Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - motosikletimi satiş hikayesi

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

motosikletimi satiş hikayesi

motosikletimi satiş hikayesi
Sayfa 1, 2, 3  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Bu başlık kilitlenmiştir, cevap yazamaz ya da mesajları değiştiremezsiniz    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MotorDelisi-GENEL
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar Mesaj
aynux
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: izmir

MesajTarih: 16.04.2008 - 14:41    Mesaj konusu: motosikletimi satiş hikayesi Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Gozum gibi baktigim motorumu sattim. Motorumu satmak icin sahibinden.com adresine ilan verdim. Ertesi gunu aradilar. Alacak kişi ödemişten gelecekti. Bende sabah izmir uckuyular arabali vapur iskelesine giderken asma yaya üst geciti var onun altinada bulusalim dedim gelen aliciya. Sabah motorumu yaya üst gecidin oraya getirdim. Aliciyi bekliyorum.(deniz tarafinda ki yoldayim) Beklerken trafik polisleri biraz ileriye kontrol icin tezgah actilar. Biraz sonra motosikletimi almaya gelecek kisi geldi. Ben ehliyetimi alkolden kaptirdigim ve biraz ilerde trafik polisi oldugu icin "buyurun noter e kadar siz kullanin" dedim. Alicida "lutfen siz goturun ordan sonra ben kullanirim" demez mi!!.. Bende deniz kenarindan yaya ust gecidin uzerinden gecerek notere gittim. Motoru alan kişi biraz şaşirdi ama "ben yolu kisaltmak icin yapiyorum" dedim. Noter de işlem leri yaparken motorumu alacak kişiye ben ehliyetim yok ondan ust gecittem gectim dedim.(keske demeseydim ) Alicida ben trafik polisiyim demez mi!! Ben bittim ben öldüm. bende hemen "800 ytl indirim yapayim dedim" olmaz dedi..!!!
Başa dön
aynux Çevrimdışı aynux Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
emrerd
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 16.04.2008 - 14:46    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Şok oldum Şok oldum Şok oldum ne oldu sonra
61QUAREZMA61
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: istanbul gaziosmanpaşa

MesajTarih: 16.04.2008 - 14:48    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

çok şanslı biriymişsin gerçektenD: umarım satarsın motoru.geçmiş olsun bu arada.
aynux
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 16.04.2008 - 14:53    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

motorumu sattim. Ama simdi ehliyetsiz motorlu arac kullanmaktan mahkemeye sevk edildim. Hayirlisi. Trafik polisi durust ve rusvet yemez cikti!
Başa dön
aynux Çevrimdışı aynux Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
GOLYAT34
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: istanbul

MesajTarih: 16.04.2008 - 14:55    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

aynux, senın yerınde olsam satmazdım ona bu durustluk degıl kı resmen .........lik Çok gülüyorum
NaSta
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Abd - FL / Izmir - Ksk

MesajTarih: 16.04.2008 - 14:59    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Ahahaha Çok gülüyorum ilginç ...
Ama Yaptığı ayıp olmuş .. Ağlıyorum
NaSta Çevrimdışı NaSta Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
Qerazma
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 16.04.2008 - 15:00    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

GOLYAT34 demiş ki:
aynux, senın yerınde olsam satmazdım ona bu durustluk degıl kı resmen .........lik Çok gülüyorum

Çok gülüyorum Çok gülüyorum Çok gülüyorum 800 ytl fazladan satsaydın hatta sen onu .... Çok gülüyorum
Başa dön
Qerazma Çevrimdışı Qerazma Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
ryangt
Motordelisi
Motordelisi

MesajTarih: 16.04.2008 - 15:02    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

bahtsız deve mok yemiş...
fıkra gibi ya Çok gülüyorum
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Kayseri

MesajTarih: 16.04.2008 - 15:03    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ne şans varmış sendede gülermisin ağlarmısın Gülümsüyorum Ağlıyorum
-----------------------
Başa dön
hakann Çevrimdışı hakann Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
highbrow
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: AVCILAR / İSTANBUL

MesajTarih: 16.04.2008 - 15:06    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Gülermisin ağlarmısın... Çok gülüyorum
Başa dön
highbrow Çevrimdışı highbrow Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
ekamba
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: soma-45 nederland

MesajTarih: 16.04.2008 - 15:08    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

inandırıcı gelmedi ya neyse........
motoru alan trafik polisi değilde reisi cumhur olsa bu hareketi yapmaz.... İyi fikir İyi fikir İyi fikir
http://www.metacafe.com/watch/1715814// 06 r1 299+ gece kuşu Gülümsüyorum
Başa dön
ekamba Çevrimdışı ekamba Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
GOLYAT34
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: istanbul

MesajTarih: 16.04.2008 - 15:14    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ekamba, reisi cumhur olsa ınan bısıler yapar:)
ekamba
Motordelisi
Motordelisi

MesajTarih: 16.04.2008 - 15:20    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

GOLYAT34,
yapar ama arkadaşın dediğini yani satış almaya gelen polisin yaptığını yaparsa bende ekamba değilim......
o hareketi o durumda bana yapacak polis molis dinlemem dalarım....
öle bişii yaşandığına inanmıyorum kısacası.
Başa dön
NighteXpresS
Motordelisi
Motordelisi

MesajTarih: 16.04.2008 - 15:21    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ekamba demiş ki:
inandırıcı gelmedi ya neyse........
motoru alan trafik polisi değilde reisi cumhur olsa bu hareketi yapmaz.... İyi fikir İyi fikir İyi fikir

gelde erbil abimi alkışlama Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum

Polisler artık Sahibinden.com da mı boy gösteriyorlar?
Ne kadar ilginç, ne kadarrrrrr

Motoru almaya geliyor, Polisim diyor. Allahallaaaahhhh bak şu dünyanın hallerine Çok gülüyorum
Birde utanmadan ceza mı kesiyor Çok gülüyorum Makbuzu da yanındamıymış Delirdim Delirdim Delirdim
Töbe töbeee Çok gülüyorum
Başa dön
NighteXpresS Çevrimdışı NighteXpresS Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
ekamba
Motordelisi
Motordelisi

MesajTarih: 16.04.2008 - 15:24    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

NiGhTeXpReSs demiş ki:
Makbuzu da yanındamıymış Delirdim Delirdim Delirdim
görev aşkına bakın,topiği açan arkadaş kızma ama,neyse polemik yok...
Başa dön
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Bu başlık kilitlenmiştir, cevap yazamaz ya da mesajları değiştiremezsiniz    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MotorDelisi-GENEL Tüm saatler GMT + 3 Saat
Sayfa 1, 2, 3  Sonraki
1. sayfa (Toplam 3 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©

PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.15 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal