Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - Sinan'ın herkeslere selamı var :)

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

Sinan'ın herkeslere selamı var :)
Sayfa 1, 2  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MotorDelisi-GENEL
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar Mesaj
NighteXpresS
Motordelisi
Motordelisi

MesajTarih: 14.04.2008 - 12:52    Mesaj konusu: Sinan'ın herkeslere selamı var :) Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

http://www.motordelisi.com/modules.php?name=Forums&file=viewtopic&t=53195&postdays=0&postorder=asc&highlight=zavall&start=0

Olayımız geçen sene Ağustos ayında olmuştu. Okuyanlar yada takip edenler bilirler... Takip edemeyen arkadaşlar için yukarıda link koydum Gülümsüyorum

Geçen Sene Ağustos ayında 50 cc. bi motosikletle kaza yapan Sinan adlı arkadaş bugün tesadüfen beni buldu. Sabah kahvaltı yapmak için Çorbacı ya girdim. Çorbacıda çalışan garson bana istediğim çorbanın yanında extradan bikaç çorba çeşidi, kahvaltılık filan getirdi.
- Hayırdır kardeşim. Ben böyle bişey istemedim dedim.
- Yok abi yok, sen daha iyilerine layıksın dedi.
Şaşırdım Gülümsüyorum Çorbamı içtikten sonra hesap ödemek için kasaya yanaştığımda oğlumun hayatını kurtarandan çorba parasımı alacaz, Çorbacı dükkanımız feda olsun dedi...
Şaşırdım hemde baya şaşırdım derken Sinan yanıma yanaştı. Abi sen beni hatırladın mı? - Dedim, Hayır.

Anlattı, anlatırken film şeridi gibi geçti gözümün önünden. Sinan kaza yapmıştı ve ilk müdehaleyi ben yapmıştım. Sinan bana sarıldı, Sağol allah razı olsun diye diye kaldı Gülümsüyorum Çok mutlu oldum, çok...
Oturduk, Çay içtik filan derken, az önce Sinan dükkanıma geldi. Durumu çok iyi. Yüzünde ufak tefek sıyrıklar halen belli olsada, zamanla geçeceğini söyledi. Hyosung motosiklet almış, Tutkusundan asla vazgeçmeyeceğini belirtti ve en önemlisi o geceden sonra daima KASK taktığınıda belirtmeden geçmedi Gülümsüyorum

Ayrıca, Zamanında açtığım topici kendisine okuttum ve Kendisine geçmiş olsun diyen ve iyi dilekte bulunan, bulunmayan herkese çok çok teşekkür etti. Bu topici beraber açtık kendisiyle. Fotoğraf makinemin istanbulda olması nedeniyle, Sinan kardeşimle sarılmış fotoğrafımı çekecektim ama, başka zamana inşallah. Göz kırpıyorum

Ayrıca Bundan sonra Çorbalar bana beleşmiş Çok gülüyorum Valla öyle diyor Gülümsüyorum
Hepinize Teşekkürler...
Başa dön
NighteXpresS Çevrimdışı NighteXpresS Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
_RoMeO_
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: 42-KNY

MesajTarih: 14.04.2008 - 12:58    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

a.s.buyuk gecmıs olsun.ıste motorcu ruhu ve vefa boyle bısey. Alkışlıyorum
Başa dön
_RoMeO_ Çevrimdışı _RoMeO_ Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
CrAzYrİdEr
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: otobandan;)

MesajTarih: 14.04.2008 - 13:03    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum saygı-sevgi
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: izmir

MesajTarih: 14.04.2008 - 13:03    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

hakaten çok güzel olmuş, sağlıklı ,zevkinden ve tutkusundan ayrı kalmak istememeside bomba Alkışlıyorum Alkışlıyorum
16_MA_636
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: BURSA

MesajTarih: 14.04.2008 - 13:04    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

çok sevindim hatırlanmak güzel olsa gerek Gülümsüyorum arkadaşa da büyük geçmiş olsun Bravo
Başa dön
16_MA_636 Çevrimdışı 16_MA_636 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
pamati
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: izmir

MesajTarih: 14.04.2008 - 13:05    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Gelmiş geçmiş olsun...kazasız belasız kullanır inşallah Alkışlıyorum Alkışlıyorum
Serkan_Aksu
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Zonguldak/Merkez

MesajTarih: 14.04.2008 - 13:12    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

cok büyük gecmiş olsun ve helal olsun demek düşer bize.hatırlanmak bu olayın imzası olmuş.paylaşımın için teşekürler.
Başa dön
Serkan_Aksu Çevrimdışı Serkan_Aksu Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
motorman74
Üye
Üye

Nereden: bartin

MesajTarih: 14.04.2008 - 13:15    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

kazayı yeni okudum kazaya çok üzüldüm Üzgünüm ama iyileştiğine de çok sevindim Gülümsüyorum

Başa dön
motorman74 Çevrimdışı motorman74 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
TuTi
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: istanbul-İzmit

MesajTarih: 14.04.2008 - 13:22    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Tekrar coook gecmis olsun . İyilik yap denize at buna denir işte sen hatırlamasanda o gelip birgün seni bulur Alkışlıyorum
designserhat
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: ist/ gop/ baglarbasi/zngldk/alapli

MesajTarih: 14.04.2008 - 13:36    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

evet geçen yıl o topiği okumuştum vay be nediyeyim çok sevindim
designserhat Çevrimdışı designserhat Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
HasanTahsin
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: zonguldak/ereğli

MesajTarih: 14.04.2008 - 13:38    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

as işte saygı sevgi diye buna denir Alkışlıyorum
HasanTahsin Çevrimdışı HasanTahsin Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
neuremencer
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: 001

MesajTarih: 14.04.2008 - 13:40    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

NiGhTeXpReSs, cok güzel bir duygu bosuna dememisler iyilik yap denize at diye ne mutlu sana Bravo
atak07
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: antalya

MesajTarih: 14.04.2008 - 13:46    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Vefa,insanlık kavramlarının bizim ruhumuza sahip olanlarda bitmeyeceğinin kanıtıdır. Çok gülüyorum

Beni ninjalara değil,suzilere sorun!
Başa dön
atak07 Çevrimdışı atak07 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
MEMOCAN
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: ''YOLDAKİ GÖLGESİZLERDEN''

MesajTarih: 14.04.2008 - 14:26    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

a.s.geçmiş olsun
gsxr750
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: konya

MesajTarih: 14.04.2008 - 14:28    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum CENGİZ ABİ SEN BİZİM HERŞEYİMİZSİN Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum
Başa dön
gsxr750 Çevrimdışı gsxr750 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MotorDelisi-GENEL Tüm saatler GMT + 3 Saat
Sayfa 1, 2  Sonraki
1. sayfa (Toplam 2 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©

PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.16 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal