Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - gsxr1000 k5 için depo üstü kamera aparatı yaptım!!!

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

gsxr1000 k5 için depo üstü kamera aparatı yaptım!!!

gsxr1000 k5 için depo üstü kamera aparatı yaptım!!!
Sayfa 1, 2  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Moto Aksesuar
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar
zzzzzz
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: ist/avcılar

MesajTarih: 13.04.2008 - 00:16    Mesaj konusu: gsxr1000 k5 için depo üstü kamera aparatı yaptım!!! Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

bu tür parçalarla uğraşmak sevdiğim bir iştir.elimde bulunan 304 paslanmaz parçaları ile bir camera aparatı yaptım.ben pek beğenmedim ama,şimdilik idare eder.
kısa bir deneme videosuda çektim gece gece.sadece biraz titreşim sorun oldu ama onuda aparatın boyunu kısaltarak halledeceğimi düşünüyorum.bu seferde rüzgar sesi kayıtta artacak ama neyse onada bir çözüm bulurum umarım. fotolara geçelim.

bu fotoyu yerine monte ederek çektim.görüş açısı iyi. Gülümsüyorum

dijital makine üzerindeyken

şimdilik bu kadar. bunu tamamen hallettiğim zaman sırada arka sehpa yapımı kalıyor onu da halletmek istiyorum Gülümsüyorum

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
motorcucihan
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: TRABZON (KARMOK)--Faroz--

MesajTarih: 13.04.2008 - 00:17    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

bence güzel olmuş emeğine sağlık önemli olan titrememesi...
"( @)(@ )*****( @) (@ )***( @)
Başa dön
motorcucihan Çevrimdışı motorcucihan Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
armyy
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: -34-

MesajTarih: 13.04.2008 - 00:30    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

aparatın seklı onemlı degıl onemlı olan işlevi senden güzel videolar beklıyoruz haberın olsun Çok gülüyorum
armyy Çevrimdışı armyy Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
_RoMeO_
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: 42-KNY

MesajTarih: 13.04.2008 - 00:34    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

acı guzel ama tırtesım bu halıtle olur sanırım.bıraz basıt duruyo.ama bırazcık ugrasla daha ıyı olacagına suphem yok Bravo
Başa dön
_RoMeO_ Çevrimdışı _RoMeO_ Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
viper22
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Kocaeli-YZF-R1

MesajTarih: 13.04.2008 - 00:37    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

yaraticilik adina guzel olmus Alkışlıyorum sevdigin bir seyle ugrasmak ve ortaya yeni bir seyler cikarmak mutluluk verici bir olay, gelelim elestirilere, bu aparatin fiyati sana ne kadar patladi foto mak. dahil bilmiyorum ama, biliyorsun ki yaptigin normal olarak amator bir sistem olmus, bu konuda cok kafa patlasmistim vakti zamaninda, her turlu kamerayi incelemisitim, tabii amacin eldeki foto mak. cekmek sanirim videolari, bu nedenle ruzgar sesini kesmen pek olasi degil, goruntu yine amator olacak, ses ise boguk olacaktir. vibrasyon icin ise kamera ayagini on suspansiyona entegre edersen cok daha iyi sonuc alirsin .ama sen depo ustu seviyorsan cok sert metal olmasi lazim, dedigin gibi kisa olmasi lazim...daha da ayrintiya girerim ama hevesin kacar sonra... Gülümsüyorum
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: izmir

MesajTarih: 13.04.2008 - 00:43    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

armyy, hehehehehe komikti Çok gülüyorum Bravo
zzzzzz, güzel olmus.. eline sağlık.. gerçekten görüş açısı filanda güzel... ilerde bunun ticaretinede başkarız merak etme Dil çıkarıyorum sen bol bol yap elin alışsın!!! Bravo Çok gülüyorum
zzzzzz
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: ist/avcılar

MesajTarih: 13.04.2008 - 00:51    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Alıntı:

bu aparatin fiyati sana ne kadar patladi foto mak. dahil bilmiyorum ama, biliyorsun ki yaptigin normal olarak amator bir sistem olmus

viper22, baştada belirttiğim gibi beğenmediğimi yazmıştım.bana maliyeti yok. dijital makineyide yazın almıştım.titreşimin önüne geçemezsem başka yerleri deneyeceğim zaten. Dil çıkarıyorum
armyy, işlevi iyi olan bişeyler çekeriz ileride Çok gülüyorum Çok gülüyorum
Alıntı:

ilerde bunun ticaretinede başkarız merak etme sen bol bol yap elin alışsın!!!

oskyy, el nasır tutarsa ne yapacağız Çok gülüyorum Çok gülüyorum Çok gülüyorum
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 13.04.2008 - 01:00    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

harika barışım banada lasım Bravo Gülümsüyorum
Başa dön
yc_ Çevrimdışı yc_ Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
alptoker
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Suadiye

MesajTarih: 13.04.2008 - 01:02    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

zzzzzz, sen işini bilirsin.
Başa dön
alptoker Çevrimdışı alptoker Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
oskyy
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: izmir

MesajTarih: 13.04.2008 - 01:03    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

zzzzzz, yıkama yağlamayı yapacaz.. sen geliştir kendini Çok gülüyorum Çok gülüyorum

bak ilk müşterimiz yc_, devamı gelir merak etme Dil çıkarıyorum Dil çıkarıyorum Çok gülüyorum Çok gülüyorum
VALEO
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Çerkezköy/Tekirdağ

MesajTarih: 02.06.2008 - 08:57    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Barış bece biraz titreme yapacak gibi duruyor bu yaptığı aparat.farklı bir malzemeden dene
Başa dön
VALEO Çevrimdışı VALEO Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
sedat03
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: AFYONKARAHİSAR

MesajTarih: 02.06.2008 - 09:11    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

o aparatı birazdaha sert bir metalle yaparsan titreşim engelenecektir bence
CSAYAR
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: ANKARA

MesajTarih: 02.06.2008 - 09:16    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

guzell ama ıslev onemlı vıdeoları beklerız
cs...
Başa dön
CSAYAR Çevrimdışı CSAYAR Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
proracing
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: Kawasakistan

MesajTarih: 02.06.2008 - 09:36    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

zzzzzz, barışçım eline emegine sagllık Alkışlıyorum

özgür olmak için uçmaya uçmak için kanatlara gerek yok,hız bir özgürlüktür hız bir tutkudur.
Başa dön
proracing Çevrimdışı proracing Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
crazy_81
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: iskeletler diyarından(Düzce)

MesajTarih: 02.06.2008 - 09:40    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

vallaha bu halı bıle guzel Bravo
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Moto Aksesuar Tüm saatler GMT +2 Saat
Sayfa 1, 2  Sonraki
1. sayfa (Toplam 2 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©
PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.15 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal