Tarih: 24.04.2008 - 17:57 Mesaj konusu: motor almak istiyorum yardıma ihtiyacım war ....
arkadaslar elimde 3000 3500 arası bi para war we ben bu parayı 2. el bi racing motor la degerlendirmek istiyorum ne alabilirim yada ne tavsiye edersiniz?
racing e yeni başlayacaksın sanırım eğer öyleyse cbr 125 _________________ A rh(-) Uğur ARSLAN
Keske Hep Çocuk Kalsaydim,Hayatimdaki En Buyuk Aciyi Dizimdeki Yara Sansaydim...
Tarih: 24.04.2008 - 18:39 Mesaj konusu:
by_molla demiş ki:
hiç düşünme cbr 125
+1 _________________ "SULAR YÜKSELİNCE BALIKLAR KARINCALARI YER, SULAR ÇEKİLİNCE DE KARINCALAR BALIKLARI. KİMSE BUGÜNKÜ ÜSTÜNLÜĞÜNE VE GÜCÜNE GÜVENMESİN.KİMİN KİMİ YİYECEĞİNE SUYUN AKIŞI KARAR VERİR"
kardeş al cbr125ini güle güle bin, 600luk falan dusunme sakın bulsan bıle o paralara... aha sezon acıldı lastik olmus800 ytl, buji yağ balata derken sorunsuz motora bile 2 mılyar para gitti... kalkamazsın altından astarı yuzunden pahalı olur... _________________ suzuki gsxr750-suzuki gsx-1300R Hayabusa 99- cok iyi iyinin dusmanidir...
Tarih: 25.04.2008 - 14:11 Mesaj konusu:
Ehh kardeş sende herşeyi yazmışsın bı cbr 125 dye belirtmediğin kalmış .Akla başka makinada gelmez zaten bu şartlarda.Bu kadar adam aynı şey söylüyorsa vardık elbet bi bildikleri diyip gidip al bence hemen _________________ Her Zaman Hukukun Üstünlüğü Yoktur.Bazende Üstünlerin Hukuku Vardır
0 RH(-)
Kayıt: Oct 17, 2007 Mesajlar: 182 Nereden: istanbul 0 rh +
Tarih: 25.04.2008 - 14:53 Mesaj konusu:
nıye olmasın bende zamanında bole racıng makına tarzı ıstıyodum cok coookk ıyı olmasada hyosung gt 250 r var gayette gusel valla zamanında bana neler dedıler ama hiçte ole cıkmadı tas gbı makına valla
tabı bu benım tercıhım sana bişi soleyemmde cok cok bılgım yok ama bı bak derım
nıye olmasın bende zamanında bole racıng makına tarzı ıstıyodum cok coookk ıyı olmasada hyosung gt 250 r var gayette gusel valla zamanında bana neler dedıler ama hiçte ole cıkmadı tas gbı makına valla
tabı bu benım tercıhım sana bişi soleyemmde cok cok bılgım yok ama bı bak derım
Son Mesajdan 1 dakika sonra eklendi:
en azından goruntu acısındanda doyurucu
o fiyat aralığında bu makine pek olamaz maalesef _________________ STAY ON ROAD
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız