işte resimler...fazla söze gerenk yok resimler herşeyi anlatıyor zaten resimler cep telefonu ile çekildiği için biraz kötü idare edin artık..
ben ve süleyman abi
ben
balıkları inceliyorlar
yıldız_27
süleyman abinin yeni makinesi,almaya karar verdik
ismet inönü heykeli ve süleyman abi
süleyman abinin sarı-siyah hastalığını biliyorsunuz birde motor hastalığı birleşince böyle oldu
ben ve bmw 1150gs(bu motora hastayım,racingten sonra tabi )
aynı karede üçümüz çıkalım dedik ama fazla belli olmuyor.
ben ve süleyman abinin makine
izmire dönmek için hazırlanıyorlar
ve son foto
süleyman abi bugün hava kötüydü,bu ziyareti saymam başka zaman birdaha bekliyorum..
NOT:motordelisinden kim olursa olsun çeşmeye yolunuz düşerse uğramadan geçmeyin,benim yerim belli çeşme çarşıya girdinizmi ben görürüm zaten sizi gelmeden önce imzamdaki msn adresimden geleceğinizi söylemeniz yeterlidir... _________________ motorcu_haso2146@hotmail.com
motor: cbr125r repsol(SATILIKTIR)
Tarih: 27.04.2008 - 19:18 Mesaj konusu:
cok keyıflı bır yolculuktu herseye ragmen ama bıraz fazla ıslak bır gun du yoldan donerkende otobanda bır kazaya sahıt olduk fenaydı ama sukur olu yaralı yok tu yagmur oyle fena yagıyodukı kamyon otobanın ortasında barıyerlere kaptırdı kendını yıne guzel bır gunu gerıde bıraktık senınlede hanıdır selamlasıyoduk yuz yuze tanısmamız ıyı oldu kucucuk de olsa bır tebessum bırakabıldıysek sana ne mutlu bıze bızce ıslak gecen bır gunun ardından ekledıyın fotolar ıcın sagol kal saglıcakla md nın cesme subesı gelecekte gorusmek uzre ((babanada tekrar selamlarımı ılet)) ne mutlu sanakı baban her an sana 600rr suprızı yapabılır bana oyle geldı he he he _________________
dal kırıldı bır defa ruzgar ozur dılesede KİMSEYE MUHTAC OLMADAN YASA GERİSİ HİKAYE 954rr sarım sıyahım
hee doğru ya,kusura bakma seker_portakali, uzun zamandır topik açmıyordum unutmuşum...
Son Mesajdan 6 dakika sonra eklendi:
Alıntı:
fotolar ıcın sagol
ne demek abi..
Alıntı:
babanada tekrar selamlarımı ılet
aleyküm selam iletirim tabi..
Alıntı:
ne mutlu sanakı baban her an sana 600rr suprızı yapabılır bana oyle geldı he he he
doğru diyorsun askerlik olayı olmasaydı alırdım zatende askerlik var işte.. _________________ motorcu_haso2146@hotmail.com
motor: cbr125r repsol(SATILIKTIR)
Tarih: 27.04.2008 - 19:32 Mesaj konusu:
Yildiz_27, abi güzel gezmişsiniz Allah neşenizi bozmasın...
Ellerinize sağlık fotolar için teşekkürler... _________________ Birgün Yollarda Buluşmak Üzere... Suzuki Way of Life..
En son racing_bora tarafından 27.04.2008 - 19:42 tarihinde değiştirildi, toplamda 2 kere değiştirildi
Kayıt: Aug 21, 2006 Mesajlar: 6664 Nereden: GEN.KUR.BŞK.İSTH.ŞB.MÜD
Tarih: 27.04.2008 - 19:37 Mesaj konusu:
sarıların sülo su süleyman abim
walla çok geziyon yaw nedir bu abi bak benzin ne kadar oldu gaz kes artık abi
süleyman abi beklerim sizleri de buraya gelin buyrun toplarız hemen Ç.KALE'MD'Yİ
Son Mesajdan 2 dakika sonra eklendi:
fotolar için tşk ler elinize saglık
bu arada aklıma gelmişken sölim de süleyman abi gelirken agır agır abi yavaş gel geçen sene radar fiyatları ile bu sene radar fiyatları arasında baya bi farklılık war bi kaç yüz depo dolduruosun radar a vericen parala _________________
beni çekemeyen anten taksın... !
GEN.KUR.BŞK.İSTH.ŞB.MÜD.
ÇOCUKLARI ASFALT TAN UZAK TUTUNUZ MESAİ SAATİ İÇİNDE UYUTMAYINIZ AKSİ TAKDİRDE UYANABİLİRLER
serkan_yenidunya, soz geleceyım he he gecen sene radar yedımdı zaten canakkale yollarında bılıyom artıkın nerde duruyolar he he
yıne bır pazar sabahı cıkarız yollara ali agayı gecınce bır kucuk kahaltı yapar ordan canakkale ye gelır cayınızı ıcerım emın ol ama zaman vermıcem yalnız kaz daglarında fena vrjlar var oraları sevmıstım neselı yerlerdı kal saglıcakla arkadasım gelecekte gorusmek uzre _________________
dal kırıldı bır defa ruzgar ozur dılesede KİMSEYE MUHTAC OLMADAN YASA GERİSİ HİKAYE 954rr sarım sıyahım
evet gene baş rolde YLDIZ_27 sanki ben bu filmi daha öncede izlemiştim yakışır abime gez bakalım bu arada sizi ceşmede yanlız bırakmayan arkadaşımızada teşekkür ederim kendi adıma telefonumun caldıgını duymadım bile kulagımın dibinde oldugu halde racingdelisi, en kısa zamanda göruşup tanışmak dilegiyle Yazgeldi izmirlilerin vaz gecilmez mekanı ceşmede yaşıyorsun dostum misafir agırlamaya hazır ol bu sene sık sık göruşuruz gibime geliyor ... _________________ MaLiZiYoo35
Tarih: 27.04.2008 - 20:22 Mesaj konusu:
serkan_yenidunya, teklıfın vede dıleklerın ıcın sagol serkanım
rottweiler, mumkun oldugun ca uyumlu olmaya calısıyorum bılmem benım boyle hosuma gıdıyo kıyafetler le moto uyumu olmalı ben ce hanı moto kırmızı mont mavı olsun ıstemıyorum bılmem ben de boyleyım ıste beyendıyıne sevındım kal saglıcakla
oskyy, yok be abım bır yerde pıenkleyıp harcıcama kendım ce gezınıyorum ıste daha keyıflı oluyo boylesı _________________
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız