Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - varan 2,,gece videosu,03,05,2008,dikili soma arası.(299+)

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

varan 2,,gece videosu,03,05,2008,dikili soma arası.(299+)
Sayfa 1, 2, 3 ... 36, 37, 38  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Videolar ve fotograflar
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar Mesaj
ekamba
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: soma-45 nederland

MesajTarih: 05.05.2008 - 15:32    Mesaj konusu: varan 2,,gece videosu,03,05,2008,dikili soma arası.(299+) Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

arkadaşlar,
bi önceki topiğimde sabuncubeli videosunda birçok arkadaşlarımız
dikili soma arası yolda 160-220 maximumdan fazlası yapılamaz yol berbat deyip,
mucur falan filan demişlerdir.bende o yolda 160-220 maximum diyenlere inat
gündüz değil gece nasıl 299+ ya kitlenip gidildiğini göstermek için
KAPAK videosu olması için,
hiç üşenmeden ve ağzımdan çıkan söz için,gecenin o soğunda ve
karşıdan esen inanılmaz rüzgar ve hava kötü hava şartlarına rağmen
gecenin zifiri karanlığında hertürlü olumsuzluklara rağmen ağzımdan çıkan laf için bu video yu çektim. Gülümsüyorum
diğer topikte 22 sayfa boyunca çekecez çekecez dedik ve çektik. Gülümsüyorum
ve sizlerle paylaşmak istedim...
gelecem deyip geleyenlere hatıram olsun,baktıkça beni hatırlasınlar.
işte bileğim,işte yüreğim,işte motorculuğum.
bu yolda benle gaz açmak isteyenler hala varsa buyursunlar bekliyorum.
laf değil,klawyede gazlamak değil işte icraatımız ve emeğimiz.
hala bıdı bıdı yapacak olan arkadaşlarımız varsa yol burda ben burdayım.
otobanda herkez gaz açar,buyrun gelin böyle yolda açın da hepbirlikte görelim bakalım nasıl oluyormuş. Şok oldum
gelen geldi gördü,gelecem deyip gelmeyende seyretsin ve görsün. Gülümsüyorum Bravo Bravo Bravo
bu video yu çekerken eşlik eden;
sabers cüneyt abi,niğdeden 950 km geldi.2006 f600 honda
nosscuyalçın,erdinç ve çetin abim,380 km yol gelerek,gsxr 1000
balaban_r1ertan 2007 r1
warcerve melih 100 km yol geldi manisadan.2007 rr600
speedgrewgökhan 100 km yol geldi aliağadan,2007 rr600
hitaffatih,2005 r6 yamaha
suzukıismail, 2006 gsr600 suzukı
hondamustafa mustafa somadan zx10 kawa 2004
bu video yu çektiğim gece bana eşlik etmiş olup hepsine sonsuz teşekkürlerimi iletiyorum... Bravo Bravo Bravo

buyrun size gece basış videosu,iyi seyirler arkadaşlar.....

Link

Başa dön
ekamba Çevrimdışı Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
emrerd
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: izmir

MesajTarih: 05.05.2008 - 15:36    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

olmuşmu bakacaz Dil çıkarıyorum Dil çıkarıyorum

şaka şaka.lütfen kendinizi tehlikeye atmayınız.sevenlerinizi düşünün.
emrerd Çevrimdışı Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
proracing
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: Kawasakistan

MesajTarih: 05.05.2008 - 15:40    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ekamba, bravo dayı
binen binmeyen belli olsun
klavye gazcılarına ithaf olunur Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum

özgür olmak için uçmaya uçmak için kanatlara gerek yok,hız bir özgürlüktür hız bir tutkudur.
Başa dön
proracing Çevrimdışı Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
KammadeRR
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: _soma_

MesajTarih: 05.05.2008 - 15:42    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

proracing demiş ki:
ekamba,
klavye gazcılarına ithaf olunur Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum

Bravo Alkışlıyorum gerçekten KaPaK olmuş
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Ystanbul

MesajTarih: 05.05.2008 - 15:43    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Valla bravo demek istiyorum ama geceleyin o mıcırlı yolda İstemiyorum büyük cesaret, ben yapamam şahsen. Devir sayacına dikkat ederseniz kararsız hareket ediyor sık sık, yani zaman zaman arka teker sarıyor. Yol mıcırlı kötü olduğu için oluyor bu yoksa o süratte erimiş sıcaklıktaki lastik hamuru yola yapışır normalde. Bi de senin farlar sanki biraz yukarı bakıyor Erbil. Yine de güzel video tebrik ederim ama aman dikkat tedbiri elden bırakmayalım...
onlyrider Çevrimdışı Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
OnurKaraca
Yön.Kur.Üys.
Yön.Kur.Üys.

Nereden: HAYAL ETTIGIN YERDEN..!!!

MesajTarih: 05.05.2008 - 15:44    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ekamba, Çok gülüyorum Çok gülüyorum Çok gülüyorum Çok gülüyorum Çok gülüyorum Çok gülüyorum
hala anlamamakta ısrar edıyosun erbıl ne kalın kafalısın sen Çok gülüyorum Çok gülüyorum
altındakı r1 gaza dokununca 299+ lara cıkıyor bunu hepımız bılıyoruz..bızım aramızdakı dalga konusu senın vırajlarda afallayıp kalmandı dostum.. Çok gülüyorum Çok gülüyorum duz yolda 1 aylık motorcuda 299 lara cıkabılıyor motoru gıdıyorsa Çok gülüyorum Çok gülüyorum
neyse yınede yıgıdı oldurup hakkını yemeyelım guzel duz bır vıdeo paylasımın ıcın tesekkurler Çok gülüyorum Çok gülüyorum Çok gülüyorum

onurkaraca1313@hotmail.com
Başa dön
OnurKaraca Çevrimdışı Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
thefastbiker
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: İzmirR M.D

MesajTarih: 05.05.2008 - 15:52    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

abi helal olsun sana Alkışlıyorum anlamadığım o karanlıkta önünü nasıl görüydun bide o kadar hızlı gidiyosun Delirdim Motordelisi

Farkımız Tarzımızı Yansıtır..
Başa dön
thefastbiker Çevrimdışı Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
balaban_r1
Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye

Nereden: soma+38

MesajTarih: 05.05.2008 - 15:52    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

nefesim ensende olunca oluyomuş demekki... Bravo Alkışlıyorum Alkışlıyorum
Başa dön
balaban_r1 Çevrimdışı Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
VALEO
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Çerkezköy/Tekirdağ

MesajTarih: 05.05.2008 - 15:53    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ekamba, gerçekten heyecanla seyrettim .bileğine sağlık.tebrik ediyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum
Fakat sırf birilerini ikna etmek için bukadar risk alman çok tehlikeli.sana görüştüğümüzdede söyledim önüne bir köpeğin atlaması bile faciaya dönüşebilir Allah korusun Şok oldum

En son VALEO tarafından 05.05.2008 - 16:01 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
Başa dön
VALEO Çevrimdışı Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
SeyyahKedi
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: KARŞIYAKA/İZMİR

MesajTarih: 05.05.2008 - 15:53    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Sağ kaldığın için Cenab-ı Allaha secde et.. Demekki içilecek suyun, yenilecek nimetin varmış daha.. Gece gözünde yola çıkacak 1 köpeğe bırakmışsın kocaa hayatını.. Neden? neden? neden?... Üzgünüm Motosikletin tarihi bu tür iddialarda ölenlerin kanlarıyla yazılmıştır.. Eee.. mürekkep de gerek tabi yazmaya.. Gülümsüyorum Motordelisi
deliemin
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 05.05.2008 - 15:56    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Şok oldum Aman yarabbi Bu motoru kullanan bi yaratık Şok oldum

videoyu 2 kere izledimde sanki nosscu kullanıyormuş gibi geldi bana Gülümsüyorum onun stiline çok benziyor Gülümsüyorum

eminatar@hotmail.com
Başa dön
deliemin Çevrimdışı Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
nosscu
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Bayramoğlu -Soma-DARICA

MesajTarih: 05.05.2008 - 15:56    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

o yollarda tank tokatlarken makina bir kez bile yere sağlam basmazken...

özellikle videonun 4,55 sn den sonrası ibret olması için dikkatlice bakılmalı!!!

mıcırlı ve ışıksız bir yolda... tek şerit gidiş ve gelişin yapıldığı güzergahta .

bundan iyisini çekecekleri bekleriz Çok gülüyorum

yoldaki vibrasyonu gerçek motorcular anlar ve yol durumu hakkında iyi bir fikir sahibi olabilir kanısındayım.

yiii paramı eğlendir beniii Gülümsüyorum
PERT TEAM
Başa dön
nosscu Çevrimdışı Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
motorcusado
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: izmir

MesajTarih: 05.05.2008 - 15:57    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ekamba, aklından zorunmu var yaaaaaa Sinirlendim Sinirlendim Sinirlendim millete kapak atcam die canından olsan noolcak akıllanmamışssın sen belli sen 200+yla giderken düşmüş bi insansın millete kapak olcak die canındanmı olman lazım alalala Öfkeliyim Sinirlendim Sinirlendim ben o gazladıgın yolda 2tane yakın ailemden akrabalarımı kaybettim!!! senide kaybetmek hiç istemem erbil abim biliosun beni Öfkeliyim
başka biri yapsa ayakta alkışlardım emin ol İyi fikir ama sevdigim bi insanı izlerken sinir oluyorum.......!!! yolun hakkını vermişssin ne yazikki KAPAK OLMUŞ olcagı kadar zaten klawye gazcıları ii izlesin ondan sonra konuşssun bidahada kapaka otrmak zorunda kalmayın bu adamada video çektrmeyin......... Öfkeliyim

SİNAN SOFUOĞLU SENİ HİÇ UNUTMAYACAĞIZ VE UNUTTURMAYACAGIZ!!
Başa dön
motorcusado Çevrimdışı Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
proracing
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: Kawasakistan

MesajTarih: 05.05.2008 - 15:57    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

dayı bunun üstüne söyleyecek bişey yok
ben buradan klavyecilere diyorum ki
(AL Bİ KAYA NEREYE DAYARSAN DAYA)
Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum Bravo Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum

özgür olmak için uçmaya uçmak için kanatlara gerek yok,hız bir özgürlüktür hız bir tutkudur.
Başa dön
proracing Çevrimdışı Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
momoR
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: karşıyaka/çigli/egedagxd

MesajTarih: 05.05.2008 - 16:00    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ekamba, sabırsızlıkla beklenen video geldi sonunda Alkışlıyorum abi 299 a harbiden kitlemişsin Şok oldum
momoR Çevrimdışı Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Videolar ve fotograflar Tüm saatler GMT + 3 Saat
Sayfa 1, 2, 3 ... 36, 37, 38  Sonraki
1. sayfa (Toplam 38 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©

PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.24 Saniye