Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - 600 lük gelemiyor mu basmıyor mu !!

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

600 lük gelemiyor mu basmıyor mu !!
Sayfa 1, 2, 3  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Videolar ve fotograflar
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar Mesaj
RüzGaR
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Adana-Mersin Civarı tüm MD- Mersin MD

MesajTarih: 29.04.2008 - 01:18    Mesaj konusu: 600 lük gelemiyor mu basmıyor mu !! Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Link

Mersin MD

Başa dön
RüzGaR Çevrimdışı RüzGaR Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
On7_li
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: ÇanFrancisco

MesajTarih: 29.04.2008 - 01:20    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Basmıyo bence...

Arbeit Macht Frei
Başa dön
On7_li Çevrimdışı On7_li Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
armyy
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: -34-

MesajTarih: 29.04.2008 - 01:22    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

RüzGaR, bu vıdeoyu cok tartısmıstık..
arac motorun yanından gecerken motor surucusu durus pozısyonu ıtıbarıyle gazlamayı bırakmıs gıbı geldı bana ?
armyy Çevrimdışı armyy Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
RüzGaR
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Adana-Mersin Civarı tüm MD- Mersin MD

MesajTarih: 29.04.2008 - 01:26    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

armyy, Valla bilmiyordum görmediğim için...
Neyse görmeyen arkadaşlar için diyelim..

Mersin MD

Başa dön
RüzGaR Çevrimdışı RüzGaR Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
armyy
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: -34-

MesajTarih: 29.04.2008 - 01:36    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

http://www.motordelisi.com/ftopict-59581.html
RüzGaR, olsun hatırlamıs olduk Bravo izlemeyenlerde olabılır..
armyy Çevrimdışı armyy Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
OzanSak
Üye
Üye

Nereden: Çatalca/İST

MesajTarih: 29.04.2008 - 03:22    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

sence si bence si yok 600 lük makara yapıyor dalga geçiyor 290 a kadar yolu var.ve 250 ye kadar ivmesi fena değil.

androbolicdream@hotmail.com
Başa dön
OzanSak Çevrimdışı OzanSak Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
neuremencer
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: 001

MesajTarih: 29.04.2008 - 03:36    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Kafasına göre takılmıs ama rüzgar durumunu da bilmek lazım tabii
ezgimuzikevi
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: SİMAV ( M D ) 43.5

MesajTarih: 29.04.2008 - 04:10    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

basmıyo ki Çok gülüyorum
ezgimuzikevi Çevrimdışı ezgimuzikevi Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et
HasanTahsin
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: zonguldak/ereğli

MesajTarih: 29.04.2008 - 07:12    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

sonlara doğru gazlamayı bırakmış gibi geldi bana???
HasanTahsin Çevrimdışı HasanTahsin Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
by_molla
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: antalya-serik

MesajTarih: 29.04.2008 - 07:46    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

tabi ki basmıyo dostum bunların amacı video çekmek o yüzden...yoksa OzanSak, dediği gibi 290a hatta 299a kadar yolu var Göz kırpıyorum benim motorla yolda kapışan araba görmedim ben 2 gün önce bi 206xs denedi 170le gidiyorum arkamdan bişey girdi yanıma 6dan 4e çektim bi çöktüm bidaha araba gözükmedi... Çok gülüyorum bu arada araba en az 220yle gidiyor...
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Çerkezköy/Tekirdağ

MesajTarih: 29.04.2008 - 08:11    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

daha önce verildi arkadaşlar bu videoo
VALEO Çevrimdışı VALEO Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
serkan_yenidunya
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: DALIMI KIRANIN AGCINI KÖKÜNDEN SÖKERİM

MesajTarih: 29.04.2008 - 10:52    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ilk izliyorum video yu movi alıcak aklını o olcak Gülümsüyorum Bravo

DALIMI KIRANIN AGICINI KÖKÜNDEN SÖKERİM...!
Başa dön
serkan_yenidunya Çevrimdışı serkan_yenidunya Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et AIM Adresi Yahoo Messenger MSN Messenger
evo8
Üye
Üye

Nereden: ist-izmr arasından

MesajTarih: 29.04.2008 - 11:11    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ilk izliyorum bu DÜZMECE bi video,movi sti 220 ile giderken yanından uzuyor sonra gaz kesiyor sti onu gecıyor.bı kere sti ın ona o surede yetısmesi icin 280 290 patlatması gerekırkı bu da 2.3 sn de olacak ıs deil.bence bu ikısı arkads oylesıne bı vıdeo yapmıslar.bı ıhtımal movi makara yapıyor. Dil çıkarıyorum

Son Mesajdan 1 dakika sonra eklendi:

ilk izliyorum bu DÜZMECE bi video,movi sti 220 ile giderken yanından uzuyor sonra gaz kesiyor sti onu gecıyor.bı kere sti ın ona o surede yetısmesi icin 280 290 patlatması gerekırkı bu da 2.3 sn de olacak ıs deil.bence bu ikısı arkads oylesıne bı vıdeo yapmıslar.bı ıhtımal movi makara yapıyor. Dil çıkarıyorum
Başa dön
evo8 Çevrimdışı evo8 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
WagranT
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Batman

MesajTarih: 29.04.2008 - 11:16    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Saçmalık adam gazı brakıyor sonda.
Başa dön
WagranT Çevrimdışı WagranT Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
murat50
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Gebze - Kayseri

MesajTarih: 29.04.2008 - 11:27    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Alıntı:

ilk izliyorum bu DÜZMECE bi video,movi sti 220 ile giderken yanından uzuyor sonra gaz kesiyor sti onu gecıyor.bı kere sti ın ona o surede yetısmesi icin 280 290 patlatması gerekırkı bu da 2.3 sn de olacak ıs deil.bence bu ikısı arkads oylesıne bı vıdeo yapmıslar.bı ıhtımal movi makara yapıyor.

aynen düzmece
murat50 Çevrimdışı murat50 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Videolar ve fotograflar Tüm saatler GMT + 3 Saat
Sayfa 1, 2, 3  Sonraki
1. sayfa (Toplam 3 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©

PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.16 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal