Evet arkadaşlar artık Anadolu yakası toplantılarını Çayır Çimende yapıyoruz. 30.04.2008 İstanbul md çayır çimende toplanıyor.... Herkesi bekliyoruz...
Unutmadan toplantı yeri bir mekan degildir eskiler bilir yenilerde ögrenir artık bir otoparkta toplanıyoruz istiyen istedigi içeçegini yiyecegini yanında getiriyor veya yürüme mesafesindeki bakkaldan alıp geliyor....
Tekrar yazıyorum ister motorunuz olsun olmasın herkesi bekliyoruz...
Bekle bizi ÇAYIR ÇİMEN Çarşamba günü ordayız....
Buarada MD ürünlerimiz herzamanki gibi mevcuttur sipariş vermeniz yeter
Tarih: 30.04.2008 Çarşamba
Saat:19.00 sonra 23.00 kadar kesini var
Yer:Çayır Çimen
Adres:Kadiköy-Bostancı Sahil yolu Bostancı deniz otobüslerinin yanındaki büyük otopark.....
uzaydan bır bakalım kroki
Önceki toplantıdan bir resim[/b]...
_________________ Burak ŞİRİN A RH (+)
34 AV 2871 - HOoNDaA VaRaDeRoOo...
En son mezar tarafından 01.05.2008 - 08:46 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
Tarih: 24.04.2008 - 15:17 Mesaj konusu:
sende orda olcanmı mezarım burakım uzun zamandır kendin gelmiyorsun toplantılara etkinliklere ne işş yok oldun, en son seni 8 ay önce gördüm bostancı ışıklarda anlarsın yaa
Son Mesajdan 2 dakika sonra eklendi:
antakin demiş ki:
almak isteyen arkadaşlar bedenlerini yazssınlar
ÜRÜNLERİMİZ;
KISA KOL TİŞÖRT ( S,M,L,XL,XXL ) BEDENİ 15 YTL
UZUN KOL TİŞÖRT ( S,M,L,XL,XXL ) BEDENİ 20 YTL
ŞAPKA 15 YTL
KOLYE UCU BÜYÜK 20 YTL
KOLYE UCU ORTA 15 YTL
KOLYE UCU KÜÇÜK 10 YTL
haydiyin arkadaşlar özellikle istanbul delileri tişortlar azalıyor sonra görmedim duymadım demeyin birbirimiz tanıyalım en azından tişortları görünce aha bizim delilerden biri deriz
Mezarım torunum, oraya daha yeni çekilmiş toplu fotolardan koysan diyorum artık. Tabii toplantılara gelmeye gelmeye, haberin de yok yenilerinden.
arkadaşlar antakin in dediği gibi herkes MD t-shirtlerini giyerek gelsin sahip olmayanlar toplantıda edinsinler
Tarih: 24.04.2008 - 15:39 Mesaj konusu:
gevezehanim, bu fotoğraf çekildiğinde kızımı daha yeni almıştım, ve ilk toplantısına getirmiştim sanırım..
hani bu adam o kadar da minik de değil ki gözümüzden kaçsın dicem ama yok ortalıkta işte _________________ - t e a m g e r i l l a - r @ m b o-
er 6n black
savasarno@hotmail.com
Gsm : 0532 7373698
Kayıt: Aug 13, 2007 Mesajlar: 205 Nereden: FLORYA/İSTANBUL
Tarih: 24.04.2008 - 15:40 Mesaj konusu:
Arkadaşlar toplantılarda herkes MD thisrt yada S.shirtlerini giyinmesi önemle duyrulur,henüz MD ürünü olmayan toplantılarda ben ve diğer organizatör arkadaşlarımızdan temin edebilirler yeterki bedenlerinizi verin bizler getirelim. _________________ MOTOR DELİSİ OLALIM FAKAT , HIZ DELİSİ OLMAYALIM!!!
AB RH(-)
Tarih: 24.04.2008 - 15:51 Mesaj konusu:
antakin demiş ki:
Arkadaşlar toplantılarda herkes MD thisrt yada S.shirtlerini giyinmesi önemle duyrulur,henüz MD ürünü olmayan toplantılarda ben ve diğer organizatör arkadaşlarımızdan temin edebilirler yeterki bedenlerinizi verin bizler getirelim.
evet yeterki verin bedenlerinizi organizatör arkadaşlar giydirecekler size daha ne yapsınlar yaa
Tarih: 24.04.2008 - 16:00 Mesaj konusu:
antakin demiş ki:
Arkadaşlar toplantılarda herkes MD thisrt yada S.shirtlerini giyinmesi önemle duyrulur,henüz MD ürünü olmayan toplantılarda ben ve diğer organizatör arkadaşlarımızdan temin edebilirler yeterki bedenlerinizi verin bizler getirelim.
Neden?
Ben forum tshirtleri giymeyi sevmem, yıllardır sürekli olarak katılmakta olduğum MD toplantılarına bu durumda katılamayacak mıyım?
_________________ Honda CBR 1100XX Super Blackbird
Tarih: 24.04.2008 - 16:01 Mesaj konusu:
XANDROS demiş ki:
antakin demiş ki:
Neden?
Ben forum tshirtleri giymeyi sevmem, yıllardır sürekli olarak katılmakta olduğum MD toplantılarına bu durumda katılamayacak mıyım?
sen takım elbıseyle gelıyorsun sana izin verıyoruz )
Kayıt: Oct 07, 2006 Mesajlar: 299 Nereden: ISTANBUL/florya
Tarih: 24.04.2008 - 19:32 Mesaj konusu:
mezar, kankam sen gelecen mi doğru söylee _________________ Arkadas ve arkadaslik birbirini tamamlayan onemli iki kelime.Her zaman bir arkadasa gerek vardir.Bazen arkadaslarimizin yerine kimseleri koyamadigimizda onlarin degerini anliyoruz.
Kayıt: Aug 13, 2007 Mesajlar: 205 Nereden: FLORYA/İSTANBUL
Tarih: 24.04.2008 - 19:42 Mesaj konusu:
tamero demiş ki:
XANDROS demiş ki:
antakin demiş ki:
Neden?
sen takım elbıseyle gelıyorsun sana izin verıyoruz )
zorunludur diye bir söz çıkmadı ağzımdan .Hepimiz de MD t-shirtleri olursa motorlarımız ve üstümüzdekilerle daha anlamlı ve havalı oluruz ,siz ne isterseniz giyebilirsiniz bir zorlama yok yani anlıyacağınız. _________________ MOTOR DELİSİ OLALIM FAKAT , HIZ DELİSİ OLMAYALIM!!!
AB RH(-)
Tüm saatler GMT + 3 Saat Sayfa 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9Sonraki
1. sayfa (Toplam 9 sayfa)
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız