Tarih: 12.04.2008 - 22:57 Mesaj konusu: 11 Nisan İzmir Md Buluşma ve Doğum Günü Fotoğrafları...
VeeeeeeeeeeeVeeeeeeeeeeeVeeeeeeeeeee
İşte Fotoğraflar......
Bazı kareler antakin ve blackcat e aittir ...Teşekkürler....
İstanbul Md'den bizi ziyarete gelen antakin ve antgulsen iyi ki geldiniz.En kısa zamanda tekrar bekleriz.Umarız siz de en az bizim kadar zevk almış eğlenmişsinizdir..
kaRRdelen'inim Nur'um İyi ki Doğdun Canımm..Nice Mutlu Güzel seneler dilerimmm..
Bu arada haberimiz yoktu ki fotoğraflarda görüldüğü üzere Torbalı'dan onuR6 nickli arkadaşımızda doğum günüydü.Sana da Nice mutlu seneler onuR6 ama pastandan yiyemedik Neyseeeeee bir daha ki sefere artıkkkk....
Angeldevil, Barış'la sizi yakalayamadım ya ne diyeyim...Tek kişilik motoro bi de Harley'e iki kişi binen ilk insanlar
Ve Bittii......
_________________ Görürdü elmas muamelesi az olsaydı eğer kum,Değiştiremezsin beni, kasma boşa ben buyum,Çokmu battı gözüne usturuplu oturuşum¿.
"S.K"
nice mutlu yıllara nur abla.. _________________ ab RH+
ruhsuz_welet@hotmail.com
Arabanın kapısını açtım , açtım girsin içeri..
kalktı hilal kaşları sordu kim bu serseri..
Kayıt: Feb 05, 2007 Mesajlar: 3783 Nereden: Gaziantepin sol üst kösesinden...
Tarih: 12.04.2008 - 23:33 Mesaj konusu:
BeLiaL, yaaa kızıımm sen bu işi aşmışsın artıık,gezi,buluşma resimlerini ya sen ya davşann eklesin bu siteye,alıştık bunlara,diğerleri açmıyo artık ellerine sağlık şekerim ya,süpersiinnn haaa "bana dünyaları vaad ettiniz" unutmayın
Nurr'cum,Karrdelen'cimm tekrar nice yıllara,doğum günün kutlu olsun. İzmir Md,süpersiniz...
Kayıt: Sep 01, 2007 Mesajlar: 1853 Nereden: İstanbul Anadolu MD
Tarih: 13.04.2008 - 00:14 Mesaj konusu:
Nice mutlu yıllara ailen ve Md ile uzun ömürler dilerim.
antakin senin alacağın olsun gidiyosun haber vermiyosun bende gelirdim....
Özledim sizi Hakan Dinçer, Mehmet Tan, Halil ve diger deliler hepinizi çok seviyorum en yakın zamanda görüşmek üzere. _________________ PIAGGIO X8 200 SCOOTER TEAM
MD SCOOTER TEAM eksi 120 km
The Godfather
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız