Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - Mont alcam lütfen yardım.... VEE ALDIM...

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

Mont alcam lütfen yardım.... VEE ALDIM...

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Moto Aksesuar
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar Mesaj
kadiRR_delisi
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: S Virajından

MesajTarih: 10.02.2005 - 14:21    Mesaj konusu: Mont alcam lütfen yardım.... VEE ALDIM... Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Aklımda Dainese'nin 2 modeli var biri yeni çıkan modellerden, biride bikaç senedir kullanılan bi model...

1.si Charger yeni modellerden fiyatı : 460 Euro

2.si G.Imatra modeli bu bikaç senedir gördüğüm bi model fiyatı : 350 Euro

En son kadiRR_delisi tarafından 26.03.2005 - 12:41 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
Başa dön
kadiRR_delisi Çevrimdışı kadiRR_delisi Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
aliihsan
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: istanbul

MesajTarih: 10.02.2005 - 14:23    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

dotum yeni model daha şık görünüyor ama fiyat farkına değermi onuda sen değerlendir Dil çıkarıyorum
Başa dön
aliihsan Çevrimdışı aliihsan Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
echoes
Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye

Nereden: Istanbul/Altunizade

MesajTarih: 10.02.2005 - 14:25    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Bence 1.si daha guzel Dil çıkarıyorum
kadiRR_delisi
Motordelisi
Motordelisi

MesajTarih: 10.02.2005 - 16:27    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Alıntı:

ama fiyat farkına değermi onuda sen değerlendir

Zaten düşündüğüm nokta o yani 110 Euro fark az bi fark değil hee gerçi 7 taksit yapıyolar ama bilmiyorum bi türlü karar veremedim ama bu c.tesi gidip alcam sanırım 1.si olcak gibi çünkü 2.sinin renk seçeneğide pek yok
mehvet2005
Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye

Nereden: tire -antakya

MesajTarih: 10.02.2005 - 16:52    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

bence ucuz olan 8) dıyerıne gore onun dıgernden hıc bır farkı yok en azında n 110 euroluk mankenın uzerınde olmadıgından bıraz pasıf gozukuyor hepsı bu genede sen bılırsın dostum :md:
Başa dön
mehvet2005 Çevrimdışı mehvet2005 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
sharky
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Ystanbul(Avrupa)

MesajTarih: 10.02.2005 - 17:05    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Dostum bence kesinlikle 1. si çook şekil walla Dil çıkarıyorum Dil çıkarıyorum Dil çıkarıyorum

Dostum Motosiklet Grubu
http://autos.groups.yahoo.com/group/dostummotosikletgrubu
Başa dön
sharky Çevrimdışı sharky Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
motan
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: Gaziantep

MesajTarih: 10.02.2005 - 17:18    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

karar senin ama sağ üst köşedekini tercih ederdim ben olsam Dil çıkarıyorum :md:
Başa dön
motan Çevrimdışı motan Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
kadiRR_delisi
Motordelisi
Motordelisi

MesajTarih: 11.02.2005 - 17:39    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Düşündüm düşündüm ve 1. seçeneği tercih ettim yeni model olduğu için kalmaz, bulamam diye bi derdim yok. Fuarı bekliyeyim diyorum şurda 1 ay filan kaldı. Fuarda belki daha uygun olabilir. Belki kampanya filan yaparlar.
melih253
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: İzmir

MesajTarih: 13.02.2005 - 20:06    Mesaj konusu: Fark ?? Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Kardes bunlar arsındaki farkı anlayamadım ? :Benim fikrim ise yaramıcak galıba.. :-D :-D Çok gülüyorum Dil çıkarıyorum

KAWASAKI ER-5
Başa dön
melih253 Çevrimdışı melih253 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
redline1000
Üye
Üye

Nereden: izmir

MesajTarih: 13.02.2005 - 20:24    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

1 numaralı mont , bence 1 numara Dil çıkarıyorum
kadiRR_delisi
Motordelisi
Motordelisi

MesajTarih: 26.03.2005 - 11:13    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Dün fuardan montumu aldım (charger) ama resimdekinin kolları turuncu olanını aldım. Çok hoşuma gitti.
Sozbek
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: Ystanbul

MesajTarih: 26.03.2005 - 11:23    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

1 dir 1 Çok gülüyorum
Başa dön
Sozbek Çevrimdışı Sozbek Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Moto Aksesuar Tüm saatler GMT + 3 Saat
1. sayfa (Toplam 1 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©

PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.21 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal