Tarih: 01.05.2008 - 01:58 Mesaj konusu: KıTaLaR ArAsI ÇaYıR ÇiMeN Ot MaNgAl VS fOtOOOOOOO
bu gece de her zaman ki olduğu gibi renkli geçti.millet mideyi en üst sınırına kadar şişirdi
bu çayır çimen geceleri cidden çok zevkli oluyor. neyse uzatmadan fotolara geçelim
biraz nostaji kokuyor sanki organizatörlerimiz
bu ufaklık varya bu ufaklııık .bakmayın öyle küçük durduğuna. şeytana değil pabucunu donunu bile ters giydirir
15 yaşına gelsin kimse zaptedemez,rossiyi bile deler geçer
extreme serkanım yandakiler kıza saldıracak gibi duruyor.keşke filmin sonunu da boyasaydınız bi köşeye
Tarih: 01.05.2008 - 02:14 Mesaj konusu:
offffff offfffff kokusu taaa buralara geldi hafta sonu olsa da bizde yanssak hafiften mangala yine dumanlamıssınız ortalıgı eglenceniz daim olsum ama dikkat edin öyle fotolarda durdugu gibi durmaz kilo yapar _________________ "SULAR YÜKSELİNCE BALIKLAR KARINCALARI YER, SULAR ÇEKİLİNCE DE KARINCALAR BALIKLARI. KİMSE BUGÜNKÜ ÜSTÜNLÜĞÜNE VE GÜCÜNE GÜVENMESİN.KİMİN KİMİ YİYECEĞİNE SUYUN AKIŞI KARAR VERİR"
Kayıt: Aug 13, 2007 Mesajlar: 316 Nereden: FLORYA/İSTANBUL
Tarih: 01.05.2008 - 02:43 Mesaj konusu:
zzzzzz bundan sonra sana foto sipşak dielim bence , bu ne hız yaw harikasın valla ellerin dert görmesin paylaşım için ayrıca sağol _________________ MOTOR DELİSİ OLALIM FAKAT , HIZ DELİSİ OLMAYALIM!!!
AB RH(-)
Barış erken kacmak zorunda kaldım ama ugramakta hiç yoktan ıyıdır degıl mı _________________ "I'm not a brand fanatic,I just ride the best!" "TüYsiKlet TeaM"&"KaraRR"
Tarih: 01.05.2008 - 07:26 Mesaj konusu:
Sefanız olsun gelemedik bu sefer kusura kalmayım.
Evim uzaktı komsu rahatsızlandı sular kesikti gibi mazeretler değil : 'Motorumun Grenajları boyadaydı'...
Saygılar.. _________________ Ozan SAK
Tarih: 01.05.2008 - 09:03 Mesaj konusu:
barışım zzzzzzz ım harika resimleri yakalamışsın yine , yaw günleri şaşırdım bugün sanıyordum toplantıyı bu arada derkunt biraderleri göremedim ayrıca çok çalışan yorulan sevgili organizatör mezar bey resim karelerinde olmadığına göre yine ortada yoklar yorgunluktan erken yattı geliba
10 mayıs cumartesi akşamı Büyük organizasyon için hazır olun, yakında duyurusu yapılacaktır _________________ ''İnsanların en acizi Dost edinmeyen, Bundan daha acizi ise Dostunu yitiren'dir..''
Tüm saatler GMT + 3 Saat Sayfa 1, 2, 3, 4, 5Sonraki
1. sayfa (Toplam 5 sayfa)
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız