Aileye motoru sevdirecek bi İXSİR icad edilse ilk müşterisi benim... (1997) Anneme komşu kadın demişki "senin oğlana büyü yapmışlar o yüzden motoru bırakamıyor." yemin ederim hocaya üfletilmekten son anda kurtuldum - büyüyü bozacaklarmış!! bozdururmuyum be... gönül koyduk bu işe..
(1998) askerliğim çıkmış kasım da gidiyorum.. Eylül ayına söz kestik 3 arkadaş motorlarla 15 gün sahil yapacazz.. kış boyu tırmalamışım az cok vucut yapmışım.. zzr mi parlatmışım.. çadır - tulum - mayo ve ben, herşey hazır... sabah yola çıkıyoruz.. uyuyamıyorumm.. bi ara dalmışımm... saat 9. böğürttüre böğürttüre geliyor dostlarım.. apar topar giyindim hacı babamın annemin elini bi öpüyüm dedim.. O ne beeee kimse yok - anahtar, cüzdan, ruhsat- yok- vestiyere asılmış bi not: "madem ki ölmeyi bu kadar istiyon ...k yoluna gitme bari, enerjini askerliğe sakla." ... evlenince bana kimse karışamaz kendi evim, bende bir aileyim artık dediiiiiimmmmmmm ... demez olaydım... 2 kişiyle az çok baş edebiliyordum.. şimdi 5 kişiyle savaşıyorum.
En son husbayer tarafından 17.04.2008 - 13:22 tarihinde değiştirildi, toplamda 3 kere değiştirildi
Tarih: 17.04.2008 - 12:54 Mesaj konusu:
husbayer, Avrupa da bunun aşısı icat edildi canım kardesim bir kere seni seviyorum dedim ben gerekirse sabahlara kadar arastırırım senin icin _________________ "SULAR YÜKSELİNCE BALIKLAR KARINCALARI YER, SULAR ÇEKİLİNCE DE KARINCALAR BALIKLARI. KİMSE BUGÜNKÜ ÜSTÜNLÜĞÜNE VE GÜCÜNE GÜVENMESİN.KİMİN KİMİ YİYECEĞİNE SUYUN AKIŞI KARAR VERİR"
husbayer, ah be arkadaşım aynı durum benim başımda,
evden çıkıp işe giderken garajdaki motoruma bir bakıp öyle gideyim diyorum hemen annem:''aman sakın motorlamı gideceen'' diye ordan ikinci kattan balkonda hemen müdahale ediyor, babamı, hanımı falan saymıyorum artık,
yane kafana takma çoğu insanın başında olan bir durum _________________
Kayıt: Mar 30, 2008 Mesajlar: 175 Nereden: istanbul gaziosmanpaşa
Tarih: 17.04.2008 - 15:11 Mesaj konusu:
ne kadar trajedik bi hikaye, bi motorseven için.motorcu pes etmez sonuna kadar savaşır ve savaşı kazanır arkadandayım dostum savaşmaya devam:D _________________ KAH ÇIKARIM GÖKYÜZÜNE SEYREDERİM ALEMİ,KAH İNERİM YERYÜZÜNE SEYREDER ALEM BENİ.
benim hatun takıyo penbe kaskını tin tin gidiyoruz.ama 100 km yi geçince doing yapıyor kaska.şimdilik laf etmiyo.hatta kendi kendine şarkı söylüyor, ışıklarda falan duyuyorum.şanslımıyım neyim? _________________ bir ihtimal daha var!
eyer evlenecegin kişiye motoru sevdirrsen yada oda motora gönüllü biryse ömrn boyunca sorunla karşılaşmazssın...... _________________ motora ömür boyu binmek istiyosanız kaskınızı takın!!!
ŞAMPİYONU SIKAR YARIŞ!!
anlatım süper paylaşım harika ah o iksir bi icad edilse hayabusa fiyatı olsa alıcam anasını satayım _________________
İSTANBUL AGLIYOR BEN AGLIYORUM DURMA KALK HADİ GEL ARTIK DAYANAMIYORUM YOLCULAR GELDİDE SEN YOKSUN İÇİNDE YÜREGİM CAN VERİYOR ACILAR İÇİNDE ....
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız