çok sevdiğim kankam nosscu,çetin ve erdinç arkadaşımız gebzeden,
sabers cüneyt hocam niğdeden,(950 km yol geldi boru değil) yüreğine sağlık hocam...
warcer ve arkadaşı melih manisadan,
speedgrew gökhan aliağadan,
somaya gelip beni ve biz somalı motorcu arkadaşlarımızı onore etmiş olup çok çok çok harika beraberlik
ve aynı güzellikte gezi yapıp kendi aramızda somalı kardeşlerim ve dostlarımla birlikte
toplanıp çok hoş vakit geçirdik..
dikili-bergama-akhisar drag yeri derken güzel bir haftasonu geçirdik.
hepinizin eline ayağına ve yüreğine sağlık arkadaşlar diyerek bu geçirdiğimiz
güzel haftasonunun fotolarını paylaşmak istiyorum..
gerisini kareler anlatsın....
nosscu yalçın çetin ve erdinç in gebzeden gelişleri (yol fotoları)
sabers cüneyt hocamdan bana çam sakızı çoban armağanı niğde hatırası bir çakı hediyesi
ömrümce saklayacağım hocam..teşekkür ederim...
ah işte şimdi geçersin beni nosscu........ sen git ben geliyorum
akhisar drag alanındayız....
simavdan çok sevdiğim kankalarım,
drag alanından manisaya geçtik.orda hurşit ve choac sertaç ve aileleri ile karşılaşıp
yemek yedik manisali matrix neo ergül,biker boys gürcan ve abisi ile,hoş sohbet eşliğinde...
bikerboys gürcan,2007 r6 ın hayırlısı olsun.kazasız belasız kullanman dileğiyle
çok hoş bir haftasonuydu
gelenlerin yüreğine bileğine sağlık....
nice nice böyle güzel etkinliklerin yaşanması dileğiyle diyerek noktalıyorum...
saolun varolun.... _________________ dünyada ROMA,tr de SOMA PERT TEAM http://www.youtube.com/watch?v=D98SydKuCzw
Kayıt: Feb 13, 2005 Mesajlar: 2140 Nereden: Bayramoğlu -Soma-DARICA
Tarih: 05.05.2008 - 14:24 Mesaj konusu:
kankam alem dostluk görsün sizi seviyorum . görecek olaya şahit olacak meraklılar azzz sonra belki bu gün belki yarın...
merakla beklesin millet .
herkes gibi bende beklemedeyim b]kralsın erbil krallll[/b] _________________ geçtiğim yollardan geçebilirsin ama yaşadıklarımı asla yaşayamazsın...
yiii paramı eğlendir beniii
PERT TEAM
En son nosscu tarafından 05.05.2008 - 14:26 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
Kayıt: Feb 20, 2005 Mesajlar: 7508 Nereden: soma-45 nederland
Tarih: 05.05.2008 - 14:28 Mesaj konusu:
nosscu,
bu topiği hazırladım.şimdi hemen videoyu hazırlıyorum.
en fazla 2 sat sonra topik geliyor...
konuştuğumuz gibi 2 yada 3 gün geçsin istedim ama çok zorladınız hazırlayıp koyayım bari..
Tarih: 05.05.2008 - 14:34 Mesaj konusu:
yc_, videonun kralı geliyor ...md tarihinde yok böle bir video . inanmayanlara ve çekemeyenlere kapak olsun dedik .erbili göreceksiniz .varmı böyle bir cesaret örneği hep beraber kararını sizler vereceksiniz. _________________ geçtiğim yollardan geçebilirsin ama yaşadıklarımı asla yaşayamazsın...
Tarih: 05.05.2008 - 14:44 Mesaj konusu:
yücel Allahım adına yemin ederim. doğrumu diye merak edenleri
şerefim ve namusum hakkı için diyerek bu videoyu 20 motorcu ile birlikte .
erbilin çektiğine onun kullandığına ve tamamen erbilin alın teri ve yüreği bileğiyle ...kısaca made by ekamba derken gururla ve mutlulukla evet ekamba çekti diyorum. _________________ geçtiğim yollardan geçebilirsin ama yaşadıklarımı asla yaşayamazsın...
Tarih: 05.05.2008 - 15:05 Mesaj konusu:
10UR1, teşekkürler onurcuğum.sizide görmeyi çok arzulardım orada olmadı sağlık olsun...
yağmur altında geldim söz verdim ölüm harici orada olmalıydık çok şükür rabbimde nasip etti.yağmurlada geri döndüm.soma - gebze 2,50 saat/dakika yağmur altında dönüş rekorum videoya gelince şuanda youtube yükleniyor!!!!.
sabırla beklersek eğer bu akşama göreceğiz inşallah.
eraycığım,(ryangt) sağolasın varolasın seni seviyorum benim aslan kardeşim.
Son Mesajdan 1 dakika sonra eklendi:
deliemin, seninde çok istedim gelmeni işin munasebetiyle gelemeyeceğini demiştin bana .
ama olsun be dili senide seviyorum _________________ geçtiğim yollardan geçebilirsin ama yaşadıklarımı asla yaşayamazsın...
Kayıt: Feb 25, 2008 Mesajlar: 1991 Nereden: Cehennemin dibinden
Tarih: 05.05.2008 - 15:12 Mesaj konusu:
ekamba, nosscu, o kadar güzel bir hafta sonu geçirdikki bence gelmeyenler çok şey kaçırdılar,bizleri otelinde kendi evimizden daha rahat ettitiren başta ekamba, ve onun şahsında somalı motorcu kardeşlerime tekrar selam eder,teşekkürü bir borç bilirim.arkadaşlar bu takım nereye derse gelirim ,ayrıca bir video çekildi yürek dayanmaz ama sanırım yerine ve zamanına erbil kardeşim karar verecek, _________________
PERT TEAM
GENÇLER İHTİYARLARIN APTAL OLDUKLARINI SANIRLAR AMA İHTİYARLAR GENÇLERİN APTAL OLDUKLARINI BİLİR.
Tüm saatler GMT + 3 Saat Sayfa 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7Sonraki
1. sayfa (Toplam 7 sayfa)
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız