malum ekonomik şartlar bazı tamircileri fena vurdu sanırım... şu değişti bu değişti diye adam 1.000- 1.500 YTL yi cebine indiriyor... başka bi tamirciye baktırıldığında hiç bişeyin değişmediğini sadece ufak tefek ayarlamaların yapıldığını öğreniveriyorsunuz... (motor kapalı kutu içini açtırıp baktıracak mı diye düşünüyordu herhalde zavallı ) siz hiç böyle bi durumla karşılaştınız mı?
(motorun sahibi de gerçekten tehlikeli adam - bizim tamirci olayı söyleyip söylememekte çok tereddüt etti ama ihale kendisine kalmasın diye mecburen durumu olduğu gibi anlattı.. )
En son husbayer tarafından 03.05.2008 - 12:45 tarihinde değiştirildi, toplamda 3 kere değiştirildi
Tarih: 03.05.2008 - 10:59 Mesaj konusu:
genelde yanında olduğum için bi sorun olmuyor.öğrenincede bi daha ki sefere kendim yapıyorum _________________ silahda uzi,avratda suzi,atda suzuki vazgeçilmezlerim.
Kayıt: Dec 12, 2005 Mesajlar: 6038 Nereden: 35nci.OTOBAN TUGAY K.LIĞI..
Tarih: 03.05.2008 - 11:30 Mesaj konusu:
yıllar içinde tabiki oluyor,ama ben motorumu serviste bırakıp çıkmam! bakım için randevu alır ve basında beklerim izlerim,ben izlerken motora cok daha özenli davrandıklarını düşünüyorum!! _________________ Çeşme ve Aydın Otobanları 1000cc GARNİZON KOMUTANI!{SS Subayı}
Türke Kefen Biçenin,Ölümü Korkunç Olur.
Bu Dağlar Bizimdir,Ferman Gerekmez,Bozkurtun Gezdiği Yere,Çakal Giremez..
Tarih: 03.05.2008 - 11:53 Mesaj konusu:
kısa vadede giderilecek arıza bakım vs. için kesinlikle başında beklemek lazım.aslında bu şekilde yaparak helal para yiyen adamlarında canını sıkıyoruz onlara güvenmediğimizi ima ediyoruz ama yapcak bişi yok.helal yiyenlerin haram yiyenlerden az olduğu bi ülkede bunu yapmak zorundayız.sözde müslüman ülkeyiz! _________________ satılık cbr 600rr
http://www.sahibinden.com/fiyati_dusurdum!!!WQQaXQQ10030449WQQpXQQdisplayitem
Kayıt: Oct 20, 2007 Mesajlar: 1595 Nereden: Hüner Motor.com - İstanbul
Tarih: 03.05.2008 - 12:42 Mesaj konusu:
Ben başlarında bekliyorum ama zaten bayağıda güvenli bir servisim var..
Millet oraya kalkıp nerelerden geliyor motorunu göstermek için.. Servis Aksarayda.. Adama sordum nerden geliyorsun diye kadıköy diyor Orda servis yok mu diyorum burası gayet iyi falan diyorlar. Mesela.. bunun gibi şeyler..
Ama olurda öyle bişey yakalarsam sonuna kadar hakkımı ararım _________________ Emre Dağüstün B rh (+) // İstanbul - Başakşehir
TVS Apache 150 ==> 4.400 Km
Kawasaki Zx-6r ==> 20.600 Km Sonra İnşallah
Tarih: 03.05.2008 - 12:58 Mesaj konusu:
Ben de başında dururum. Zaten hep aynı servise gidince bir süre sonra samimi oluyorsun. Elimde çay ustayla muhabbet ede ede motorun elden geçmesini izlerim.
SRAD-HAN, sana katılmamak mümkün değil.. bazı adamları başlıbaşına bırakınca şeytan dürtüyo sanırım.. Güvenmek demek teslim olmak değildir bence.. ben tatlı para kazanan bi adam değilim - baba parasıyla da motora binmiyorum.. tamirci benim hakkımı yiyip beni keriz yerine koyacağına, çeksin vursun daha iyi... zaten ben hakkımı geri alamazsam 15 gün içinde kahrımdan ölürüm yaw ..
En son husbayer tarafından 03.05.2008 - 13:31 tarihinde değiştirildi, toplamda 2 kere değiştirildi
Kayıt: Jun 24, 2007 Mesajlar: 551 Nereden: İstanbul Kartal
Tarih: 03.05.2008 - 13:17 Mesaj konusu:
Bizim taksi varken kaporta boya ya soktuk çok şükür öyle şurda arıza var şu parca değişmesi lazım falan yapmadılar Allah için direk ses tesisatını aldılar sorun çözüldü _________________ !!!...İmzalar için teşekkürler ÇARŞI görevinin başına dönmüştür hayırlı olsun...!!!
!..ATATÜRKÜN GENÇLİĞE HİTABESİ BİR DUVAR SÜSÜ DEĞİL,BİR ERKEN UYARI SİSTEMİDİR...!
Fethiye sanayide bir usta var uzun saçlı dükkanında bir sürü motor falan. Temel abinin yeşil ZX9R a motor yapıldı demiş 3 milyarını almış oysa motora hiçbir şey yapılmamış. Aynı usta Srad 600ü olan bir arkadaştan 1500 ytl kadar para aldı bujiler falan değişmiş görünüyor listede, eve motoru getirirken teklemeye başladı bujileri söktüğümüzde hepsi çıkma buji dördü de değisşik marka. oluyor böyle şeyler. _________________
Fethiye sanayide bir usta var uzun saçlı dükkanında bir sürü motor falan. Temel abinin yeşil ZX9R a motor yapıldı demiş 3 milyarını almış oysa motora hiçbir şey yapılmamış. Aynı usta Srad 600ü olan bir arkadaştan 1500 ytl kadar para aldı bujiler falan değişmiş görünüyor listede, eve motoru getirirken teklemeye başladı bujileri söktüğümüzde hepsi çıkma buji dördü de değisşik marka. oluyor böyle şeyler.
sen ona daha usta diye hitap edebiliyorsan bu işte büyük bi sıkıntı var dostum...
anlattığına göre adam düpedüz dolandırıcıııı-
"çıkma buji" demişsin ya o bujiler motordan çıkma değilde DOLANDIRICI USTANIN TA KENDİSİNDEN ÇIKMADIR.
yine birini dolandırmıştır.. adam da atarlıysa sıfır bujileri dolandırıcı ustaya bi şekilde SOKMUŞTUR kesin... uzun bi operasyonla geri çıkarılan bujileri "o kadar zahmet çektim bari boşa gitmesin" diye sizin motora takmış olabilir..
çok merak ettim o dolandırıcı halaaa YEK parçamı... bence o adam söküle takıla YALAMA olmuştur...
Tüm saatler GMT + 3 Saat Sayfa 1, 2, 3, 4, 5Sonraki
1. sayfa (Toplam 5 sayfa)
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız