Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - Trabzon<K-A-R-M-O-K> FaRoZ BULuŞmAsI...(foto)

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

Trabzon<K-A-R-M-O-K> FaRoZ BULuŞmAsI...(foto)
Sayfa 1, 2  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Geziler-Buluşmalar-Etkinlikler
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar Mesaj
motorcucihan
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: TRABZON (KARMOK)--Faroz--

MesajTarih: 07.05.2008 - 00:34    Mesaj konusu: Trabzon<K-A-R-M-O-K> FaRoZ BULuŞmAsI...(foto) Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

KARADENİZ MOTOSİKLET KULÜBÜ FaRoOZ BuLuŞmAsI...

<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<K_A_R_M_O_K>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>
"( @)(@ )*****( @) (@ )***( @)

En son motorcucihan tarafından 07.05.2008 - 00:49 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
Başa dön
motorcucihan Çevrimdışı motorcucihan Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
ezgimuzikevi
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: SİMAV ( M D ) 43.5

MesajTarih: 07.05.2008 - 00:43    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

güzel kareler için teşekkürler... Alkışlıyorum
ezgimuzikevi Çevrimdışı ezgimuzikevi Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et
SRAD-HAN
Kulüp Üyesi
Kulüp Üyesi

Nereden: 35nci.OTOBAN TUGAY K.LIĞI..

MesajTarih: 07.05.2008 - 00:56    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

güzel kareler,ben oranın havasına takmış durumdayım hep bulutlu motorcular için zor olmalı!! Bravo
Başa dön
SRAD-HAN Çevrimdışı SRAD-HAN Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
racingdelisi
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: İZMİR/çeşme

MesajTarih: 07.05.2008 - 01:08    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

karadeniz hep böylemidir,hava kapalı,yağmurlu.son resim güzeldi,iyi bir gezi olmuş..resimler için sağolmotorcucihan,
racingdelisi Çevrimdışı racingdelisi Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
motorcucihan
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 07.05.2008 - 01:14    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

racingdelisi, hayır havalar tabiki hep böyle değil ama nedense bir kaç haftadır böle...normalde karadeniz günlük güneşliktir.tabi bir günde 4 mevsim yaşadığımızda olur.buda KARADENİZ in bir özelliği diyelim... Bravo
Başa dön
motorcucihan Çevrimdışı motorcucihan Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
Stunter
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 07.05.2008 - 01:27    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

SRAD-HAN demiş ki:
güzel kareler,ben oranın havasına takmış durumdayım hep bulutlu motorcular için zor olmalı!! Bravo

karadenizin havasi güzeldir karadenizli olmanin havasi daha bir baskadir bu küresel isinma olayi gerceklesir se bütün insanlarin kara denize göc edeceklerini söylüyor bilim adamlari SRAD-HAN ozaman senin makine izmirde hararet yapar sen de gelir sin karadenize misafir ederiz korkma saka bir yana gercekten karadeniz daha dogrusu bütün memleketimiz cennettir insaallah küresel isinma olayida olmaz gerci allah bilir herseyi.
0 RH +
Başa dön
Stunter Çevrimdışı Stunter Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
ironman666
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: İzmir - Diyarbakır

MesajTarih: 07.05.2008 - 01:59    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Birgün mutlaka gideceğim oralara elinize sağlık güzel fotolar Gülümsüyorum

ZZR Hayranı olmak bi başka...
Başa dön
ironman666 Çevrimdışı ironman666 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
neuremencer
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: 001

MesajTarih: 07.05.2008 - 10:16    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ironman666 demiş ki:
Birgün mutlaka gideceğim oralara elinize sağlık güzel fotolar Gülümsüyorum

+1 Bravo Hüseyin im aynen con vaynen,tabii Karadeniz baska bir yer her an hava dönüp patlayabilir sıkı giyinmek lazım
fotolar cok güzel paylasım icin tesekkürler
AYSHEROSE
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: istanbul 0 rh +

MesajTarih: 07.05.2008 - 10:29    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

senın su resımlere hastayım ben yaa... cok gusel kareler valla ınsan burda ne işim var dıyo Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum Göz kırpıyorum
Başa dön
AYSHEROSE Çevrimdışı AYSHEROSE Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
karakral1
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: istanbul

MesajTarih: 07.05.2008 - 10:40    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

paylaşım için teşekkürler
SeloSino
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Manisa/Turgutlu

MesajTarih: 07.05.2008 - 10:48    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Bulutlu havadan nefret ediyorum Öfkeliyim

Güzel kareler paylaşım için teşekkürler...

SeLoo!
Başa dön
SeloSino Çevrimdışı SeloSino Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
motorcucihan
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 07.05.2008 - 12:57    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Stunter, sana sonuna kadar katılıyorum... Bravo

ironman666, bekleriz. Gülümsüyorum

AYSHEROSE, ne işin var o zaman orda... Delirdim

SeloSino, motorcular genelde bulutlu havayı sewmez ama ne yapalım doğanın kanunu... Bravo
Başa dön
KammadeRR
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: _soma_balıkesir:(:(

MesajTarih: 07.05.2008 - 13:44    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

motorcucihan, resimler gerçekmii Çok gülüyorum çok güzel kareler maşşallah nazar değmesinn fotoğrafçınız kim cihan ? karadenizden güzel kareler çekin bana postalayınnn tuvalime yansıtayım olmasmıı Göz kırpıyorum

seni çok özlücem..
Başa dön
KammadeRR Çevrimdışı KammadeRR Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
racing_bora
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: MANİSA

MesajTarih: 07.05.2008 - 13:51    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Güzel kareler paylaşım için teşekkürler... Bravo
conti45
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: AKHİSAR 45 ½

MesajTarih: 07.05.2008 - 14:02    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Başa dön
conti45 Çevrimdışı conti45 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Geziler-Buluşmalar-Etkinlikler Tüm saatler GMT + 3 Saat
Sayfa 1, 2  Sonraki
1. sayfa (Toplam 2 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©

PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.15 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal