Amerika'dan Schubert ısmarlamayı düşünüyorum. Gümrükte 300€ ya kadar sorun çıkmıyor bayram dönemlerinde.
Bu siteyi bilen, duyan, bir şey ısmarlayan var mı?
Ya da şuradan ısmarla, şurası ucuz diyen var mıdır?
Almanya'daki fiyatlar Türkiye'den ucuz olsa da yine pahalı, Amerika hepsinden ucuz, dolayısıyla Amerikan siteleri tercihimdir varsa önerileriniz.
+
Onu alma bu kask daha ucuz ve onun kadar kaliteli dediğiniz kasklar varsa önerilere açığım (sadece gerçekten bilenler, iki kaskı da denemiş olanlar önersin lüften)
Motor nedir diye soracak olanlara, gülmek yok, motor Hyosung Karion , kafa değerli lakin. _________________ Tarihi, imkansyzlara inananlar yazar.
Tarih: 26.04.2008 - 01:26 Mesaj konusu:
www.motorcycle-superstore 'ı bakmanı tavsiye ederim...Bir şey getirtmedim,yada procedure nedir bilmiyorum ama mükemmel bir site..A dan Z ye herşey war... _________________ Plakasız,Kırmızı bi R-6..Çakal style..
arkadasım kask ıcın fln taa amerıkalara gıdıp olayı buyutmenıze gerek yokkı.en ıyı kask parasına gore sana en cok guvenı konforu veren kasktır.sımdı gıdıp araı nakano modelıne mılyarlar sayıp yada shoei x-sprit modelıne mılyarlar verıp senın ıcın en ıyı kask o mudur yanı.senın yaptıgında aynı.300 euro ve daha fazla gıdecek zaten kargo bılmem ne fln o fıyatlara tr den cok guzel kask alabılırsın.mesela marushın.md forumlarında ovguyle soz edılıyor.kullananlar cok memnun ve fıyatıda cok uygun.kafan degerlı ama bızımkılerde sama balyası degıl yanı.haa bende marushın yok shoei var kenan replıka cok memnunum.anlıcagın marka fanatıklıgıde yapmıyorum.degısık heyecanlara kapılıp yurt dısı fln ugrasmayın kask ıcın deymez.
Tarih: 26.04.2008 - 01:42 Mesaj konusu:
Superstore türkiye'ye yollamıyormuş zaten
Son Mesajdan 7 dakika sonra eklendi:
Amerika'dan alabilrisem kask 230-240€'ya geliyor.
O fiyata TR'den alabileceğim çok kaliteli diyebileceğiniz kask önerilerine de açığım ilk mesajda söylediğim gibi. _________________ Tarihi, imkansyzlara inananlar yazar.
dostum selam,Amerika'da ürünlerin çok ucuz olduğu gerçekten doğru.Bu siteden bir arkadaş X-lite kask geitrmişti 120 ytl gibi komik bir paraya ancak kask geldiğinde görüldiki kaskın üretim tarihi 2003...
Kaskın 'raf' ömrü zaten 3 yıl.. Bu gibi detaylara dikkat etmek gereklidir. _________________
Tarih: 26.04.2008 - 02:03 Mesaj konusu:
Bu kaskla alakalı geçen topıc vardı yanlıs hatırlamıyorsam.Bırısı almış ve camında buğulanma,boyasında dökülme gibi şikayetleri vardı.1-2 hafta içinde açılan bir topıcdi... _________________ Her Zaman Hukukun Üstünlüğü Yoktur.Bazende Üstünlerin Hukuku Vardır
0 RH(-)
Tarih: 26.04.2008 - 02:09 Mesaj konusu:
Hmm,
Ryangt, superstore mu bahsi geçen site?
Türkiye'ye direkt olarak yollamıyorlar çünkü.
Almadan sormak lazım üretim yılını demek. _________________ Tarihi, imkansyzlara inananlar yazar.
Tarih: 26.04.2008 - 02:28 Mesaj konusu:
Bayramlardan 1 ay önce ve sonra 300€'ya kadar vergi alınmıyordu en son bir şeyler ısmarladığımda, değişmemişse halen öyledir. Nakliye de 50-60$ bir şey, çok fazla değil. _________________ Tarihi, imkansyzlara inananlar yazar.
Tarih: 26.04.2008 - 03:12 Mesaj konusu:
Şimdi olaya en baştan başlarsak,birkere seçimini yaptığın kask parasına göre hatta daha pahalı kasklara göre cok daha iyi,kaliteli ve konforlu bir kask.Seciminden vazgecme,başka bir cok marka var,herkezin kullanıpta memnun kaldıgı kask var ama Schubert kask testlerinde herzaman hersekilde üst sıralarda.
Kaskı Ebay'dan alabilirsin.Hatta acık arttırmaları takip ederek dahada ucuza alabilirsin.Alt kısımlardaki acıklamalarda kasıkın üretim tarihinden,bedenine,en ufak ayrıntısına kadar acıklamaları var.Aksi bişey olduğunda Ebay koruması altında oldugundan sikayet edip paranı dahil geri alabilirsin.Bence amerikadan alışverişin en güvenli yolu Ebay.Bilgine.
Direk satıcının kendi sitesinden aldığın bir malzeme çizik,tarihi geçmiş cıkarsa burdan geri yollamak değiştirtmek vs.cok zahmetli olur,hatta astarı yüzünden pahalıya cıkabilir...Birde aynı model kaskı türkiyede kafana takıp bedenini doğru secmeden ordan sipariş etme.Marka ve modellerde bedenler değişir.Bedeni cok önemli... _________________ Work it harder,make it better,
Do it faster,makes us -
======StrongeR=======
Tarih: 26.04.2008 - 09:06 Mesaj konusu:
Lord-et, marka olarak izolasyonuyla ön plana cıkmıs bir model fakat gecenlerde negatiflerini isleyen bir topic acılmıstı bir göz at istersen _________________ "SULAR YÜKSELİNCE BALIKLAR KARINCALARI YER, SULAR ÇEKİLİNCE DE KARINCALAR BALIKLARI. KİMSE BUGÜNKÜ ÜSTÜNLÜĞÜNE VE GÜCÜNE GÜVENMESİN.KİMİN KİMİ YİYECEĞİNE SUYUN AKIŞI KARAR VERİR"
Tarih: 26.04.2008 - 16:08 Mesaj konusu:
StrongeR,
Evet teşekkürler, bence de iyi .ok iyi bir kask gibi. Dediğin gibi bedenini deneyeceğim almadan. Bu arada ebay'de önerebileceğin neresi var güvenilir? Ebbay'de çok sayıda dolandırıcı da var malum.
neuremencer, göz atacam teşekkürler . _________________ Tarihi, imkansyzlara inananlar yazar.
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız