Tarih: 13.04.2008 - 00:16 Mesaj konusu: gsxr1000 k5 için depo üstü kamera aparatı yaptım!!!
bu tür parçalarla uğraşmak sevdiğim bir iştir.elimde bulunan 304 paslanmaz parçaları ile bir camera aparatı yaptım.ben pek beğenmedim ama,şimdilik idare eder.
kısa bir deneme videosuda çektim gece gece.sadece biraz titreşim sorun oldu ama onuda aparatın boyunu kısaltarak halledeceğimi düşünüyorum.bu seferde rüzgar sesi kayıtta artacak ama neyse onada bir çözüm bulurum umarım. fotolara geçelim.
bu fotoyu yerine monte ederek çektim.görüş açısı iyi.
dijital makine üzerindeyken
şimdilik bu kadar. bunu tamamen hallettiğim zaman sırada arka sehpa yapımı kalıyor onu da halletmek istiyorum _________________
Kayıt: Sep 14, 2007 Mesajlar: 1869 Nereden: TRABZON (KARMOK)--Faroz--
Tarih: 13.04.2008 - 00:17 Mesaj konusu:
bence güzel olmuş emeğine sağlık önemli olan titrememesi... _________________ |^^^^^^^^^^^^^^^|
|_((((K-A-R-M-O-K))))__ ||",__
|_____________ ====||__|.... ]
"( @)(@ )*****( @) (@ )***( @)
aparatın seklı onemlı degıl onemlı olan işlevi senden güzel videolar beklıyoruz haberın olsun _________________ "I'm not a brand fanatic,I just ride the best!" "TüYsiKlet TeaM"&"KaraRR"
Tarih: 13.04.2008 - 00:37 Mesaj konusu:
yaraticilik adina guzel olmus sevdigin bir seyle ugrasmak ve ortaya yeni bir seyler cikarmak mutluluk verici bir olay, gelelim elestirilere, bu aparatin fiyati sana ne kadar patladi foto mak. dahil bilmiyorum ama, biliyorsun ki yaptigin normal olarak amator bir sistem olmus, bu konuda cok kafa patlasmistim vakti zamaninda, her turlu kamerayi incelemisitim, tabii amacin eldeki foto mak. cekmek sanirim videolari, bu nedenle ruzgar sesini kesmen pek olasi degil, goruntu yine amator olacak, ses ise boguk olacaktir. vibrasyon icin ise kamera ayagini on suspansiyona entegre edersen cok daha iyi sonuc alirsin .ama sen depo ustu seviyorsan cok sert metal olmasi lazim, dedigin gibi kisa olmasi lazim...daha da ayrintiya girerim ama hevesin kacar sonra... _________________
armyy, hehehehehe komikti zzzzzz, güzel olmus.. eline sağlık.. gerçekten görüş açısı filanda güzel... ilerde bunun ticaretinede başkarız merak etme sen bol bol yap elin alışsın!!! _________________ kuşu kalkmaz kuşu kalkmaaaz
bu aparatin fiyati sana ne kadar patladi foto mak. dahil bilmiyorum ama, biliyorsun ki yaptigin normal olarak amator bir sistem olmus
viper22, baştada belirttiğim gibi beğenmediğimi yazmıştım.bana maliyeti yok. dijital makineyide yazın almıştım.titreşimin önüne geçemezsem başka yerleri deneyeceğim zaten. armyy, işlevi iyi olan bişeyler çekeriz ileride
Alıntı:
ilerde bunun ticaretinede başkarız merak etme sen bol bol yap elin alışsın!!!
oskyy, el nasır tutarsa ne yapacağız _________________
Kayıt: Feb 27, 2007 Mesajlar: 2201 Nereden: Çerkezköy/Tekirdağ
Tarih: 02.06.2008 - 08:57 Mesaj konusu:
Barış bece biraz titreme yapacak gibi duruyor bu yaptığı aparat.farklı bir malzemeden dene _________________ Şefk@ti (DarkRiders)
Gixxer-1000 K5
http://www.metacafe.com/watch/1723305//
guzell ama ıslev onemlı vıdeoları beklerız _________________ Rüzgar ben, Denge ben, Tutunan ben,
En küçük Hatada yok olacak ben.
Ozaman sen neyi dert ediyorsun...
cs...
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız