Tarih: 24.04.2008 - 15:58 Mesaj konusu: MD Kardeş Okulumuzun Çocuk Kitaplarına İhtiyacı Var...
Motordelisi Kardeş Okul Projesi 'ni başarıyla tamamlamıştık.2007-2008 eğitim öğretim yılı için gönüllü Motordelileri Kırtasiye Malzemeleri ni kardeşlerimize ulaştırmıştı... Kardeş okulumuzun öğrencilerinin ihtiyaçları bir defa yapılan ile bitmiyor.Madem kardeş okulumuz var o zaman hızla devam edelim..
Şimdi;
Kardeş okulumuz öğrencilerinin okunmuş yada okunmamış çocuk kitaplarına ihtiyaçları var...
Evinizde ,eşinizde, dostunuzda, mutlaka çocuğundan kalan bir tane bile hikaye,roman,masal ,dergi,tatil kitapları vardır... Bu kitaplara ihtiyacımız var
Kardeş okulumuz Akçakent İlköğretim Okulu Gaziantep/Nizip'in Akçakent Köyü'nde ,100 tanesi ilkokul ,56 tanesi ortaokul olmak üzere 156 öğrencisi olan bir okuludur.
Tekel İlköğretim Okulu Müdürü Durdu Aydın'a gönderebilirsiniz.Durdu Aydın ve Nadide ( şekerportakalı ) gönderilen kitapları okullar 13 Haziran'da kapanacağı için ,Haziran'ın ilk haftasında eğitmen olduğu Akçakent İlköğretim Okulu öğrencilerine teslim edecektir.
Kampanya Adresi:
Sn:Durdu Aydın
Mimar Sinan Mahallesi Ender sokak No:2-13 Nizip/Gaziantep Kitapların okul ve öğrencilerine teslim edildiğini nasıl öğreneceğim?
Nadide ( şekerportakalı ) gönderilen kitapları Akçakent İlköğretim Okulu'na teslim edecektir.Teslim ettiğinde çekeceği fotoğrafları Motordelisi Portalı forumlarında yayınlayarak Kardeş Okulumuz öğrencilerine kitapların ulaştığını ve bu yazı kitapsız geçirmeyeceklerini öğreneceğiz.
Okunmuş yada okunmamış çocuk kitaplarınızı /dergilerinizi bekliyoruz...
_________________ Anlayamadılar anlattıklarımda mana var,içlerinde mağaralar,haklısın birazcık dar.Annem ağzı bozuk olandan haz etmez.Anne bu kez affet ama bunların hepsi ayni ....
Kayıt: Feb 05, 2007 Mesajlar: 3199 Nereden: Gaziantepin sol üst kösesinden...
Tarih: 24.04.2008 - 16:12 Mesaj konusu:
Arzu'cumm,Rabbit'cimm topic ve desteğin için çok teşekkür ederim,ellerine,emeğine sağlık.
Okullar açılmadan yazın başında başlattığımız "Kardeş Okul" projemizden alnımızın akıyla çıktık ve çokda güzel oldu,ki resimlerdeki mutululuk herşeyi anlatmaya yetmişti bence. Biz bu okula "kardeş" dedik ve elimizden geldiği kadar eksiklerini tamamlamaya çalıştık,hala minik öğrencileirn elinde sizleirn gönderidiği kalemler,defterler var,ve bu gurur verici.Ama okulların kapamnasına bir,iki ay kala kardeş diye elimizi uzattığımız öğrencilerimize bide yaz tatili öncesi yardım etmek istiyoruz.
İlkokul öğrencisi için bir hikaye kitabının,çalışma kitabının ne kadar önemli olduğunu hepimiz biliyoruzdur,emin olun öğrenciler ellerine geçen tek bir kitabın kıymetini çok iyi biliyolar çünkü bi dahaki sefere bir ikincisinin olmayacağının,alamayacaklarının farkındalar.
Bu yüzden evinizde,akrabalarınızda,eş,dost çevrenizde kullanılmış veya fazla hatta yeni hikaye kitabı,yaz tatili çalışma kitabı,bilim veya çocuk dergileri,ortaokul öğrencileri için romanlar,eğitimle ilgili yayınlar varsa şimdi toplama ve değerlendirme zamanı.
Daha önceki projede olduğu gibi bu kitap kapmanyasındanda MD'nin üstesinden geleceğine eminim. _________________ Düşüncelerle karşılaşınca,zayıflar korkar,aptallar karşı gelir,akıllılar karar verir,ustalar da yönetir!!!
Tarih: 24.04.2008 - 16:31 Mesaj konusu:
bizde 23 nisan törenlerini okulumuzun belirlediği kardeş köyde geçirdik çok güzel ve o kadarda duygusal anlar yaşadık gerçekten çok büyük bi keyif o çocuklar size öyle bi bakıyolar ki belki hayatı boyunca ilk hediyeyi sizden almış gibi ve işte o zaman kendinizle gurur duyuyosunuz burda emeği geçen herkese tşk ederim gerçekten çok anlamlı bi organizasyon yapıyosunuz _________________ MADE İN KAYSERİ..
Rabbit, ne yazim şimdi
gene en güzel işlere imza atıyosun
seker_portakali, kardeşim bu işte son nokta sende bitiyo gene
teslim anındaki o gülen gözlerin fotolarını bekliyorum _________________ aynaya baktığında gülümsüyorsan bin motoruna
SEVGİLİM DL650im ROZİNANTE
ArapKadri, " Yolladım bir koli " yazılarını görmek isterim ben.. _________________ Anlayamadılar anlattıklarımda mana var,içlerinde mağaralar,haklısın birazcık dar.Annem ağzı bozuk olandan haz etmez.Anne bu kez affet ama bunların hepsi ayni ....
Tarih: 24.04.2008 - 21:07 Mesaj konusu:
Bu etkinlikler İZ BIRAKAN etkinlikler..
MD Grubunun yaptıgı bu tarzdaki tüm etkinlikler herkes tarafından konuşuldugu gibi herkesinde takdirini kazandırıyor..
Tabikide destek olmalıyız.
Duyarlılık bize yaşam sevinci, huzur ve en önemlisi gurur verir..
Geriye dönüp baktığımızda MD çatısı altında ucundan birlikte tuttuğumuz böyle anlamlı etkinliklerin gururunu hep yaşıyorum..
Bundan sonrada yaşamalıyız...
En önemliside gönderdiğimiz kitapların sayfalarını çeviren miniklerin bilgi dağarcıklarına bir kelime dahi olsa sokabilmenin verdiği huzur..
Teşekkürler ARZU.. _________________ Aklımın ipinin ucuda kaçmış
Tarih: 25.04.2008 - 12:50 Mesaj konusu:
olay bu işte bize yakışan bu gereken neyse yapılsın
hemen yapalım _________________ özgür olmak için uçmaya uçmak için kanatlara gerek yok,hız bir özgürlüktür hız bir tutkudur.
Bu başlığı görmeyenler var sanırım ya da görmemezlikten gelenler..Bu yüzden başlığı tetiklemek lazım arada sırada..
Biz kızımla bir koli bulup doldurmaya başladık bile.Hatta ablasından kalan ve okumak için yaşının yetişmediği kitapları bile koyduk.Kızım "Onları okumaya şuanda ihtiyaçları var.Ben büyüdükçe sen bana alıyorsun nasıl olsa ..." dedi ve koliye itinayla yerleştirdi.
Aklıma gelmişken 13.İzmir Kitap Fuarı 19 Nisan 2008 tarihlerinde Kültür Park'ta açılmıştır.Son gün 27 Nisan 2008 .280 yayınevinin bulunduğu fuar bu kampanyamıza yardımcı olmak isteyen ama elinde kitap olmayan arkadaşlarımıza sadece bir alternatif.Biliyoruz ki bu fuarda kitaplar oldukça ucuzluyor. _________________ Anlayamadılar anlattıklarımda mana var,içlerinde mağaralar,haklısın birazcık dar.Annem ağzı bozuk olandan haz etmez.Anne bu kez affet ama bunların hepsi ayni ....
Kayıt: Mar 21, 2005 Mesajlar: 6122 Nereden: ...:::iZMiR:::...
Tarih: 25.04.2008 - 18:12 Mesaj konusu:
Bende hemen eski kitaplarımı topliyim hazırlayayım. Ali gel kitaplarım var ama ben onları sıkıldıkca okuyorum onları veremem
Rabbit aplam yine iş başındasın vesselam
İşin şakası bir tarafa, bende imkan dahilinde ne alabilirsem almak istiyorum apla. Yaz sen benide _________________ Halil Akkaşoğlu 16 nisan halilakkasoglu@hotmail.com
En son HalilRR tarafından 25.04.2008 - 18:54 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
Kayıt: Feb 05, 2007 Mesajlar: 3199 Nereden: Gaziantepin sol üst kösesinden...
Tarih: 25.04.2008 - 18:53 Mesaj konusu:
HalilRR, canımm senin okuduğun kitaplar yayından kalktı yanii,gönderme sen onları. En son "Cin Ali" serisi vardı,karagözlü kuzusu,berber fili falan,sen onlardan bahsediyon heralde Zaten onlardan seni ayırmaya bizim de içimiz el vermez
capodelcapo, proracing, desteğiniz için teşekkür ederiz.
Rabbit, kızın da sana çekmiş canımm Annesi kadar duyarlı _________________ Düşüncelerle karşılaşınca,zayıflar korkar,aptallar karşı gelir,akıllılar karar verir,ustalar da yönetir!!!
HalilRR, Senin okuduğun kitapları çocuklar ne yapsın??En büyüğü 14 yaşında bu çocukların ..
http://www.atayayincilik.com.tr/ sana önerebileceğim Yayıncılardan bir tanesi.Kızımın boş zamanlarını değerlendirdiği test kitabının yayınevi..En azından alabileceklerin için seni ve senin gibi elinde çocuk kitapları olmayanları yönlendirir..
seker_portakali, olsun şekercim,benim kızlarım da duyarlı gençlerden olsun..Mutlu oluyorum... _________________ Anlayamadılar anlattıklarımda mana var,içlerinde mağaralar,haklısın birazcık dar.Annem ağzı bozuk olandan haz etmez.Anne bu kez affet ama bunların hepsi ayni ....
Henüz topiğin açılmasına karar verme aşamasındayken seker_portakali'nın şüpheleri vardı."Acaba bir öncesi kadar ses getirecek mi ?" diye.Benim cevabım ise "Tabi ki bir önceki kampanya kadar katılım olacak" olmuştu.
Ben Motordelilerinin bu kampayayı da en güzel noktaya kadar getireceklerine eminim!...
Ben de herkes gibi kendimde olmasına artık imkan olmadığı için yeni kitaplar almaya ve etrafımdaki ufaklıklardan kitaplar toplamaya başladım...
Rabbit, öpüjükk ve _________________ Bak şu tıfıla yürür kasıla kasıla, uymadın mı hiçbir kılıfa,açta elini bakayım falına.Bak canım senin falın falanmış,alnın karşılanmış buna alış, bak benim yüzümde bir karış.BU DİYARDAN SIVIŞ
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız