Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - Motosiklet Tutkunlarının En Anlamlı Buluşması 20 Nisan Pazar

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

Motosiklet Tutkunlarının En Anlamlı Buluşması 20 Nisan Pazar
Sayfa 1, 2  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Geziler-Buluşmalar-Etkinlikler
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar Mesaj
BVLGARI
Üye
Üye

Nereden: istanbul

MesajTarih: 19.04.2008 - 00:21    Mesaj konusu: Motosiklet Tutkunlarının En Anlamlı Buluşması 20 Nisan Pazar Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Türkiye Milli Olimpiyat Komitesi tarafından 7 - 15 yaş gurubunda bulunan, daha çok
dar gelirli ailelerin ve özel grup olarak adlandırılan fiziksel ve zihinsel engelli
çocukları spor yolu ile eğitmek, bedensel ve ruhsal yönden sağlıklı nesiller
yetişmesine katkıda bulunmak için bir proje yürütülüyor.

Bu projeden maalesef çoğumuzun bilgisi yok ve bu çocukların bizlerin desteğine
ihtiyacı var.

Bizler motosiklet tutkunları olarak bu tarz sosyal konularda ne kadar duyarlı
olduğumuzu birkez daha göstermek için 20 Nisan 2008 Pazar günü İstanbul Burhan Felek
Spor Salonunda çocuklar ile bir araya gelip çeşitli etkinlikler düzenleyip onlara
destek olacağız..

Tüm Motosiklet Severleri Bu Önemli Organizasyona Bekliyoruz.

Tarih: 20 Nisan 2008 Pazar
Organizasyon saati: 14:00
Yer: Burhan Felek Spor Salonu Üsküdar
Etkinlikler: Çocukları spor gösterileri ve konserler

Sanatçı Listesi

- Göktan ÇELİKİZ
- Kürşat
- Emirkan
- Tolga KAREL
- Aylin COŞKUN

20 Nisan Pazar Günü Gerçekten Hem Eğlenceli Hemde Anlamlı Bir Organizasyon Çıkacak

PROJE GEREKÇESİ

Türkiye’de 0 - 14 yaş gurubunda yaklaşık 20 000 0000 çocuk ve genç bulunmaktadır.

1. Bu sayının %60 - 70 inin dar gelirli ailelerin çocukları olduğu ,
2. Bu ailelerin büyük çoğunluğunun 1 - 2 odalı evlerde yaşadığı ,
3. Bu sayının sadece %80’inin ilköğretime devam edebildiği ;
4. Okullarımızda uygulanan eğitim süreleri analiz edildiğinde 1 yıl içinde ortalama
200 gün tatil olduğu görülmektedir.
5. Hiç okullara gitmeyenleri de düşünürsek bütün bu çocukların boş vakitlerinde
gidebilecekleri tek yerin sokaklar olacağıda kaçınılmazdır.

İyi bir eğitim alamamış ve ailesi tarafında denetlenmeyen bu çocukları sokaklarda ne
gibi tehlikelerin beklediği herkesin bildiği acı bir gerçektir. Bu çocukların
hayatın tüm olumsuzluklarından toplumu sorumlu tutması yaşı gereği kaçınılmazdır.
Toplumu zehirlemek üzere bekleyen ve maalesef özellikle çocukları hedef alan
karanlık kişilerin eline kolayca düşecek ve potansiyel birer suçlu olarak
büyüyeceklerdir.

PROJENIN AMACI

· Ruhen ve bedenen sağlıklı bir toplum haline gelebilmek.
· Toplumun suç işleme yüzdesinin azalmasına katkıda bulunabilmek.
· Türkiye genelinde yetenekli çocuk ve gençleri spor kulüplerine yönlendirerek, Türk
Sporunun ilerlemesine yardımcı olmak.
· Sporu seven, bilen ve destekleyen anne, baba, öğretmen, iş adamı, bürokrat ve
politikacıların çoğalmasını sağlamak. Bravo
Başa dön
BVLGARI Çevrimdışı BVLGARI Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
cagritumer83
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: samsun

MesajTarih: 19.04.2008 - 00:47    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum
sparcogs
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 19.04.2008 - 00:50    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum
Başa dön
sparcogs Çevrimdışı sparcogs Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
_RoMeO_
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: 42-KNY

MesajTarih: 19.04.2008 - 00:56    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

bu ve bunun gıbı kampanyaları desteklıyorum.yazdıklarınada sonuna kadar katılıyorum.motorlugu ıtlık serselılık olarak algılayan ınsanlar veya aıleler balı cekmenın,falcatayla gezmenın,ıssız sokak koselerınde kapkac,tecavuz vakalarının,koselerde uyusturucu pazarlıgı yapanların anasını babasını dograyanların motorlarının olmadıgını ve bızım gıbı bır gruba dahıl olmayıp hayatı ozgurlugu dogayı yasamayı sevmeyı ogrenmemıs kısıler oldugunu bılıyorlarmı.egıtım sıstemı ve okul duzenı zaten kopuk.ıslamlasmasından korkulan turkıye coooktann hrıstıyanlastı ve bu ve bunun gıbı olaylarında onu acıldı.toplumumuzu tehtıt eden yozlasma batılılasma adı altında tamamen menfı duygularla nerede kotu bır ozentı var alınarak ıyı olan yonlerı gorulmeden kulak arkası edılerek toplumumuzda benımsenıyor.okullarda kar tatılı yaz tatılı yarı tatıl bayram tatılı gıbı bırcok tatılle hem egıtım kalıtesı dusuyor hem cocuklarımız sokaklarda turlu sıddet ve kotu olaylara maruz kalıyorlar.ben bızzat bunu ıcın her yıl meb na maıl atıyorum.okullardakı egıtım sıstemını elestırıyorum ozellıkle bu konuda.okulda gecen vakıtle ılgılı olarak.
lütfen bu yazdıklarımdan kımse ustune alınıp degısık manalar cıkarmasın ama bırlık olup bu ve bunun gıbı carpıklıkları duzeltmemız yada bır adım atmamız hıcte zor degıl.motor bır ortak paydamız ama duyarlı vatandas olmayıda kendımıze gorev edınmemıs ıcın bır mazeretımız yok. Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum
Başa dön
_RoMeO_ Çevrimdışı _RoMeO_ Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
adin
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: izmir

MesajTarih: 19.04.2008 - 01:03    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

güzel bi organizasyon Alkışlıyorum
bu konuyu daha önceden haber verseydin istanbul organizatörlerine bence daha ii olurdu md den daha çok katılım olurdu Bravo

''Muhtaç olduğun kudret, damarlarındaki asil kanda mevcuttur.''
Başa dön
adin Çevrimdışı adin Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
goldminermechanic
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: izmir ve manisa

MesajTarih: 19.04.2008 - 01:06    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

BVLGARI,inşallah yeterli sayıya,katılıma ve yararlılığa ulaşırsınız Bravo Alkışlıyorum Alkışlıyorum

topic up OK
neuremencer
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: 001

MesajTarih: 19.04.2008 - 01:33    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

goldminermechanic demiş ki:
BVLGARI,inşallah yeterli sayıya,katılıma ve yararlılığa ulaşırsınız Bravo Alkışlıyorum Alkışlıyorum

topic up OK

+1 Bravo Bravo bilgilendirme icin saol
poyraz55
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: ANKARA

MesajTarih: 19.04.2008 - 02:26    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Alkışlıyorum güzel etkinlik hem yardım amaçlııı süperr
Başa dön
poyraz55 Çevrimdışı poyraz55 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
proracing
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: Kawasakistan

MesajTarih: 19.04.2008 - 23:37    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

guzel kareler

özgür olmak için uçmaya uçmak için kanatlara gerek yok,hız bir özgürlüktür hız bir tutkudur.
Başa dön
proracing Çevrimdışı proracing Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
derkunt
Kulüp Üyesi
Kulüp Üyesi

Nereden: İstanbul Anadolu MD

MesajTarih: 19.04.2008 - 23:44    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

MD ile ilgili bir orgazinasyon değil. motosiklet.net in orgazinasyonudur. Bilginize
Başa dön
derkunt Çevrimdışı derkunt Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
racing_team86
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: p€nDik..M.D/istanbul

MesajTarih: 19.04.2008 - 23:51    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

gelmek isterim ama motorum yok bu aralar Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum
Başa dön
racing_team86 Çevrimdışı racing_team86 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
lastmohicam
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: ist/ksdıköy

MesajTarih: 20.04.2008 - 10:38    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum
0 541 4342175
Başa dön
lastmohicam Çevrimdışı lastmohicam Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
HasanTahsin
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: zonguldak/ereğli

MesajTarih: 20.04.2008 - 11:30    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

yeterli katılım olur inşallah Alkışlıyorum
HasanTahsin Çevrimdışı HasanTahsin Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
innocent
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: istanbul

MesajTarih: 20.04.2008 - 13:06    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Allah razı olsun bu etkinligi yapanlardan Bravo
didimli
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: aydın

MesajTarih: 20.04.2008 - 13:09    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

OK OK OK OK
Başa dön
didimli Çevrimdışı didimli Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Geziler-Buluşmalar-Etkinlikler Tüm saatler GMT + 3 Saat
Sayfa 1, 2  Sonraki
1. sayfa (Toplam 2 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©

PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.14 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal