Olayımız geçen sene Ağustos ayında olmuştu. Okuyanlar yada takip edenler bilirler... Takip edemeyen arkadaşlar için yukarıda link koydum
Geçen Sene Ağustos ayında 50 cc. bi motosikletle kaza yapan Sinan adlı arkadaş bugün tesadüfen beni buldu. Sabah kahvaltı yapmak için Çorbacı ya girdim. Çorbacıda çalışan garson bana istediğim çorbanın yanında extradan bikaç çorba çeşidi, kahvaltılık filan getirdi.
- Hayırdır kardeşim. Ben böyle bişey istemedim dedim.
- Yok abi yok, sen daha iyilerine layıksın dedi.
Şaşırdım Çorbamı içtikten sonra hesap ödemek için kasaya yanaştığımda oğlumun hayatını kurtarandan çorba parasımı alacaz, Çorbacı dükkanımız feda olsun dedi...
Şaşırdım hemde baya şaşırdım derken Sinan yanıma yanaştı. Abi sen beni hatırladın mı? - Dedim, Hayır.
Anlattı, anlatırken film şeridi gibi geçti gözümün önünden. Sinan kaza yapmıştı ve ilk müdehaleyi ben yapmıştım. Sinan bana sarıldı, Sağol allah razı olsun diye diye kaldı Çok mutlu oldum, çok...
Oturduk, Çay içtik filan derken, az önce Sinan dükkanıma geldi. Durumu çok iyi. Yüzünde ufak tefek sıyrıklar halen belli olsada, zamanla geçeceğini söyledi. Hyosung motosiklet almış, Tutkusundan asla vazgeçmeyeceğini belirtti ve en önemlisi o geceden sonra daima KASK taktığınıda belirtmeden geçmedi
Ayrıca, Zamanında açtığım topici kendisine okuttum ve Kendisine geçmiş olsun diyen ve iyi dilekte bulunan, bulunmayan herkese çok çok teşekkür etti. Bu topici beraber açtık kendisiyle. Fotoğraf makinemin istanbulda olması nedeniyle, Sinan kardeşimle sarılmış fotoğrafımı çekecektim ama, başka zamana inşallah.
Ayrıca Bundan sonra Çorbalar bana beleşmiş Valla öyle diyor
Hepinize Teşekkürler...
kazayı yeni okudum kazaya çok üzüldüm ama iyileştiğine de çok sevindim _________________ No Matter What You Ride,İts All The Same Wind
BARTIN MD
erkn_byr@msn.com
NiGhTeXpReSs, cok güzel bir duygu bosuna dememisler iyilik yap denize at diye ne mutlu sana _________________ "SULAR YÜKSELİNCE BALIKLAR KARINCALARI YER, SULAR ÇEKİLİNCE DE KARINCALAR BALIKLARI. KİMSE BUGÜNKÜ ÜSTÜNLÜĞÜNE VE GÜCÜNE GÜVENMESİN.KİMİN KİMİ YİYECEĞİNE SUYUN AKIŞI KARAR VERİR"
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız