Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - Avrupa SüperMoto şampiyonası Ata Nurcan &Şakir Şenkala

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

Avrupa SüperMoto şampiyonası Ata Nurcan &Şakir Şenkala
Sayfa 1, 2  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Videolar ve fotograflar
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar Mesaj
AtillaPatik
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: istanbul

MesajTarih: 05.05.2008 - 14:18    Mesaj konusu: Avrupa SüperMoto şampiyonası Ata Nurcan &Şakir Şenkala Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

26-27 Nisan 2008 de Bulgaristanın Pleven şehrinde koşulan UEM Cup Avrupa Şampiyonasının 1. ayagında yarışan CASTROL-KTM pilotları Ata NURCAN S1 klasmanında 2.,Şakir ŞENKALAYCI ise S open klasmanında 3. olmuşlardır.Bu sezon şampiyonayı kovalıyacak olan pilotlarımızı sezon sonunda AVRUPA ŞAMPİYON u olarak görmek istiyoruz.
Yarışla ilgili resimler aşağıdaki linktedir. ( Alıntıdır )

www.cihannurcan.50megs.com
Başa dön
AtillaPatik Çevrimdışı Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
zaferRR
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 05.05.2008 - 15:25    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Her iki arkadaşımada başarılar dilerim..
Başa dön
zaferRR Çevrimdışı Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
proracing
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Kawasakistan

MesajTarih: 05.05.2008 - 15:53    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

tebrikler başarılarının devamını diliyorum

özgür olmak için uçmaya uçmak için kanatlara gerek yok,hız bir özgürlüktür hız bir tutkudur.
Başa dön
proracing Çevrimdışı Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
B E K O
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: KUYUBAŞI/KADIKÖY/İST.

MesajTarih: 05.05.2008 - 16:08    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Alkışlıyorum
selis
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: .:IZMIR:. Bornova

MesajTarih: 05.05.2008 - 16:22    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Şakir'in MX den kopması kötü olacak gibi..
Hayırlısı olsun..

Ata zaten kendini aştı.. Alkışlıyorum
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 05.05.2008 - 21:19    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

şakirin makineyi görmüştüm çok güsel..

başarılar arkadaşlara Bravo
yc_ Çevrimdışı Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
CSAYAR
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: ANKARA

MesajTarih: 05.05.2008 - 21:22    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

tebriklerrrrr ve başarılarrr
cs...
Başa dön
CSAYAR Çevrimdışı Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
andgarciya
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: denizli

MesajTarih: 05.05.2008 - 21:39    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

her iki arkadaşada tüm sezon boyunca başarılar Alkışlıyorum
Başa dön
andgarciya Çevrimdışı Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
motor_boxer
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

MesajTarih: 05.05.2008 - 21:41    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ata nurcan kaç yaşında 16 mı 17 mi??
Başa dön
motor_boxer Çevrimdışı Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
neuremencer
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: 01

MesajTarih: 05.05.2008 - 22:02    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum
_RoMeO_
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: 42-KNY

MesajTarih: 05.05.2008 - 22:34    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ikisinede basarılar dılıyorum.ülkemizdeki motor sporlarına karsı olan tutum ve ımkansızlıklara ragmen pes etmeden basarıya ulasmak ıcın gayret gosteren tum motor sporlarını bıyerlere getırmeye calısan ve bızlerı temsıl eden herkese cok cok tesekkurler.bılmesekte,görmesekte,gitmesekte o sporcular bızım sporcularımız Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum
Başa dön
_RoMeO_ Çevrimdışı Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
yakup54
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: danmark

MesajTarih: 05.05.2008 - 22:37    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

hadi hayirlisi
bol basari Alkışlıyorum
Başa dön
yakup54 Çevrimdışı Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
bedenci
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: izmir

MesajTarih: 05.05.2008 - 23:28    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

evet bu sporcular hem başarılı hemde çalışkanlar . vede herkesin desteğini hak ediyorlar her anlamda .lütfen desteğimizi esirgemiyelim her ikisinede başarılar
.bize bir görev düşersede yaparız. Alkışlıyorum
Başa dön
bedenci Çevrimdışı Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
karakral1
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 06.05.2008 - 00:18    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

sezon buyunca iki arkadaşa da başarılar dilerim
ihtiyarmx
Yeni Üye
Yeni Üye

MesajTarih: 11.05.2008 - 12:02    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

motor_boxer demiş ki:
ata nurcan kaç yaşında 16 mı 17 mi??

Ata NURCAN 8.10.1992 dogumlu ,yani henüz 15 yaşında
Şakir ve Atanın Avrupa UEM Cup taki 2. yarışı 1 Haziranda Romanya da OK
İnşallah ordan da büyük bir başarıyla dönecekler.................................................desteklerimizi esirgemeyelim..............
BÖYLE SPORCULAR KOLAY YETİŞMİYOR..............................yetişenlerde kolay kaybediliyor................................................
mekanın cennet olsun SİNAN.....................................................................................................................................................
Başa dön
ihtiyarmx Çevrimdışı Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Videolar ve fotograflar Tüm saatler GMT + 3 Saat
Sayfa 1, 2  Sonraki
1. sayfa (Toplam 2 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©

PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.26 Saniye