Arkadaşlar izmit pistine antrenman için giden arkadaşlardan birisi kaza yapmış ve ölümle sonuçlanmış Allah rahmet eylesin bende sirkecide motor malzemesi satan kişilerden duydum bu konudan haberi veya bilgisi olan varmı ..
Kayıt: Mar 27, 2007 Mesajlar: 487 Nereden: balıkesir,denizli
Tarih: 18.04.2008 - 00:47 Mesaj konusu:
herhangi bi bilgim yok ama allah rahmet eylesin çok üzücü bi durum bende izmir deyim şu anda yarışlar için geldim _________________ m.demirtas10@hotmail.com
allah rahmet eylesın hep soyluyorum yıne soyluyorum lutfen bıraz daha dıkkat.gercı bız dıkkatlı olsakta dıger tasıt suruculerı ne kadar olaya hakım oda ayrı bır soru ama yınede sezon hıc ıyı baslamadı bence.bı kan dokmek kurban kesmek lazım md olarak.
valla böyle araç sürcülerinin içinde tesadüfen yaşıyormuşuz gibime geliyor.geçen gün dört arkadaş dolaşmaya çıktık.bir araç arkamdaki arkadaşı silme geçti ve o aracın sağ aynası benim sol aynama çarptı.bendeki hız 80-90 eğer biraz daha önde olsaydım veya panik yapsaydım şu an aranızda olamıyacaktım belki.arkadaşlardan bir tanesi hemen basıp arkasından yetişip durdurduğunda adamların alkollü olduğunu anladık ve aramızda 40 lı yaşlarda bi abimiz olduğundan olayı fazla uzatmadan adamları gönderdik.biz ne kadar dikkatli olursak olalım yollar böyle adamlarla dolu bunu da unutmadan iki kez dikkatli olalım lütfen.
ölen arkadaşa da Allah rahmet eylesin _________________ BORN TO BE WILD
0 rh(+)
Tarih: 18.04.2008 - 09:19 Mesaj konusu:
Barış arkadaşımız FZ6'sı ile kaza geçirerek malesef vefat etmiştir.acımız büyüktür.cenazesi bugün öğle vakti izmit fatih camii'de kılınacaktır.sevenlerine duyurulur. _________________ Let the good times roll.
www.motorparca.com
Kazayı dün sabah saatlerinde babam Adapazarına giderken görmüş arka arkaya giden motorsikletlerden biri sanırım Yamaha R1 barıyerlere girmiş önden giden arkadaşı geri dönünce manzarayla karşılarştı babam aradı beni bak şimdi bir kazanın yanından geçiyorum R1 paramparça olmuş arkadaşı başında ağlıyor dedi ve kapattı çok tuhaf oldum tabi allah rahmet eylesin..
Kayıt: Aug 21, 2006 Mesajlar: 6664 Nereden: GEN.KUR.BŞK.İSTH.ŞB.MÜD
Tarih: 18.04.2008 - 10:18 Mesaj konusu:
ölen arkadasımıza allah tan rahmet geride kalan yakınlarına sabır ve baş saglıgı diliyorum akıllı kullanalım korumalı kullanalım motorumuzu _________________
beni çekemeyen anten taksın... !
GEN.KUR.BŞK.İSTH.ŞB.MÜD.
ÇOCUKLARI ASFALT TAN UZAK TUTUNUZ MESAİ SAATİ İÇİNDE UYUTMAYINIZ AKSİ TAKDİRDE UYANABİLİRLER
Tüm saatler GMT + 3 Saat Sayfa 1, 2, 3, 4, 5Sonraki
1. sayfa (Toplam 5 sayfa)
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız