Kayıt: Dec 23, 2007 Mesajlar: 767 Nereden: izmir ve manisa
Tarih: 23.04.2008 - 20:47 Mesaj konusu:
sahibinden yönetimine haber verin,biliyorsunuz ilanın gerçek,doğru filan olmadığını düşünüyorsanız gibi kutular var tıklayın haber verin,ben geçen harley davidsonda bir asya gördüm markayı falan söküp beyaza boyamışlar harley diye satmaya çalışıyorlar belki şakaydı,belki çok istediğinden kendide inanmıştı motrunun harley olduğuna,belkide bu işden anlamayan ilk defa motor alacak birine nasıl çakarımın peşindeydi ederinin 3-5 katına,ben göz yumamam insanları salak görüp kendini uyanık zanneden tiplere hemen şikayet ettim ilan olması gereken kategoriye gitti,sizde öyle düşünüyorsanız şikayet edin derim.Birinin canı yanmadan _________________ dost zararıyla taşınır AB RH (+)
Üstüne bana 3000 vericek ben almam o makinayı masrafı kendisinden pahalı be o hurdanın _________________ Efsane ybr 125 le yavaş ama emin adımlarla daha büyük efsanelere doğru ilerliyoruz
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız