ADRESİN TAMAMINI KOPYALAYIP ALIN
LINK I TAMAMINI TIKLAYAMADIGINIZ ICIN ACILMIYOR _________________ Mehmet Emre ŞENSES
A rh(+)
Kaldığın yerden devam edemiyorsan;başdan başla
HONDA FORESIGHT(SATILDI)
Fırsatım olsa seve seve yapardım bu işi ama siteden baktım talip olan arkadaş cok rahat gider diye dusunuyorum.Umarım en kısa zmanada bulursun gönüllü bi arkadaş
Tarih: 06.05.2008 - 14:10 Mesaj konusu:
polidoryon, benden sana tavsiye fiatta indirim yap zaten git gel yolda yedigin ictigin yaktıgın,aldıgın risk deli masraf edeceksin 500-600ytl yi bulur,böylece hem baska biri motosiklet sahibi olsun hemde sen eziyete girme _________________ "SULAR YÜKSELİNCE BALIKLAR KARINCALARI YER, SULAR ÇEKİLİNCE DE KARINCALAR BALIKLARI. KİMSE BUGÜNKÜ ÜSTÜNLÜĞÜNE VE GÜCÜNE GÜVENMESİN.KİMİN KİMİ YİYECEĞİNE SUYUN AKIŞI KARAR VERİR"
Tarih: 06.05.2008 - 15:27 Mesaj konusu:
neuremencer demiş ki:
polidoryon, benden sana tavsiye fiatta indirim yap zaten git gel yolda yedigin ictigin yaktıgın,aldıgın risk deli masraf edeceksin 500-600ytl yi bulur,böylece hem baska biri motosiklet sahibi olsun hemde sen eziyete girme
satılması icin bi kaygım yok antalya da ben askerdeyken babam kullanır
ama tavsiyen icin saol _________________ Mehmet Emre ŞENSES
A rh(+)
Kaldığın yerden devam edemiyorsan;başdan başla
HONDA FORESIGHT(SATILDI)
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız