Tarih: 25.04.2008 - 17:13 Mesaj konusu: debriyaj sorunu
arkadaşlar öncelikle herkese iyi forumlar
honda xl 250 83 model bir motor var.debriyaj teli koptu.değiştirmek istediğimizde bi baktıkki debriyaj boşalmış.hiçbir etki yapmıyor ve ayırmıyor.ama motor viteslere normal giriyor.kaymış olabileceğini sölediler motorun debriyaj kolunun olduğu kapağı açtım ve debriyaz kolunun ortadaki rulmana temas eden bölümünü yerine aynen taktım.debriyaz kolunu çekince o küçük parça rulmana değiyor ve sistem bu şekilde çalışıyor heralde.
benim sorunun hala debriyajın boş olması ve ayırmaması.bunun nedeni
1.sıkışmamı
2.debriyaz balatasının bitik olmasındanmı
3.şanzumanın bir arızasımı?
yada herhangi bişimi
ellerim yağlı şu anda ve bi çözüm arıyorum acilen.şimdiden teşekkürler
Kayıt: Dec 16, 2006 Mesajlar: 501 Nereden: İstanbul-Giresun
Tarih: 25.04.2008 - 18:23 Mesaj konusu:
Dostum geçmiş olsun inşallah en yakın zamanda çözümü bulursun.Bu arada makinanın resimlerini koyarsan çok makbule geçer _________________ 2007 Hyosung xrx 125 (mavi-beyaz)
125 cc stuntking
yok aga estaafullah ta bi fikrin avrsa bu konuda paylaşırcan sevinicem.bende bıktım gerçekten şu debriyaj işinden
Lagorda demiş ki:
Dostum geçmiş olsun inşallah en yakın zamanda çözümü bulursun.Bu arada makinanın resimlerini koyarsan çok makbule geçer
sağoalsın inşallah bi çözüm buluruz.motora komple bakım yapıldığı için şase ve motor hariç herşeyi söküldü.resmini koysamda bişie benzemediğini görürsün zaten .gerek yok o yüzden.bitince inşallah paylaşıcam
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız