Tarih: 12.04.2008 - 00:07 Mesaj konusu: Motorum yan yattı
arkadaşlar bende kanuni seyhan 125t var bugün akşam özel derse giderken motoru çıkardım yan ayaklığa koydum garaj kapısını kapatıyım diye giderken bi an bi ses geldi bi baktım motor yok bibaktım yere düşmüş kaldırdım hala çalışıyor ama sol ön sinyal arka sol sinyal ve debriyaj kütüğü kırılmış yarın sanayiye gidip yedek parça alıcağım inş. ucuzdur in defa düştü çok üzgünüm _________________ Y.SERHAT APAK
SeRhAt_ApAk, allah beterinden esirgesin gecmis olsun takma kafana olur bölee seyler _________________ "SULAR YÜKSELİNCE BALIKLAR KARINCALARI YER, SULAR ÇEKİLİNCE DE KARINCALAR BALIKLARI. KİMSE BUGÜNKÜ ÜSTÜNLÜĞÜNE VE GÜCÜNE GÜVENMESİN.KİMİN KİMİ YİYECEĞİNE SUYUN AKIŞI KARAR VERİR"
Kayıt: Aug 10, 2006 Mesajlar: 2091 Nereden: Ankara/Ümitköy
Tarih: 12.04.2008 - 00:12 Mesaj konusu:
Öncelikle Geçmiş olsun..
Ama ben şunu anlamadım..Bende cbr 125 i yaklaşık 20-25 km hızla giderken debriyajı elimden kaçıtıp istop ettirerek sola düşürdüm..Ama sinyaller de debriyaj kolunda hiçbişi olmadı sadece sol elçikde çizik oluştu o kadar..
Senin motorunda bu kadar hasar olması hemde motor park halindeyken..Garibime gitti..Şanssızlığına denk geldi sanırım
Not : Düşürdüğüm cbr benim değildi başkasınındı çok kötü olmuştum düşürünce _________________
[b] --Sinan Sofuoğlu Hiç Unutulmayacaksın Kalbimizdesin..-- [/b]
Tarih: 12.04.2008 - 00:16 Mesaj konusu:
geçmiş olsun düşey ducati falan olsa ağlardım arkasından ama kanuni ise olur öyle şeyler _________________ K€ÑЦM¦-_-®¦¥ø®k€Ñ-_-ئmª|{tªñ-_-Kø®ktµğµm -_-¥€®Ð€¥¦M-_-§€ñЀ¥¦M...
Kayıt: Nov 04, 2005 Mesajlar: 5497 Nereden: istanbul/Kozyatağı
Tarih: 12.04.2008 - 01:18 Mesaj konusu:
Geçmiş olsun, olacak bir musibeti sen üzerinde yokken atlatmışsın, takma kafana gelen mala gelsin. _________________ DİKKAT..! İleri derecede Cruıser bağımlısı, plastikle yaklaşmayın.
Kriz anında yeterli dozda kromaj gösterilmelidir.
MOPAR MANIA
SeRhAt_ApAk, Allah daha beterinden saklasın,küçük kazalar büyük belaları savarmış...geçmiş olsun... _________________ BoZKuRT MD
aLi BoZKuRT-MaDe İn KaYSeRi
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız