Tarih: 04.05.2008 - 14:41 Mesaj konusu: A2 Ehliyeti Olup İş Arıyan Arkadaşlar
08.05.2008 PEŞEMBE GÜNÜ İŞE BAŞLAYABİLECEK A2 EHLİYETİ OLAN ADAYLARIN pandora-ajans@hotmail.com ADRESİNE MAİL ATSINLAR İSİM SOYİSİM VE TELEFON NUMARALARIYLA BİRLİKDE MSN'DEN DE İRTİBATA GEÇİLEBİLİR ÜCRET 900YTL+200YTL YEMEK İŞ İSTANBULDAN BAŞLIYARAK ÇEŞİTLİ YERLERE ARABAYLA GİDİLİP ORADA MOTORSİKLETLE BELLİ YERLERDE TANITIM YAPILACAK İŞİN BİTİM SÜRESİ 40 GÜN
Forum kıurallarınca topik başlıgının tümünün büyük olması yasaktır ve forumlarda Büyük harfle yazmak " Bağırmak" anlamına gelmektedir..Edit By Sercat 46
Kayıt: Oct 20, 2007 Mesajlar: 1592 Nereden: Hüner Motor.com - İstanbul
Tarih: 04.05.2008 - 14:47 Mesaj konusu:
Benim gibi şuan okumakta olanlar için biraz zor bu iş.. Sonuçta esnek çalışma saatlerimiz yok.
Çok güzel bir fırsat bence kaçırılmamalı _________________ Emre Dağüstün B rh (+) // İstanbul - Başakşehir
TVS Apache 150 ==> 4.400 Km
Kawasaki Zx-6r ==> 20.600 Km Sonra İnşallah
Kayıt: Dec 16, 2006 Mesajlar: 570 Nereden: İstanbul-Giresun
Tarih: 04.05.2008 - 15:42 Mesaj konusu:
Bence istanbulda olupta zamanı olan için çok güzel bi fırsat.Ama şurda öss ye 1 ay kalmış benim için çok zor.Ama yazın olursa kaçırmam böyle fırsatları _________________ 2007 Hyosung xrx 125 (mavi-beyaz)
125 cc stuntking
Kayıt: Jun 01, 2006 Mesajlar: 2233 Nereden: istanbul/bayrampaşa
Tarih: 04.05.2008 - 16:17 Mesaj konusu:
Alıntı:
Benim gibi şuan okumakta olanlar için biraz zor bu iş.. Sonuçta esnek çalışma saatlerimiz yok.
kesinlikle ya geçen sene sanki yaz ortası gibi vardı böyle bi iş bu sneede yaz ortası olsa ben giderim
Alıntı:
Bence istanbulda olupta zamanı olan için çok güzel bi fırsat.Ama şurda öss ye 1 ay kalmış benim için çok zor.Ama yazın olursa kaçırmam böyle fırsatları
aynen ya _________________ 02 blue HONDA ACTIVA (fırpır)
MD SCOOTER TEAM eksi 120 Km/h (istesede zaten artı 120 Km/h olmuyo ) (A RH -)
Kayıt: Oct 07, 2006 Mesajlar: 489 Nereden: ISTANBUL/florya
Tarih: 04.05.2008 - 16:31 Mesaj konusu:
şu iş olayını biraz açarmısınız. _________________ Arkadas ve arkadaslik birbirini tamamlayan onemli iki kelime.Her zaman bir arkadasa gerek vardir.Bazen arkadaslarimizin yerine kimseleri koyamadigimizda onlarin degerini anliyoruz.
motoru firma sağlıcak size konaklama firma tarafından karşılancak iş burdan arabayla sizi izmite veya başka yerlere götürülcek orada motorla tanıtım yada belli bölgelere kutular bırakılacak tanıtım amaçlı
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız