Daha önce işte motosikletim başlığı altında topic açmıştım ama fotoğraf yoktu.Birkaç fotoğraf çektim ve sizLerle paylaşmak istedim.İşte mavi ceylanım ilk motosikletim Ybr125(2008) Fosfor sticker acaip bi görüntü kazandırdı motoruma. Extra olarak Harris silikon elcik ve tankpad yapıştırdım
Hayırlı ugurlu olsun bu arada her zaman full koruma tam koruma güvenli ve keyifli sürüsler dilerim _________________ "SULAR YÜKSELİNCE BALIKLAR KARINCALARI YER, SULAR ÇEKİLİNCE DE KARINCALAR BALIKLARI. KİMSE BUGÜNKÜ ÜSTÜNLÜĞÜNE VE GÜCÜNE GÜVENMESİN.KİMİN KİMİ YİYECEĞİNE SUYUN AKIŞI KARAR VERİR"
Kayıt: Nov 23, 2006 Mesajlar: 418 Nereden: Isparta/Gelendost
Tarih: 21.04.2008 - 09:32 Mesaj konusu:
hayırlı olsun bende şimdi ybr 125 kullanıyorum askerden yeni geldim eski motorumu sattıgım için attan inip eşşeğe biner gibi hissediyorum kendimi beaa allah kaza bela vermesin farın her zaman açık olsun _________________ Ceza
Kayıt: Jun 24, 2007 Mesajlar: 523 Nereden: İstanbul Kartal
Tarih: 21.04.2008 - 11:52 Mesaj konusu:
Ya ben dedim bu adam işi biliyor dedim kimse dinlemedi beni msn den son foto yu görmüştüm zaten ama o tank pat elcikler falan bakan dönüp bir daha bakar hayırlı uğurlu olsun kenan kardeş güle güle kullan _________________ _Ç4RŞI_ FESHEDİLMEYE KARŞI İMZA KAMPANYASI !!!
Funda RR bile HONDA aşığı be kardeşim daha ne diyim...!!!
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız