Zaten karadeniz ve karmokculardan kötü bir şey çıkmaz (demeye bile gerek yok ) r1 lere tmd bu arada musa abide ne de güzel çıkmış.....harbi güzel kareler ...
Kayıt: Jun 27, 2006 Mesajlar: 339 Nereden: istanbul-KaRTaL
Tarih: 27.04.2008 - 01:33 Mesaj konusu:
HEYYYTTT BEEE aslanLarr helaaa sizeee. MEMLEKETİM benim Bee GÜMÜŞHANEM. O yollardada motosiklet kullanması ne zevkli oluyordur ama, S virajlar hep.Çok güzeL gezi olmuş bravo resimLerde memleketimi gördüm bunun içinde ayrıca teşekkürLer.. _________________ "Nefes Almak Gibi Birşey" Dediğim MoToSiKLeT Aşkına AsLa Dur Diyemeyeceğim Kesin.Siz Nefes ALmaktan VazgeçebiLirmisiniz...
Kayıt: Jun 27, 2006 Mesajlar: 339 Nereden: istanbul-KaRTaL
Tarih: 27.04.2008 - 13:34 Mesaj konusu:
racing_team86 demiş ki:
resimler harikaa az daha gitseydiniz ya rizeye dogru memleketide görseydik .. olsun b7unada şkr..
Az ileri gitseler bayburt erzurum Rize ne tarafta kaldı... _________________ "Nefes Almak Gibi Birşey" Dediğim MoToSiKLeT Aşkına AsLa Dur Diyemeyeceğim Kesin.Siz Nefes ALmaktan VazgeçebiLirmisiniz...
Oh be helel olsun negüzel yapmışsınız devamını bekleriz,bu arada ganitada oturrup bi çay içmeyi özledim. _________________
PERT TEAM
GENÇLER İHTİYARLARIN APTAL OLDUKLARINI SANIRLAR AMA İHTİYARLAR GENÇLERİN APTAL OLDUKLARINI BİLİR.
motorcucihan, aslında sizin oralarda gezip görecek yer bitmez paylasım icin saol devamını isteriz _________________ "SULAR YÜKSELİNCE BALIKLAR KARINCALARI YER, SULAR ÇEKİLİNCE DE KARINCALAR BALIKLARI. KİMSE BUGÜNKÜ ÜSTÜNLÜĞÜNE VE GÜCÜNE GÜVENMESİN.KİMİN KİMİ YİYECEĞİNE SUYUN AKIŞI KARAR VERİR"
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız