisterlerden bunu cbf 250 lerde düzelltiler tabiki eksantirik zincir davasınıda cbf 250 tercih et derim
1 yt lik sıvı siyah contayla iş tamam

Başa dön
mehmetozdogan1 Çevrimdışı mehmetozdogan1 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder AIM Adresi Yahoo Messenger MSN Messenger
garibanracing
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

MesajTarih: 11.04.2008 - 20:25    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

öyle cbf250 demekle olmuyoki arada bul kimbilir ne gübreler var cbf250 temizi çok zorr.......
hayal12buysa
Üye
Üye

MesajTarih: 11.04.2008 - 21:43    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

valla sahibinden com da her motorun temizi son sayfalardadır hem ucuz hem iyisi olmaz tabiki bir sefer vericen iyi bir motor alıcaksın
3binde 5binde yoksa tekerdi eksantirik zinciridir ugraşırsın öyle 3 kuruş ucuz buldum diye diger yandan daha fazla masraf açan motor alma derim tivister in az km yapmışı zor bulursun diyelim buldun yatmış motordan hayır gelmez çok binilmiş motorda her tarafı masraf dolu ugraşırsın
Başa dön
hayal12buysa Çevrimdışı hayal12buysa Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
acun0
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 11.04.2008 - 21:52    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Alıntı:

öyle cbf250 demekle olmuyoki arada bul kimbilir ne gübreler var cbf250 temizi çok zorr.......

http://www.sahibinden.com/acil_satilik_kusursuz_bir_cbf-_250WQQaXQQ4633445WQQpXQQdisplayitem
daha ne olsun dolu cbf 250 var hem de tertemizhttp://www.sahibinden.com/2200km_de_cok_temiz_cbf_250WQQaXQQ6471087WQQpXQQdisplayitem
Başa dön
cumoni
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Zincirlikuyu Beşiktaş/İSTANBUL

MesajTarih: 11.04.2008 - 21:53    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

garibanracing, nerede bulunduğundan haberin var mı senin? Sen burayı dün kurulmuş bir site sandın galiba? Hondanın cbx250 ve cbf 250 modeline ilişkin tonlarca paylaşım var burada. Anılan motosikletlerin test sonuçlarını bile bulabilirsin. Yukarıda arama motoru var yahu.. Temcit pilavı gibi aynı konuyu ısıtıp ısıtıp her gelenin önüne de koyamayız ki birader!
cumoni Çevrimdışı cumoni Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
acun0
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 11.04.2008 - 21:56    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

http://www.sahibinden.com/2200km_de_cok_temiz_cbf_250WQQaXQQ6471087WQQpXQQdisplayitem
daha ne olsun
Başa dön
EROLL88
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 11.04.2008 - 22:22    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

alasım geldı be amma ıyı bakmıs motora ama en fazla 5500 eder
Başa dön
EROLL88 Çevrimdışı EROLL88 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
d-devil
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: İstanbul

MesajTarih: 11.04.2008 - 22:56    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

söz konusu motoru 8.000 km kullandım(CBF250'yi)...gayet kullanışlı ve kaliteli bir motor gönül rahatlığıyla binilebilir... Bravo
crazy_81
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: iskeletler diyarından(Düzce)

MesajTarih: 11.04.2008 - 23:17    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

taş gıbı dır saglamı Bravo arkadaslarım 45 bin yaptı bakımları harıc servıse gıtmedıler Bravo
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

MesajTarih: 12.04.2008 - 09:51    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

cumoni bana test lazım degil bende biliyorum teknik özelliklerini her önüne gelen yazıyo yok tek silindir baston piston vs..vs..sankibiz yeni görmüşüz gibi..bana yakıt konfor kullanan -ların kesin bilgileri lazımm..ARZ EDERİM....
acun0
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 12.04.2008 - 10:01    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

garibanracing, cbf 250 yi kullanan kim olursa olsun kötüdür ddiyemez ve yakıt konusuna gelince yanında gezecegin kişilerin motorları senin motordan küçük hacimli motor olursa ybr 125 gibi en son 110 km hız ile gider motoru maxsimum degerde yakıt yakar sen onun yanında yarım kaz verecegin düşünülürse onunla aynı yakıtı yakarsın
eger her iki motorda maxsimum degerde hız yaptıgını düşünürsek km başına ybr125 den 5km daha az gidebilirsinyani ybr 125 litre başına 30 km yol yaparken sen 25 km gidersin litre ile tam gaz da
konfor şahane gösteriş daha da fena sorunsuzluk oooooooona hiç laf yok
alınabilecek en idaal seri ve torklu 2 kişi dahi yokuşu iniş iner gibi gidebilirsin
Başa dön
orjinal
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: YSTANBUL

MesajTarih: 12.04.2008 - 10:50    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

parcası asırı pahalı

zıncır dıslı 780 olması lazım
Başa dön
orjinal Çevrimdışı orjinal Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Moto Vitrin Tüm saatler GMT + 3 Saat
Sayfa 1, 2  Sonraki
1. sayfa (Toplam 2 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©

PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.14 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal