Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - kullananlara kısa bir soru

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

kullananlara kısa bir soru
Sayfa 1, 2, 3  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Sürüş Teknikleri
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar Mesaj
dfg_rang
Üye
Üye

Nereden: bursa

MesajTarih: 19.04.2008 - 19:15    Mesaj konusu: kullananlara kısa bir soru Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

arkadaşlar kısa bir sorum olacak cevabı aldıktan sonra silebilirsiniz.
honda 1100 XX'le 200 kmh ile giderken 25 metrede durabilme olasılığı nedir?(yağışlı hava-kuru zemin)
vaktinizi aldığım için özür dilerim.
Başa dön
dfg_rang Çevrimdışı Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
Ante
Photographer
Photographer

Nereden: Kripton

MesajTarih: 19.04.2008 - 19:18    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

"0" dir...

Reaksiyon mesafesi bile daha uzundur.... (120Km ile giderken 25 metredir)

Ainesi iştir insanın, lafına bakılmaz!
Başa dön
Ante Çevrimdışı Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
nureddind
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Üsküdar

MesajTarih: 19.04.2008 - 19:19    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Bunun cevabını en iyi XANDROS yani Mete abi verir.Nickini ara bul pm at sadece onu değil herşeyiyle anlatır sana.. Bravo
nureddind Çevrimdışı Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
TaMe_R1
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

MesajTarih: 19.04.2008 - 19:48    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

evet dostum mete abıde var 1100
Başa dön
TaMe_R1 şimdi Çevrimiçi Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
repsol_35
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: izmir

MesajTarih: 19.04.2008 - 19:56    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

bence bu ıhtımal sofora cok yakın cunku 200 km hızla gıderken bence en ıyı sartlarda 60_70 m de durulur dıye dusunuyorum... Gülümsüyorum
motorcusado
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 19.04.2008 - 20:04    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

70km hzla gderken snyede 20 km gidiosn yani bu durumda 25 mtrede durman imkansız Bravo
motorcusado Çevrimdışı Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
Ante
Photographer
Photographer

Nereden: Kripton

MesajTarih: 19.04.2008 - 20:07    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

200Km/saat
1 km=1000metre
1 saat=3600 saniye
200 Km/saat= (200*1000) /(1 *3600) -> 55.55 metre / saniye

Kısacası saniyede 55.55 metre ile giderken 60-70 metrede durmak demek 70metre desen 1.2 sn'de durmak demektir...

Ainesi iştir insanın, lafına bakılmaz!
Başa dön
Ante Çevrimdışı Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
constantine_502
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: istanbul/bayrampaşa

MesajTarih: 19.04.2008 - 20:10    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Alıntı:

70km hzla gderken snyede 20 km gidiosn yani bu durumda 25 mtrede durman imkansız

benim konuylapekalakamyok ama bunu anlamadım Üzgünüm yazım hatası var galiba

MD SCOOTER TEAM eksi 120 Km/h (istesede zaten artı 120 Km/h olmuyo Çok gülüyorum) (A RH -)
Başa dön
constantine_502 Çevrimdışı Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
neuremencer
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: 01

MesajTarih: 19.04.2008 - 20:28    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

dfg_rang, espri anlayısına hayran kaldım dogrusu 200km/s frenaj ve 25m de durabilme sansı............ Beğenmedim Beğenmedim ex
600f
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 19.04.2008 - 21:01    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

başlangıç hızımız 200,son hızımız 0.yani ortalama hız 100km.burdanda saniyede 28 metre yol alırız.25 metrede durmak için 0.9 saniye filan.sence bukadar sürede kim durur Şok oldum

Başa dön
600f Çevrimdışı Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
XANDROS
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Moda/Istanbul

MesajTarih: 19.04.2008 - 21:02    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

nureddind demiş ki:
Bunun cevabını en iyi XANDROS yani Mete abi verir.Nickini ara bul pm at sadece onu değil herşeyiyle anlatır sana.. Bravo

Adım geçmiş; geldim geldim!

Alıntı:
honda 1100 XX'le 200 kmh ile giderken 25 metrede durabilme olasılığı nedir?(yağışlı hava-kuru zemin)

Allah korusun ama tek yolu sağlam bir duvara patlamaktır. Zemin isterse en iyi pist asfaltı olsun başka şekilde durabilme şansı yoktur. Değil 200, 100 km/h ile seyir sırasında bile bu kadar kısa mesafede Rossi bile duramaz. Fizik kanunlarına ters.

Hayırdır?

? ?
?
dfg_rang
Üye
Üye

Nereden: bursa

MesajTarih: 20.04.2008 - 01:18    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

arkadaşlar cevaplarınız için çok teşekkür ederim.elbette durması imkansızdır fakat durabileceğini iddaa edenler var aramızda bende haliyle şüpheye düştüm acaba diye onlar kendilerini biliyorlar.hepinize verdiğiniz cevap ve açılamalardan dolayı tekrar teşekkür ederim.
Başa dön
dfg_rang Çevrimdışı Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
cbr1000rrcagri
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: muğla

MesajTarih: 20.04.2008 - 01:27    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

i-m-k-a-n-s-ı-z
Başa dön
cbr1000rrcagri Çevrimdışı Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
XANDROS
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Moda/Istanbul

MesajTarih: 20.04.2008 - 02:00    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

dfg_rang demiş ki:
arkadaşlar cevaplarınız için çok teşekkür ederim.elbette durması imkansızdır fakat durabileceğini iddaa edenler var aramızda bende haliyle şüpheye düştüm acaba diye onlar kendilerini biliyorlar.hepinize verdiğiniz cevap ve açılamalardan dolayı tekrar teşekkür ederim.

Sallaması bedava, sen bilim ve teknoloji ne derse ona inan. Bugün en gelişmiş, en muhteşem fren sistemine sahip en modern arabalar bile dört teker olmalarına karşı fabrikaların yaptığı en ideal yollardaki testlerdeki frenajlarında 100 km/h süratle fren yaptıkları zaman 38 metreden kısa mesafede duramıyorlar, sen diyorsun ki 200 km/h de daha kısası. Yok böyle birşey. Motorda ideal frenlemenin de daha zor olduğunu düşünürsen dediğimi anlarsın.

Şunu da her zaman aklında tutmalısın: Süratin iki misli arttığı zaman fren mesafen iki değil, DÖRT misli artar. Yani 100 ile giderken kusursuz bir fren yapsan bile 40 metrede durabilirken (ki çok zor), iki misli süratte yani 200 km/h ile sürerken fren yaptığında 40*4=160 metreden daha kısa mesafede duramazsın. İstediğin kadar uğraş bu en fazla 155 metre olur (ki olamaz aslında), daha kısa olmaz. 1100XX ya da 600RR farketmez.

İyi fikir İyi fikir İyi fikir
İyi fikir İyi fikir
İyi fikir
kanpara
Üye
Üye

MesajTarih: 20.04.2008 - 02:29    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

25 metre ileride duvar varsa durur belki ..yinede duvarın kalınlıgına bağlı ...kesin bişey söylenemez..Gülümsüyorum
Başa dön
kanpara Çevrimdışı Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Sürüş Teknikleri Tüm saatler GMT + 3 Saat
Sayfa 1, 2, 3  Sonraki
1. sayfa (Toplam 3 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©

PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.18 Saniye