Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - Esenler - Atışalanında KAZA

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

Esenler - Atışalanında KAZA

Esenler - Atışalanında KAZA
Sayfa 1, 2  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MotorDelisi-GENEL
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar Mesaj
DEWIL_SHINE
Üye
Üye

Nereden: İSTANBUL - ESENLER

MesajTarih: 13.04.2008 - 18:53    Mesaj konusu: Esenler - Atışalanında KAZA Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Yolda geçerken 3 SS görüdüm bir tanesi kaza yapmış diğerleri sağ tarafa çekmişlerdi kazadan tam haberi olan varmıı
uzakdan gördüğüm ön tarafın komple darma duman olduğu inşalllah arkadaşa bir şey olmamıştır
Başa dön
DEWIL_SHINE Çevrimdışı DEWIL_SHINE Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
DagustuN
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Hüner Motor.com - İstanbul

MesajTarih: 13.04.2008 - 19:01    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Bende gördüm o kazayı.. Başakşehirden aksaraya gidiyordum dedim bi yüzyıla arkadaşın mekana uğrayayım.. kazayı gördüm işte giderken ama duramadım Üzgünüm inşallah bişi yoktur.
Başa dön
DagustuN Çevrimdışı DagustuN Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
kdrygz
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: İstanbul / Avrupa Yakası

MesajTarih: 14.04.2008 - 01:03    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

arkadaşım coşkundan yeni duydum sölemesine göre makina 600rr mış kamyona arkadan çarpmış şase depoya kadar dümdüz olmuş sanırım sürücü ölmüş umarım doğru değildir Üzgünüm 5-6 motor geziden dönerken de avcılarda önümüzde 150 zat arabaya girdi artçı ve sürücüde kask yoktu olaya müdehale ettik allahtan önemli bişi yoktu dikkat diyorum başka bişi diyemiyorum İyi fikir

En son kdrygz tarafından 14.04.2008 - 01:14 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
Başa dön
kdrygz Çevrimdışı kdrygz Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
yc_
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 14.04.2008 - 01:11    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

inşallah ölmemiştir havalar ısındı kazaların artmasından korkuyorum Üzgünüm
Başa dön
yc_ Çevrimdışı yc_ Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
neuremencer
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Adana'dan

MesajTarih: 14.04.2008 - 01:18    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

daha dikkatli olmak lazım sezona üzücü haberler damgasını vurmasın her zaman full koruma Üzgünüm
msutcu
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: istanbul

MesajTarih: 14.04.2008 - 01:33    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

bu ne ya böyle daha sezon baslamadan böyle olursa sezonda naparız işallah yalnış duymusundur sürücüye bişey olmamıstır
armyy
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: -34-

MesajTarih: 14.04.2008 - 02:11    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

havalar ısındı herkes motorlarını cıkardı kazalarda basladı maalesef.. umarım kotu bır seyı yoktur ?
armyy Çevrimdışı armyy Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
Torkk
Üye
Üye

MesajTarih: 14.04.2008 - 02:28    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Bu tarz haberleri duyunca motordan korkar oldum işşallah arkadasa bir sey olmamıstır Üzgünüm
HakanDincer
Site Admin
Site Admin

Nereden: İzmir

MesajTarih: 14.04.2008 - 02:45    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Torkk demiş ki:
Bu tarz haberleri duyunca motordan korkar oldum işşallah arkadasa bir sey olmamıstır Üzgünüm

Motor cansız bir makine...
Sephaya alırsın öylece durur durdugu yerde..
Onu kullanan tehlikelidir..Yada ona kaza yaptıran aracı,minbüsü,kamyonu kullanan beyin tehlikelidir..
Motosiklet cansız bir varlık..Korkunuz ya kendinizden yada karşınızdakinden olsun..
Umarım ölüm duyumu yanlıştır..
Üzüldüm Üzgünüm

İnsan umudu taşıdı, kimisi kırdı umudu, lakin kiminin sahip olduğu tek şey oydu, hepsi buydu.
Başa dön
HakanDincer Çevrimdışı HakanDincer Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
yassinn
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Konya

MesajTarih: 15.04.2008 - 16:32    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

inşallah birşey yoktur Üzgünüm Üzgünüm
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 15.04.2008 - 16:38    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

kötü ya Ağlıyorum
karakral1 Çevrimdışı karakral1 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
61QUAREZMA61
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: istanbul gaziosmanpaşa

MesajTarih: 15.04.2008 - 16:45    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

beyler lütfen korumaları takalım.artistlik yapıcam derken, azrail size artislik yapmasın aman dikkat.
Sarpedon
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Istanbul/Kozyatağı

MesajTarih: 15.04.2008 - 16:53    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Evet bu tarz topicler maalesef artmaya başladı. Daha fazla dikkat lütfen.
reddragonnvv
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: BALIKESİR/EDREMİT/akçay

MesajTarih: 15.04.2008 - 16:59    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

inş. bişeyi yoktur böyle haberler almak gerçekten kötü biraz daha dikkatli olalım kendinizi düşünmüyorsanız bile sizi sevenleri düşünerek hareket edelim... Üzgünüm Üzgünüm
Başa dön
reddragonnvv Çevrimdışı reddragonnvv Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
_RoMeO_
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: 42-KNY

MesajTarih: 15.04.2008 - 16:59    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

sezon hıc ıyı baslamadı konya md nın gecen sene yaptıgı gıbı m olarak kurbanmı kessek ne yapsak.fena fıkırde degıl hanı.belırlene bır gunde tum bolge md lerı kurban kesıp kan akıtsa tam super olur gubume gelıyor.kaza yapan arkadaslarda onemlı bısey yoktur umarım.lum olayınındabılen bırısı tarafından netlık kazandırılmasını ve hayırlı haberlerı almayı cok ıstıyorum.yaralı olnalarada acıl sıfalar.lutfen dıkka arkadaslar Üzgünüm
Başa dön
_RoMeO_ Çevrimdışı _RoMeO_ Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MotorDelisi-GENEL Tüm saatler GMT + 3 Saat
Sayfa 1, 2  Sonraki
1. sayfa (Toplam 2 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©

PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.13 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal