Tarih: 15.04.2008 - 12:38 Mesaj konusu: 5.000 YTL ye 600 lük Racing cigeri saglam.. (deme yav!)
(1993-1998 model civarı bişeydir.) motor alacak arkadaslar.. boyle bir ilan mı gördünüz ? siz artık büyük bir risk altındasınız.. " kucuk motora ne para verecem aynı paraya racing alırım- etiketi yeter" gibi bir düsünce başladıysa . SIRTINIZ KAŞINIYOR demektir. Tamirciye "GIK" bile diyemezsin... bahanesi zaten hazır " Eski motor kardeşim..."
ALDIK DİYELİM;
standart sorunlardan bazıları başlar.. debriyaj ayırmıyor- debriyaj teli gaz teli koptu- motordan boğuk boğuk sesler geliyor- ust kapaktan yağ geliyor- 150km yi geçince direksiyon titriyor. bujileri daha geçen hafta değiştirmiştimm
bazı tamirci arkadaşlar hafif hafif sırtınızı kaşırlar (çok hafif kaşımalarına rağmen sırtınız yara olur ne hikmetse) Başlangıç olarak- karbüratörü bi temizleyek - bi de senkron ayarı yapak- bujileri de bi değistirek gitti 500 YTL sonraki hafta - debriyaj ve fren balataları 600 YTL daha sonra DAR ALANDA KISA PASLAŞMALAR yaşanmaya başlar. şunu tornacıya - şuradan şu parçayı - buradan bu parçayı bi kap gel bakalım.. ciger tamirine başlarsan başlangıç olarak 2.000 YTL(bu motorlara düzen tutturamazsınız. 1mm'nin 1000 de 5 i kadar bile hata kabul etmez motor.)
NETİCE ;
bir semt tamircisinde kaderine terk edilmiş, bağırsakları dışarı çıkarılmış bir RACING.
BEN DAHA PES ETMEYENİNİ GÖRMEDİM.. BU MAKİNALARI ADAM ETMEK HER YİĞİDİN HARCI DEĞİLDİR.
tatlı hayallerinizi kabusa dönüştürmeyin..
(butür makinelerden alanlarda fazla hırs yapmasın.. nerde trak orda bırak)
Kayıt: Dec 12, 2005 Mesajlar: 6038 Nereden: 35nci.OTOBAN TUGAY K.LIĞI..
Tarih: 15.04.2008 - 13:07 Mesaj konusu:
husbayer, bak bu konuda sana katılmamak mümkün değil!! race olsun diye gidip 92 model bi hurdaya 5.000-8.000ytl arası fara verenler oldu akıl karı işmi yani!! kaldıki o makina sağlam bile olsa 92model bi racei ben iddia ederimki sağlam bi maxi sccoter zorlar hatta yer bile!! burgman 650!! veya Tmax _________________ Çeşme ve Aydın Otobanları 1000cc GARNİZON KOMUTANI!{SS Subayı}
Türke Kefen Biçenin,Ölümü Korkunç Olur.
Bu Dağlar Bizimdir,Ferman Gerekmez,Bozkurtun Gezdiği Yere,Çakal Giremez..
husbayer, bu anlattığın olay benm istanbulda bir arkadaşımın başından geçti malesef.08 fuar zamanı ist gitmiştim 750 srad makina şöle bi baktım motor dıştan fena değil ama içten kan kusuyordu egzosdan bi yağ püskürtüyordu çok feci. motorun yağ yakıyor dedim git hemen göster elinden çıkar makinayı dedim ama bana kızdı motorumda bişi yok çamur atma sonuç motoru kitledikten sonra kardeş sen haklıymışsın oldu
Tarih: 15.04.2008 - 13:49 Mesaj konusu:
helaalllll ellerine sağlık.böle düşünceli arkadaşlarla sık sık karşılaşıyorum _________________ !...TuTkuLArıNA YoL VeR...! EmEğiMiz BiLeK ZoRu ALLAHım SeN BiZi KoRu::::::
Tarih: 15.04.2008 - 18:40 Mesaj konusu:
türkiyeyi bilmiyom ama almanyada dolu eski racing bendede 98 gsxr 600 var allaha sükür canavar gibi bizim vadandaslarda bi problem var o zaman _________________ SUZUKI GSX R600
Mustafa35, Almanya 'da herkes bakımlarını zamanında yaptırabiliyordur.. yada Alman vatandaşlarının gelirine göre motor kullanma maliyeti düşük kalabilir ama Türkiye'de motoru almak bi dert layıkı ile hakkını vererek bakımlarını yaptırmak bi dert...
En son husbayer tarafından 15.04.2008 - 19:27 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
Kayıt: Jun 24, 2007 Mesajlar: 551 Nereden: İstanbul Kartal
Tarih: 15.04.2008 - 20:07 Mesaj konusu:
Bu konuyu görünce çoook şaşırdım bende şimdi böyle bir konu açmayı planlıyordum ama kursağımda kaldı 92 veya 94 model bir suzuki gsx1000 buldum mavi beyaz çok güzel duruyor yaklaşık 5 bin ytl civarı fiyatı ama işte modeli insanı düşündürüyor biliyorum başımı ağrıtıcak belki az belki çok ama ne yaparsınız 2005 20007 model raceng almaya imkanımız yok buda bizi böyle durumlara yönlendiriyor... hatta hatta açık konuşmak gerekirse parayı şimdi bulsam gider alırım _________________ !!!...İmzalar için teşekkürler ÇARŞI görevinin başına dönmüştür hayırlı olsun...!!!
!..ATATÜRKÜN GENÇLİĞE HİTABESİ BİR DUVAR SÜSÜ DEĞİL,BİR ERKEN UYARI SİSTEMİDİR...!
Tüm saatler GMT + 3 Saat Sayfa 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7Sonraki
1. sayfa (Toplam 7 sayfa)
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız