Gozum gibi baktigim motorumu sattim. Motorumu satmak icin sahibinden.com adresine ilan verdim. Ertesi gunu aradilar. Alacak kişi ödemişten gelecekti. Bende sabah izmir uckuyular arabali vapur iskelesine giderken asma yaya üst geciti var onun altinada bulusalim dedim gelen aliciya. Sabah motorumu yaya üst gecidin oraya getirdim. Aliciyi bekliyorum.(deniz tarafinda ki yoldayim) Beklerken trafik polisleri biraz ileriye kontrol icin tezgah actilar. Biraz sonra motosikletimi almaya gelecek kisi geldi. Ben ehliyetimi alkolden kaptirdigim ve biraz ilerde trafik polisi oldugu icin "buyurun noter e kadar siz kullanin" dedim. Alicida "lutfen siz goturun ordan sonra ben kullanirim" demez mi!!.. Bende deniz kenarindan yaya ust gecidin uzerinden gecerek notere gittim. Motoru alan kişi biraz şaşirdi ama "ben yolu kisaltmak icin yapiyorum" dedim. Noter de işlem leri yaparken motorumu alacak kişiye ben ehliyetim yok ondan ust gecittem gectim dedim.(keske demeseydim ) Alicida ben trafik polisiyim demez mi!! Ben bittim ben öldüm. bende hemen "800 ytl indirim yapayim dedim" olmaz dedi..!!!
Tarih: 16.04.2008 - 14:55 Mesaj konusu:
aynux, senın yerınde olsam satmazdım ona bu durustluk degıl kı resmen .........lik _________________ Sağlam şoför kalmaz rampada, Müslüm Baba sığmaz i-poda
Kayıt: Feb 20, 2005 Mesajlar: 7887 Nereden: soma-45 nederland
Tarih: 16.04.2008 - 15:20 Mesaj konusu:
GOLYAT34,
yapar ama arkadaşın dediğini yani satış almaya gelen polisin yaptığını yaparsa bende ekamba değilim......
o hareketi o durumda bana yapacak polis molis dinlemem dalarım....
öle bişii yaşandığına inanmıyorum kısacası. _________________ dünyada ROMA,tr de SOMA PERT TEAM http://www.youtube.com/watch?v=D98SydKuCzw http://www.metacafe.com/watch/1715814// 06 r1 299+ gece kuşu
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız