Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - Motorcular İçin Apartman

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

Motorcular İçin Apartman

Motorcular İçin Apartman
Sayfa 1, 2, 3  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MotorDelisi-GENEL
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar Mesaj
motorcucihan
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: TRABZON (KARMOK)--Faroz--

MesajTarih: 25.04.2008 - 01:17    Mesaj konusu: Motorcular İçin Apartman Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Japonlar yalnızca motosikletçilere özel apartman hazırlıyorlar..... Japonlar motosikletlerini seviyorlar ve mülk onlar için çok değerli. Yer darlığı gibi koşullar göz önüne alındığında, yalnızca motosikletçiler için tasarlanan bir apartman dairesi fikri kulağa son derece mantıklı geliyor. JaThe NE adı verilen kompleks, her birinin içinde sokaktan girilebilen depoların bulunduğu sekiz apartman dairesinden oluşmakta.

Biz ülkemizde motoru araçtan saydırmaya çalışaduralım, onlar motosikletçiler için park yerlerinden vaz geçtik apartman yaptırıyorlar.

alıntıdır. http://www.hmk.org.tr/modules.php?name=News&file=article&sid=1609
"( @)(@ )*****( @) (@ )***( @)
Başa dön
motorcucihan Çevrimdışı motorcucihan Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
nureddind
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Üsküdar

MesajTarih: 25.04.2008 - 01:32    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Vay anam vay işe bak Gülümsüyorum
nureddind Çevrimdışı nureddind Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
IVAN-BIRKIN
Üye
Üye
Image and video hosting by TinyPic" alt="" border="0" />

Nereden: İSTANBUL

MesajTarih: 25.04.2008 - 01:37    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

adamlar yapıyor abi Alkışlıyorum Alkışlıyorum

ALKOLİK DEĞİLİZ SEVİYORUZ....
Başa dön
IVAN-BIRKIN Çevrimdışı IVAN-BIRKIN Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
sesginn
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: --Çanakkale--

MesajTarih: 25.04.2008 - 01:39    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Şok oldum ilginç
sesginn Çevrimdışı sesginn Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
antakin
Organizatör-İstanbul
Organizatör-İstanbul

Nereden: FLORYA/İSTANBUL

MesajTarih: 25.04.2008 - 01:40    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Alkışlıyorum mükemmel Bravo
antakin Çevrimdışı antakin Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et
neuremencer
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Adana'dan

MesajTarih: 25.04.2008 - 02:12    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

motorcucihan, paylasım icin saol,bu elin japon u girdiyse sektor patlar,çin li kardesler de aynen kopyalar ucuza ev sahibide olunur ama icinde rahat uyunmaz sanırsam Çok gülüyorum Çok gülüyorum
derkunt
Kulüp Üyesi
Kulüp Üyesi

Nereden: İstanbul Anadolu MD

MesajTarih: 25.04.2008 - 02:20    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Biz kafamızı sokacak bi evimiz olsun düşüncesindeyiz. adamlar motorumu sokacağım evim olsun düşüncesinde. TOKİ görsün bu evleri Bravo Alkışlıyorum Delirdim
Başa dön
derkunt Çevrimdışı derkunt Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
SeyyahKedi
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: KARŞIYAKA/İZMİR

MesajTarih: 25.04.2008 - 03:46    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Eksik tasarım bence.. Mükemmelleştirilebilir.. Dil çıkarıyorum Mesela, dıştan gidiş-geliş bir yol olsa? katlı otoparklar gibi, burdan daireye kadar gelinip, evin içine motorla girilse? Motor da motor odasına park edilse? Gürültü olur.. demeyin. Şahane izolasyon malzemeleri var.. Dil çıkarıyorum Delirdim
SeyyahKedi Çevrimdışı SeyyahKedi Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
proracing
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: Kawasakistan

MesajTarih: 25.04.2008 - 09:09    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

motorcucihan, paylaşım için teşekkürler Alkışlıyorum

özgür olmak için uçmaya uçmak için kanatlara gerek yok,hız bir özgürlüktür hız bir tutkudur.
Başa dön
proracing Çevrimdışı proracing Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
ugur_ugur
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: istanbul

MesajTarih: 25.04.2008 - 09:38    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ya bu japonlar hakkatten zeki insanlar Çok gülüyorum yavv biz garajı bile zar zor bulurken adamlar daire yapıyolar.yarın bi gün villada yaparlar Şok oldum
tamero
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: istanbul

MesajTarih: 25.04.2008 - 09:46    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

yok abi bu kadarıda fazla artık Çok gülüyorum şimdi siz wc ye , mutfağa motorla gitmeye kalkarsınız o dairede , balkona çıkıp motor üstünde hava almakta istersiniz Çok gülüyorum Çok gülüyorum
Başa dön
tamero Çevrimdışı tamero Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
gsxr750
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: konya

MesajTarih: 25.04.2008 - 09:53    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

motorcucihan, evet adamlar yapıyorlar paylaşımiçin saol Alkışlıyorum
Başa dön
gsxr750 Çevrimdışı gsxr750 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
Hayabusa
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: KoNYa

MesajTarih: 25.04.2008 - 10:04    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Çekik gözlülere bak sen,herşeyide düşünüyorlar.

AhMeT BoZKuRT-MaDe iN KaYSeRi
Başa dön
Hayabusa Çevrimdışı Hayabusa Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
pamati
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: izmir

MesajTarih: 25.04.2008 - 10:40    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Olmuş walla..her şeyi düşünüyo adamlar Alkışlıyorum Alkışlıyorum
Patriot99
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Bostancı- Istanbul

MesajTarih: 25.04.2008 - 10:54    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

hastane apartmanı gibi büyük asansör olsa ve giriş katına ulaşmak için bir kaç basamak olmasa ben motosikleti kata çıkarmayı düşünüyorum... Ama olmuyor işte..
Başa dön
Patriot99 Çevrimdışı Patriot99 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MotorDelisi-GENEL Tüm saatler GMT + 3 Saat
Sayfa 1, 2, 3  Sonraki
1. sayfa (Toplam 3 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©

PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.14 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal