Tarih: 20.04.2008 - 22:09 Mesaj konusu: Kask seçimi yardım
Arkadaşlar geçtiğimiz ay motorumu değiştirdim hyosung gt250r aldım şimdi sıra şöle güzel cix bi kaska geldi araştımalarım sonucu ortaya 3 tane seçenek çıktı ama gel gelelim işin içinden çıkamadım neyse kısacası şimdi bu 3 tane kasktan sizce hangisi güzel bu arada motorum siyah montum siyah mavi ona yakın olarak buyrun...
1.
2.
Bu kaska mavi vizör 10 numara olur bence benmimde en çok hoşuma giden bu
Tarih: 20.04.2008 - 23:36 Mesaj konusu:
Ne demişler?
Zevkler ve renkler tartışılmazmış! hangi desen ve renk gönlüne yatmış ise onu seçebilirsin, bizlerin bu noktada bir fonksiyonu olamaz ancak değişik teknik özelliklere sahip seçenekler arasında yardıma ihtiyacın olursa o zaman her birimizin söyleyecek mantıklı birer sözü olacaktır.
kesin lazer alcan yani 1. olan daha hoş gibi sanki
+1 _________________ "SULAR YÜKSELİNCE BALIKLAR KARINCALARI YER, SULAR ÇEKİLİNCE DE KARINCALAR BALIKLARI. KİMSE BUGÜNKÜ ÜSTÜNLÜĞÜNE VE GÜCÜNE GÜVENMESİN.KİMİN KİMİ YİYECEĞİNE SUYUN AKIŞI KARAR VERİR"
Tarih: 21.04.2008 - 00:02 Mesaj konusu:
1 numara daha hoş sanki
_________________ Life is for the brave
sabahları uykusuz yorgun gözlerle işe giderken kapıda tebessümüme yol açan tek mevzum K5
dostum ben nolan n62 aldım gayette güzel memnunum fiyatıda ii cix mi deilmi sen karar ver artık karar senin... _________________ İT ÖLÜR LEŞ OLUR
YİĞİT VURULUR ŞEHİT OLUR...
kaskın tüm teknik dökümanları ve senin motorunun özellikleri ve genelde nerede kullanacağın gibi bir çok kriterleri altalta yazdıktan sonra seçimi ona göre yapmalısın...Aksi halde yanlış seçim yapıp uygunluğu sağlayamazsak ileride kötü sonuçlar alabiliriz...
birde kimsenin ben beğenmedim gibi düşüncelerinden etkilenmeyelim..Sonuçta E belgeli tüm kasklar güvenle kullanılabilir, yeterki biz seçimi doğru yapalım... _________________ Yamaha Yalı Bayii
M.Kemal Sahil Bulvarı No:295/B
Küçükyalı/İzmir
0 232 4256875-0 232 4256804
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız