Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - macera isteyen varmi ist-antalya tek yon

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

macera isteyen varmi ist-antalya tek yon

macera isteyen varmi ist-antalya tek yon
Sayfa 1, 2  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Duyurular
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar Mesaj
polidoryon
Üye
Üye

Nereden: istanbul

MesajTarih: 06.05.2008 - 12:28    Mesaj konusu: macera isteyen varmi ist-antalya tek yon Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

aSkere gidecegim icin motorumu satıyorum.
sayet satılmazsa MOTORUMUN İSTANBULDAN ANTALYA YA goturulmesi gerekecek ve benim ehliyetim yok.
merak edenler http://www.sahibinden.com/acil_tertemiz_foresight_kacirmayin!_!_!WQQaXQQ8018583WQQpXQQdisplayitem adresinde ilani gorebilir.
neyse uzatmayalım
macera isteyen arkadaslar masraflarınızı karsılarım.
gidis masrafları +donus masrafları (otobusle)+macera Gülümsüyorum+100ytl

ehliyet ve MD den saglam bi referans yeterlidir

tel 5327840724
HONDA FORESIGHT(SATILDI)
Başa dön
polidoryon Çevrimdışı polidoryon Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
Patriot99
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Bostancı- Istanbul

MesajTarih: 06.05.2008 - 13:05    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Sayfa açılmıyor. İyi bir motor ise olabilir tabii ki.. Markası ne ? Kaç model...
Başa dön
Patriot99 Çevrimdışı Patriot99 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
polidoryon
Üye
Üye

MesajTarih: 06.05.2008 - 13:06    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

http://www.sahibinden.com/acil_tertemiz_foresight_kacirmayin!_!_!WQQaXQQ8018583WQQpXQQdisplayitem

Son Mesajdan 1 dakika sonra eklendi:

ADRESİN TAMAMINI KOPYALAYIP ALIN
LINK I TAMAMINI TIKLAYAMADIGINIZ ICIN ACILMIYOR
HONDA FORESIGHT(SATILDI)
Başa dön
polidoryon Çevrimdışı polidoryon Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
Patriot99
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Bostancı- Istanbul

MesajTarih: 06.05.2008 - 13:12    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Vitesli olsaydı affetmezdim.. Scooter uzun yolda beni bayar.. İstemiyorum
Başa dön
Patriot99 Çevrimdışı Patriot99 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
polidoryon
Üye
Üye

MesajTarih: 06.05.2008 - 13:16    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

EHLİYETSİZ GİTSEM NE OLUR ACABA
HONDA FORESIGHT(SATILDI)
Başa dön
stonerr
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: konya & istanbul

MesajTarih: 06.05.2008 - 13:19    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

neden site açılmıyor ? ? ve motor ne ? ?
Üye
Üye

MesajTarih: 06.05.2008 - 13:26    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ADRESİ TUMUNU COPY -PASTE İLE ALİN
LINKİ TIKLAMAYIN
HONDA FORESIGHT 250CC SCOOTER
HONDA FORESIGHT(SATILDI)
Başa dön
NOSFERATUS
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: İzmir

MesajTarih: 06.05.2008 - 13:28    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Fırsatım olsa seve seve yapardım bu işi ama İstemiyorum siteden baktım talip olan arkadaş cok rahat gider diye dusunuyorum.Umarım en kısa zmanada bulursun gönüllü bi arkadaş Bravo
Başa dön
NOSFERATUS Çevrimdışı NOSFERATUS Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
zxrhalit
Motordelisi
Motordelisi

MesajTarih: 06.05.2008 - 13:42    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

http://www.sahibinden.com/acil_tertemiz_foresight_kacirmayin!_!_!WQQaXQQ8018583WQQpXQQdisplayitem

adresi kompyalayıp yapıştırın komple o zaman siteye giriyor arkadaşlar Bravo

vakti olan arkadaşlara cok güzel bi fırsat bence Gülümsüyorum kaçırmayın Gülümsüyorum
Başa dön
zxrhalit Çevrimdışı zxrhalit Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
stonerr
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: konya & istanbul

MesajTarih: 06.05.2008 - 13:50    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

zxrhalit, teşekkür edrim Bravo
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: YSTANBUL

MesajTarih: 06.05.2008 - 13:51    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ben seve seve gıderım antalyalıyım zaten 6 senelıkte a2 sahıbıyım msnden ulas ıstersen cbr900_enes83@hotmail.com tabı motor senın ustuneyse ve evrakları tamsa
Başa dön
orjinal Çevrimdışı orjinal Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
polidoryon
Üye
Üye

MesajTarih: 06.05.2008 - 13:58    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

GORUSELİM

Son Mesajdan 1 dakika sonra eklendi:

MUSAİT OLUNCA ULASIRIM
HONDA FORESIGHT(SATILDI)
Başa dön
orjinal
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: YSTANBUL

MesajTarih: 06.05.2008 - 14:03    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ok bende antalyalıyım zaten hem ordakılerı gormus olurum
Başa dön
orjinal Çevrimdışı orjinal Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
neuremencer
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Adana'dan

MesajTarih: 06.05.2008 - 14:10    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

polidoryon, benden sana tavsiye fiatta indirim yap zaten git gel yolda yedigin ictigin yaktıgın,aldıgın risk deli masraf edeceksin 500-600ytl yi bulur,böylece hem baska biri motosiklet sahibi olsun hemde sen eziyete girme Gülümsüyorum
polidoryon
Üye
Üye

MesajTarih: 06.05.2008 - 15:27    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

neuremencer demiş ki:
polidoryon, benden sana tavsiye fiatta indirim yap zaten git gel yolda yedigin ictigin yaktıgın,aldıgın risk deli masraf edeceksin 500-600ytl yi bulur,böylece hem baska biri motosiklet sahibi olsun hemde sen eziyete girme Gülümsüyorum

satılması icin bi kaygım yok antalya da ben askerdeyken babam kullanır
ama tavsiyen icin saol
HONDA FORESIGHT(SATILDI)
Başa dön
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Duyurular Tüm saatler GMT + 3 Saat
Sayfa 1, 2  Sonraki
1. sayfa (Toplam 2 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©

PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.14 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal