RüzGaR, bu vıdeoyu cok tartısmıstık..
arac motorun yanından gecerken motor surucusu durus pozısyonu ıtıbarıyle gazlamayı bırakmıs gıbı geldı bana _________________ "I'm not a brand fanatic,I just ride the best!" "TüYsiKlet TeaM"&"KaraRR"
http://www.motordelisi.com/ftopict-59581.html RüzGaR, olsun hatırlamıs olduk izlemeyenlerde olabılır.. _________________ "I'm not a brand fanatic,I just ride the best!" "TüYsiKlet TeaM"&"KaraRR"
Kafasına göre takılmıs ama rüzgar durumunu da bilmek lazım tabii _________________ "SULAR YÜKSELİNCE BALIKLAR KARINCALARI YER, SULAR ÇEKİLİNCE DE KARINCALAR BALIKLARI. KİMSE BUGÜNKÜ ÜSTÜNLÜĞÜNE VE GÜCÜNE GÜVENMESİN.KİMİN KİMİ YİYECEĞİNE SUYUN AKIŞI KARAR VERİR"
Tarih: 29.04.2008 - 07:46 Mesaj konusu:
tabi ki basmıyo dostum bunların amacı video çekmek o yüzden...yoksa OzanSak, dediği gibi 290a hatta 299a kadar yolu var benim motorla yolda kapışan araba görmedim ben 2 gün önce bi 206xs denedi 170le gidiyorum arkamdan bişey girdi yanıma 6dan 4e çektim bi çöktüm bidaha araba gözükmedi... bu arada araba en az 220yle gidiyor... _________________
Kayıt: Aug 21, 2006 Mesajlar: 5687 Nereden: DALIMI KIRANIN AGCINI KÖKÜNDEN SÖKERİM
Tarih: 29.04.2008 - 10:52 Mesaj konusu:
ilk izliyorum video yu movi alıcak aklını o olcak _________________ RAMAZANDADA DURMAK YOK YOLA SOL ŞERİTTEN TAM GAZ DEVAM
DALIMI KIRANIN AGICINI KÖKÜNDEN SÖKERİM...!
Kayıt: Mar 28, 2008 Mesajlar: 44 Nereden: ist-izmr arasından
Tarih: 29.04.2008 - 11:11 Mesaj konusu:
ilk izliyorum bu DÜZMECE bi video,movi sti 220 ile giderken yanından uzuyor sonra gaz kesiyor sti onu gecıyor.bı kere sti ın ona o surede yetısmesi icin 280 290 patlatması gerekırkı bu da 2.3 sn de olacak ıs deil.bence bu ikısı arkads oylesıne bı vıdeo yapmıslar.bı ıhtımal movi makara yapıyor.
Son Mesajdan 1 dakika sonra eklendi:
ilk izliyorum bu DÜZMECE bi video,movi sti 220 ile giderken yanından uzuyor sonra gaz kesiyor sti onu gecıyor.bı kere sti ın ona o surede yetısmesi icin 280 290 patlatması gerekırkı bu da 2.3 sn de olacak ıs deil.bence bu ikısı arkads oylesıne bı vıdeo yapmıslar.bı ıhtımal movi makara yapıyor.
Kayıt: Oct 29, 2007 Mesajlar: 669 Nereden: Gebze - Kayseri
Tarih: 29.04.2008 - 11:27 Mesaj konusu:
Alıntı:
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız