Tarih: 19.04.2008 - 00:21 Mesaj konusu: Motosiklet Tutkunlarının En Anlamlı Buluşması 20 Nisan Pazar
Türkiye Milli Olimpiyat Komitesi tarafından 7 - 15 yaş gurubunda bulunan, daha çok
dar gelirli ailelerin ve özel grup olarak adlandırılan fiziksel ve zihinsel engelli
çocukları spor yolu ile eğitmek, bedensel ve ruhsal yönden sağlıklı nesiller
yetişmesine katkıda bulunmak için bir proje yürütülüyor.
Bu projeden maalesef çoğumuzun bilgisi yok ve bu çocukların bizlerin desteğine
ihtiyacı var.
Bizler motosiklet tutkunları olarak bu tarz sosyal konularda ne kadar duyarlı
olduğumuzu birkez daha göstermek için 20 Nisan 2008 Pazar günü İstanbul Burhan Felek
Spor Salonunda çocuklar ile bir araya gelip çeşitli etkinlikler düzenleyip onlara
destek olacağız..
Tüm Motosiklet Severleri Bu Önemli Organizasyona Bekliyoruz.
Tarih: 20 Nisan 2008 Pazar
Organizasyon saati: 14:00
Yer: Burhan Felek Spor Salonu Üsküdar
Etkinlikler: Çocukları spor gösterileri ve konserler
20 Nisan Pazar Günü Gerçekten Hem Eğlenceli Hemde Anlamlı Bir Organizasyon Çıkacak
PROJE GEREKÇESİ
Türkiye’de 0 - 14 yaş gurubunda yaklaşık 20 000 0000 çocuk ve genç bulunmaktadır.
1. Bu sayının %60 - 70 inin dar gelirli ailelerin çocukları olduğu ,
2. Bu ailelerin büyük çoğunluğunun 1 - 2 odalı evlerde yaşadığı ,
3. Bu sayının sadece %80’inin ilköğretime devam edebildiği ;
4. Okullarımızda uygulanan eğitim süreleri analiz edildiğinde 1 yıl içinde ortalama
200 gün tatil olduğu görülmektedir.
5. Hiç okullara gitmeyenleri de düşünürsek bütün bu çocukların boş vakitlerinde
gidebilecekleri tek yerin sokaklar olacağıda kaçınılmazdır.
İyi bir eğitim alamamış ve ailesi tarafında denetlenmeyen bu çocukları sokaklarda ne
gibi tehlikelerin beklediği herkesin bildiği acı bir gerçektir. Bu çocukların
hayatın tüm olumsuzluklarından toplumu sorumlu tutması yaşı gereği kaçınılmazdır.
Toplumu zehirlemek üzere bekleyen ve maalesef özellikle çocukları hedef alan
karanlık kişilerin eline kolayca düşecek ve potansiyel birer suçlu olarak
büyüyeceklerdir.
PROJENIN AMACI
· Ruhen ve bedenen sağlıklı bir toplum haline gelebilmek.
· Toplumun suç işleme yüzdesinin azalmasına katkıda bulunabilmek.
· Türkiye genelinde yetenekli çocuk ve gençleri spor kulüplerine yönlendirerek, Türk
Sporunun ilerlemesine yardımcı olmak.
· Sporu seven, bilen ve destekleyen anne, baba, öğretmen, iş adamı, bürokrat ve
politikacıların çoğalmasını sağlamak.
bu ve bunun gıbı kampanyaları desteklıyorum.yazdıklarınada sonuna kadar katılıyorum.motorlugu ıtlık serselılık olarak algılayan ınsanlar veya aıleler balı cekmenın,falcatayla gezmenın,ıssız sokak koselerınde kapkac,tecavuz vakalarının,koselerde uyusturucu pazarlıgı yapanların anasını babasını dograyanların motorlarının olmadıgını ve bızım gıbı bır gruba dahıl olmayıp hayatı ozgurlugu dogayı yasamayı sevmeyı ogrenmemıs kısıler oldugunu bılıyorlarmı.egıtım sıstemı ve okul duzenı zaten kopuk.ıslamlasmasından korkulan turkıye coooktann hrıstıyanlastı ve bu ve bunun gıbı olaylarında onu acıldı.toplumumuzu tehtıt eden yozlasma batılılasma adı altında tamamen menfı duygularla nerede kotu bır ozentı var alınarak ıyı olan yonlerı gorulmeden kulak arkası edılerek toplumumuzda benımsenıyor.okullarda kar tatılı yaz tatılı yarı tatıl bayram tatılı gıbı bırcok tatılle hem egıtım kalıtesı dusuyor hem cocuklarımız sokaklarda turlu sıddet ve kotu olaylara maruz kalıyorlar.ben bızzat bunu ıcın her yıl meb na maıl atıyorum.okullardakı egıtım sıstemını elestırıyorum ozellıkle bu konuda.okulda gecen vakıtle ılgılı olarak.
lütfen bu yazdıklarımdan kımse ustune alınıp degısık manalar cıkarmasın ama bırlık olup bu ve bunun gıbı carpıklıkları duzeltmemız yada bır adım atmamız hıcte zor degıl.motor bır ortak paydamız ama duyarlı vatandas olmayıda kendımıze gorev edınmemıs ıcın bır mazeretımız yok.
güzel bi organizasyon
bu konuyu daha önceden haber verseydin istanbul organizatörlerine bence daha ii olurdu md den daha çok katılım olurdu _________________
''Muhtaç olduğun kudret, damarlarındaki asil kanda mevcuttur.''
BVLGARI,inşallah yeterli sayıya,katılıma ve yararlılığa ulaşırsınız
topic up
+1 bilgilendirme icin saol _________________ "SULAR YÜKSELİNCE BALIKLAR KARINCALARI YER, SULAR ÇEKİLİNCE DE KARINCALAR BALIKLARI. KİMSE BUGÜNKÜ ÜSTÜNLÜĞÜNE VE GÜCÜNE GÜVENMESİN.KİMİN KİMİ YİYECEĞİNE SUYUN AKIŞI KARAR VERİR"
Kayıt: Sep 01, 2007 Mesajlar: 1850 Nereden: İstanbul Anadolu MD
Tarih: 19.04.2008 - 23:44 Mesaj konusu:
MD ile ilgili bir orgazinasyon değil. motosiklet.net in orgazinasyonudur. Bilginize _________________ PIAGGIO X8 200 SCOOTER TEAM
MD SCOOTER TEAM eksi 120 km
The Godfather
Tarih: 20.04.2008 - 13:06 Mesaj konusu:
Allah razı olsun bu etkinligi yapanlardan _________________ Yakın bir zamanda Acıcam Cafeme Tum m.d Cİleri Beklerim İstanbul/esenlerde İstanbul İnternet CAfe
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız