Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - Amerika'dan Schuberth S1

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

Amerika'dan Schuberth S1

Amerika'dan Schuberth S1
Sayfa 1, 2  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Moto Aksesuar
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar Mesaj
Lord-et
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: Ystanbul

MesajTarih: 26.04.2008 - 01:16    Mesaj konusu: Amerika'dan Schuberth S1 Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Arkadaşlar selamlar,

http://www.extremesupply.com/schuberthhelmets/schuberthS1helmet.html

Amerika'dan Schubert ısmarlamayı düşünüyorum. Gümrükte 300€ ya kadar sorun çıkmıyor bayram dönemlerinde.
Bu siteyi bilen, duyan, bir şey ısmarlayan var mı?

Ya da şuradan ısmarla, şurası ucuz diyen var mıdır?
Almanya'daki fiyatlar Türkiye'den ucuz olsa da yine pahalı, Amerika hepsinden ucuz, dolayısıyla Amerikan siteleri tercihimdir varsa önerileriniz.
+
Onu alma bu kask daha ucuz ve onun kadar kaliteli dediğiniz kasklar varsa önerilere açığım (sadece gerçekten bilenler, iki kaskı da denemiş olanlar önersin lüften)

Motor nedir diye soracak olanlara, gülmek yok, motor Hyosung Karion Gülümsüyorum, kafa değerli lakin.
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
Mavra
Üye
Üye

Nereden: İstanbul

MesajTarih: 26.04.2008 - 01:20    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

amerikadaniste diye bi site var orayi incelersen işine yarayabilir. Daha ucuza getirebilirsin.
Knight
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Ankaraaaaaa

MesajTarih: 26.04.2008 - 01:26    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

www.motorcycle-superstore 'ı bakmanı tavsiye ederim...Bir şey getirtmedim,yada procedure nedir bilmiyorum ama mükemmel bir site..A dan Z ye herşey war...
Lord-et
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

MesajTarih: 26.04.2008 - 01:35    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

amerikadaniste'yi inceliyorum teşekkürler Gülümsüyorum.

Superstore'u biliyorum, hakikaten süper bir site ama Schuberth satmıyorlar malesef.
_RoMeO_
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: 42-KNY

MesajTarih: 26.04.2008 - 01:42    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

arkadasım kask ıcın fln taa amerıkalara gıdıp olayı buyutmenıze gerek yokkı.en ıyı kask parasına gore sana en cok guvenı konforu veren kasktır.sımdı gıdıp araı nakano modelıne mılyarlar sayıp yada shoei x-sprit modelıne mılyarlar verıp senın ıcın en ıyı kask o mudur yanı.senın yaptıgında aynı.300 euro ve daha fazla gıdecek zaten kargo bılmem ne fln o fıyatlara tr den cok guzel kask alabılırsın.mesela marushın.md forumlarında ovguyle soz edılıyor.kullananlar cok memnun ve fıyatıda cok uygun.kafan degerlı ama bızımkılerde sama balyası degıl yanı.haa bende marushın yok shoei var kenan replıka cok memnunum.anlıcagın marka fanatıklıgıde yapmıyorum.degısık heyecanlara kapılıp yurt dısı fln ugrasmayın kask ıcın deymez.
Başa dön
_RoMeO_ Çevrimdışı _RoMeO_ Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Lord-et
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

MesajTarih: 26.04.2008 - 01:42    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Superstore türkiye'ye yollamıyormuş zaten Üzgünüm

Son Mesajdan 7 dakika sonra eklendi:

Amerika'dan alabilrisem kask 230-240€'ya geliyor.
O fiyata TR'den alabileceğim çok kaliteli diyebileceğiniz kask önerilerine de açığım ilk mesajda söylediğim gibi.
ryangt
Motordelisi
Motordelisi

MesajTarih: 26.04.2008 - 02:01    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

dostum selam,Amerika'da ürünlerin çok ucuz olduğu gerçekten doğru.Bu siteden bir arkadaş X-lite kask geitrmişti 120 ytl gibi komik bir paraya ancak kask geldiğinde görüldiki kaskın üretim tarihi 2003...

Kaskın 'raf' ömrü zaten 3 yıl.. Bu gibi detaylara dikkat etmek gereklidir.
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Üsküdar

MesajTarih: 26.04.2008 - 02:03    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Bu kaskla alakalı geçen topıc vardı yanlıs hatırlamıyorsam.Bırısı almış ve camında buğulanma,boyasında dökülme gibi şikayetleri vardı.1-2 hafta içinde açılan bir topıcdi...
nureddind Çevrimdışı nureddind Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
Lord-et
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

MesajTarih: 26.04.2008 - 02:09    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Hmm,

Ryangt, superstore mu bahsi geçen site?
Türkiye'ye direkt olarak yollamıyorlar çünkü.
Almadan sormak lazım üretim yılını demek.
ryangt
Motordelisi
Motordelisi

MesajTarih: 26.04.2008 - 02:16    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

kaskı alan arkadaşın kullanıcı ismi gundelfingen,kendisinin eski mesajlarını bir oku istersen.

Bu arada hiç hesapladın mı kask vergiler ve nakliye dahil edilince ne kadara geliyor?
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

MesajTarih: 26.04.2008 - 02:28    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Bayramlardan 1 ay önce ve sonra 300€'ya kadar vergi alınmıyordu en son bir şeyler ısmarladığımda, değişmemişse halen öyledir. Nakliye de 50-60$ bir şey, çok fazla değil.
StrongeR
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: istanbul

MesajTarih: 26.04.2008 - 03:12    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Şimdi olaya en baştan başlarsak,birkere seçimini yaptığın kask parasına göre hatta daha pahalı kasklara göre cok daha iyi,kaliteli ve konforlu bir kask.Seciminden vazgecme,başka bir cok marka var,herkezin kullanıpta memnun kaldıgı kask var ama Schubert kask testlerinde herzaman hersekilde üst sıralarda.
Kaskı Ebay'dan alabilirsin.Hatta acık arttırmaları takip ederek dahada ucuza alabilirsin.Alt kısımlardaki acıklamalarda kasıkın üretim tarihinden,bedenine,en ufak ayrıntısına kadar acıklamaları var.Aksi bişey olduğunda Ebay koruması altında oldugundan sikayet edip paranı dahil geri alabilirsin.Bence amerikadan alışverişin en güvenli yolu Ebay.Bilgine.
Direk satıcının kendi sitesinden aldığın bir malzeme çizik,tarihi geçmiş cıkarsa burdan geri yollamak değiştirtmek vs.cok zahmetli olur,hatta astarı yüzünden pahalıya cıkabilir...Birde aynı model kaskı türkiyede kafana takıp bedenini doğru secmeden ordan sipariş etme.Marka ve modellerde bedenler değişir.Bedeni cok önemli...
Başa dön
StrongeR Çevrimdışı StrongeR Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
neuremencer
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Adana'dan

MesajTarih: 26.04.2008 - 09:06    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Lord-et, marka olarak izolasyonuyla ön plana cıkmıs bir model Gülümsüyorum Gülümsüyorum fakat gecenlerde negatiflerini isleyen bir topic acılmıstı bir göz at istersen
Lord-et
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

MesajTarih: 26.04.2008 - 16:08    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

StrongeR,

Evet teşekkürler, bence de iyi .ok iyi bir kask gibi. Dediğin gibi bedenini deneyeceğim almadan. Bu arada ebay'de önerebileceğin neresi var güvenilir? Ebbay'de çok sayıda dolandırıcı da var malum.

neuremencer, göz atacam teşekkürler Gülümsüyorum.
ryangt
Motordelisi
Motordelisi

MesajTarih: 26.04.2008 - 16:43    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Lord-et elimde schuberth'in tüm bedenleri var,bi ara uğra dene istersen.
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Moto Aksesuar Tüm saatler GMT + 3 Saat
Sayfa 1, 2  Sonraki
1. sayfa (Toplam 2 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©

PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.38 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal