Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - SSrider sabah gazlaması (foto)

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

SSrider sabah gazlaması (foto)
Sayfa 1, 2, 3  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Geziler-Buluşmalar-Etkinlikler
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar Mesaj
onlyrider
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Ystanbul

MesajTarih: 19.04.2008 - 11:13    Mesaj konusu: SSrider sabah gazlaması (foto) Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Bu sabah çok erken saatlarde SSrider takımından üç arkadaş biraz tem, biraz virajlı bir gezi etkinliği gerçekleştirdik. Cumartesi sabah gazlamasıyla hem günü öldürmeden evimize dönmüş olduk, hem de tüm haftanın stresini gazla atmış olduk. Ancak itiraf edeyim sabah 07:30 da çıkmamıza rağmen trafik çok tenha sayılmazdı. Temden çıkıp istanbul park semalarına çıktığımızda ise asfalt ve virajlar sanki bizim için özel yapılmıştı. Xandrosun İstanbul park yanından devam eden yeşillik yoldan izmite güzel viraj yapılabileği tavsiyesiyle bu yola girdik. İlk başta iyiydi fakat sonra yol bozuldu ve etraftan gelen berbat gübre kokusu ram airlerimizi iflas ettirmesin diye geri dönmeye karar verdik. Ama tahmin etmeliydik 1100 XX ile enduro yapan adamın tavsiyelerine uymamamız gerekiyordu hata bizde. Çok gülüyorum İst.park civarında takıldık. Gülümsüyorum Aslına bakarsanız çok fazla katılımcının olmadığı bu tip gezilerin verdiği keyif daha fazla oluyor. Yok arkada kopma mı oldu, motor mu arızalandı birinin çişi mi geldi, benzini mi bitti dertleri yok herkes birbirini rahatça takip edebiliyor. Bravo

Kaavaltıyı opette yaptık biraz maappet ettik ve demiratların yakıtlarını fulledik.

Bir ara viraj olayını fazla abartınca virajı alamayarak çimenlere uçtum. Ben baygın halde yatarken utanmazlar fotomu çekmişler... Dil çıkarıyorum Çok gülüyorum

Bir hondacıyım ama gönlümde yatan gizli bir sırrı açıklıyorum şimdi...

Artık bir sırrım kalmadı...

Bunlar da wallpaperlık fotolar...

Bir sonraki gezi fotolarında görüşmek dileğiyle...
onlyrider Çevrimdışı onlyrider Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
ekamba
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: soma-45 nederland

MesajTarih: 19.04.2008 - 11:21    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

walla brawo sabah sabah imrendiriyorsunuz adamı yahu..... Gülümsüyorum Bravo Bravo Bravo
onlyrider, yarın izmir pınarbaşına geliyormusun bu arada ? sanki öle geleceğim diye bi yazını okudum gibi....
Başa dön
ekamba Çevrimdışı ekamba Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
zxrhalit
Motordelisi
Motordelisi

MesajTarih: 19.04.2008 - 11:22    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

tapzete bi topik cok güzel Bravo Bravo Alkışlıyorum Alkışlıyorum

Son Mesajdan 42 saniye:

ayrıca bence o gönlündeki yatan aslanı almalısın suzuki Göz kırpıyorum Bravo Gülümsüyorum
Başa dön
zxrhalit Çevrimdışı zxrhalit Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
NighteXpresS
Motordelisi
Motordelisi

MesajTarih: 19.04.2008 - 11:24    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Düldülü çıkarıp biraz gazlamak lazım...
Yarın Seydişehir yolu mesela? Gülümsüyorum
Güzel fotolar Bravo
Başa dön
NighteXpresS Çevrimdışı NighteXpresS Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
onlyrider
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Ystanbul

MesajTarih: 19.04.2008 - 11:27    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ekamba demiş ki:
walla brawo sabah sabah imrendiriyorsunuz adamı yahu..... Gülümsüyorum Bravo Bravo Bravo
onlyrider, yarın izmir pınarbaşına geliyormusun bu arada ? sanki öle geleceğim diye bi yazını okudum gibi....

ekamba ben yazmadım ama buradan nostorm murat ile FKC can gidecekti pınarbaşına onlar söylemiş olabilirler. Ben malesef gelemiyorum ama size dikkatli ve keyifli bir pist etkinliği dilerim. Bravo
onlyrider Çevrimdışı onlyrider Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
ekamba
Motordelisi
Motordelisi

MesajTarih: 19.04.2008 - 11:33    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

onlyrider, sanırım aklımda yanlış kalmış,doğru nostorm yazmıştı haklısın.. Bravo
dikkat etmeye çalışacağız pistte inşallah,teşekkürler.. Bravo
Başa dön
alpiser
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 19.04.2008 - 11:36    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

onlyrider, Soner elinize sağlık Bravo bol maappetler dilerim.. tekerinize sağlık..

ekamba, Erbil, ben ve Can şu anda çıkıyoruz yola 12:30 da bursa feribotuna bineceğiz Bravo nasipse akşam üstü izmirdeyiz.! yarın görüşmek üzere.. Bravo
ekamba
Motordelisi
Motordelisi

MesajTarih: 19.04.2008 - 11:42    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

alpiser,
isterseniz balıkesirden somaya dönün,bende bişiiler yer içer az dinlenir öyle dewam edersiniz.. Bravo
Başa dön
alpiser
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 19.04.2008 - 11:44    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ekamba, PM'den telefonunu yazsana erbil ararım yoldan..
serkan_yenidunya
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: _MAKİNA MÜHENDİSİ SUZUKİ GSX_R_1000_JAPONLARIN EFENDİSİ_ / ÇANAKKALE MD

MesajTarih: 19.04.2008 - 11:51    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

güzel fotolar elinize saglık... bide video ekleseniz görsek sizi Çok gülüyorum Gülümsüyorum

_MAKİNA MÜHENDİSİ SUZUKİ GSX_R_1000_JAPONLARIN EFENDİSİ_
Başa dön
serkan_yenidunya Çevrimdışı serkan_yenidunya Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et AIM Adresi Yahoo Messenger MSN Messenger
ekamba
Motordelisi
Motordelisi

MesajTarih: 19.04.2008 - 11:52    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

alpiser, pm attım... Bravo oku öyle çık yola Gülümsüyorum
Başa dön
HasanTahsin
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: zonguldak/ereğli

MesajTarih: 19.04.2008 - 11:54    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

sabah sabah süper Alkışlıyorum
HasanTahsin Çevrimdışı HasanTahsin Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
DagustuN
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Hüner Motor.com - İstanbul

MesajTarih: 19.04.2008 - 11:56    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Güzel olmuş.. Bende şimdi çıkacam dişarı gazlayacam tek başıma.. Canım sıkıldı Gülümsüyorum
Başa dön
DagustuN Çevrimdışı DagustuN Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
caglar23
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: ELAZIĞ

MesajTarih: 19.04.2008 - 12:08    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Güzel bir etkinlik olmuş...

Çimen olayını tuttum Gülümsüyorum Gülümsüyorum
Başa dön
caglar23 Çevrimdışı caglar23 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
freddy_
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 19.04.2008 - 12:13    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ekamba demiş ki:
alpiser,
isterseniz balıkesirden somaya dönün,bende bişiiler yer içer az dinlenir öyle dewam edersiniz.. Bravo

sen gitmiyonmu Erbil?

http://www.facebook.com/group.php?gid=6079229276

Başa dön
freddy_ Çevrimdışı freddy_ Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Geziler-Buluşmalar-Etkinlikler Tüm saatler GMT + 3 Saat
Sayfa 1, 2, 3  Sonraki
1. sayfa (Toplam 3 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©

PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.15 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal