Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - arabanızıda motorunuzuda çaldırmamak için yöntemler :)

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

arabanızıda motorunuzuda çaldırmamak için yöntemler :)
Sayfa 1, 2  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Videolar ve fotograflar
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar Mesaj
serkan_yenidunya
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: DALIMI KIRANIN AGCINI KÖKÜNDEN SÖKERİM

MesajTarih: 13.04.2008 - 11:06    Mesaj konusu: arabanızıda motorunuzuda çaldırmamak için yöntemler :) Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

DALIMI KIRANIN AGICINI KÖKÜNDEN SÖKERİM...!
Başa dön
serkan_yenidunya Çevrimdışı serkan_yenidunya Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et AIM Adresi Yahoo Messenger MSN Messenger
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
oguz_92
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Balıkesir

MesajTarih: 13.04.2008 - 11:09    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

bende bu şekilde yapmayı düşünüyorum Çok gülüyorum motosikletimi alınca Çok gülüyorum
gokhan89
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: İzmir-Çanakkale

MesajTarih: 13.04.2008 - 11:16    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

gercekten hepside harika Göz kırpıyorum
Başa dön
gokhan89 Çevrimdışı gokhan89 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
Stunter
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 13.04.2008 - 11:25    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ben ce hic biri cözüm degil bizim akrabalardan biri arabasini deli baglargibi baglardi tekerden direksiyona hertürlü önlemi almisti ama bir seyi unutmustu hirsiz arabayi calamadi belki ama torpidoyu söküp götürmüstü benim basimdan degisik bir olay gecti gece gec gelmistim eve arabami koyacak yer bulamadim yol kenarina vede önü yokus asagiya calinacagini adim gibi biliyorum yeni parlatmistim ben burdayim diyor yani ama ben de hicbir önlem yok ve arabama muhafazatehn dualarini okudum ayetelkursi yi okudum rahat rahat yattim kalktigimda araba yerinde yoktu ama calamamislar yokustan salmislar vurdurmuslar calismamis komsum cikinca kacmislar komsunun söyledigi bana cok ugrastilar calistiramadilar dedi.
0 RH +
Başa dön
Stunter Çevrimdışı Stunter Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
TaMe_R1
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 13.04.2008 - 12:00    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

bisim abinin motorunun yanında pitbul bağlı Çok gülüyorum
Başa dön
TaMe_R1 Çevrimdışı TaMe_R1 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
neuremencer
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: 001

MesajTarih: 13.04.2008 - 13:08    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

serkan_yenidunya, oha oldum yaniiii Şok oldum Şok oldum paylasım icin tesekkürler
Bravo
oskyy
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: izmir

MesajTarih: 13.04.2008 - 13:19    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

hehehe köpekli olan güzelmiş Dil çıkarıyorum Çok gülüyorum Çok gülüyorum
Başa dön
oskyy Çevrimdışı oskyy Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
_tatar_
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: 34

MesajTarih: 13.04.2008 - 13:45    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

motorlu araçlar ayrı bir sevda Motordelisi

Başa dön
_tatar_ Çevrimdışı _tatar_ Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
NaSta
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Abd - FL / Izmir - Ksk

MesajTarih: 13.04.2008 - 14:44    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ahahahha usa'da buna benzer bi foto çekmiştim. İzmir'e dönünce ekliyim Çok gülüyorum
NaSta Çevrimdışı NaSta Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
bestamik19
Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye

Nereden: SAMSUN

MesajTarih: 14.04.2008 - 17:07    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

çok hoş fotolar. denemek lazım
highbrow
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: AVCILAR / İSTANBUL

MesajTarih: 14.04.2008 - 17:18    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Çok gülüyorum Çok gülüyorum Çok gülüyorum Çok gülüyorum Çok gülüyorum
Başa dön
highbrow Çevrimdışı highbrow Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Rosse
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

MesajTarih: 14.04.2008 - 17:41    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Otomobillerin içinde dört tanesi var ki otomobil demek için bin şahit lazım; yanından geçerken köpekler bile salmaz.Onlara bile emniyet kilitleri takılmış Delirdim
Başa dön
Rosse Çevrimdışı Rosse Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
karakral1
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: istanbul

MesajTarih: 14.04.2008 - 18:06    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

teşekkürler
drummerhipgig
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: istanbul

MesajTarih: 14.04.2008 - 18:07    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

dobermanlar tamamdır fena fikir değil....
Başa dön
drummerhipgig Çevrimdışı drummerhipgig Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
hayabuso34
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: İstanbul Kartal

MesajTarih: 15.04.2008 - 13:49    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Bizim yan binada karı kocanın iki harley leri var onlar çalındığında anlarımki bizimkine sıra gelmiş onlara birşey olmazsa sorun yok Dil çıkarıyorum Göz kırpıyorum

!..ATATÜRKÜN GENÇLİĞE HİTABESİ BİR DUVAR SÜSÜ DEĞİL,BİR ERKEN UYARI SİSTEMİDİR...!
Başa dön
hayabuso34 Çevrimdışı hayabuso34 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Videolar ve fotograflar Tüm saatler GMT + 3 Saat
Sayfa 1, 2  Sonraki
1. sayfa (Toplam 2 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©

PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.14 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal