Akrapovic in kalitesi fotolardan bile belli oluyor. ama görüntü olarak Jardine RT5 çok fena duruyor, hem o ara boruyu kapatan kapakta olmuş yani _________________ şaka gibi...
Tarih: 07.05.2008 - 10:46 Mesaj konusu:
İlhami teşekkür ederim, güzel topik.
Yeni kasa 1000RR'a egzoz uydurmak da bir dertmiş yahu, Allah yardımcısı olsun sahiplerinin. Öyle görünüyor ki ilk başta estetik kaygılar öne geçmek zorunda. Kimisi kanguru cebi gibi cebe sokmuş, kimi karenajı toptan söküp atmış, kimisi motorun altına yangın söndürme hortumu kangalı gizlemiş, kimisi yamuk yumuk olmuş.
Zor vallahi, motorun mu var derdin var.
_________________ Honda CBR 1100XX Super Blackbird
Abicim isterse altın kaplama egsoz yapsınlar, bi R1, gsxr-1000, zx10'da durduğu gibi durmaz ... çünkü bikere bu motorda egsozun yeri faul orada estetik bi görüntü sunan tek egsoz orjinal egsozu
ama illede takalım derseniz jardine güzel duruyor ayrıca alt taraftaki kötü görünen boru kıvrımlarını kapatıcak şekilde plastik parçada koymuş _________________ Bir Pazar Sabahi Liv Tyler ile Uyandin mi Hiç?
2008/R1 - Istanbul
eminatar@hotmail.com
redstorm İlhami kardeşim bu arada güzel paylaşım olmuş emek harcamışsın eline sağlık _________________ Bir Pazar Sabahi Liv Tyler ile Uyandin mi Hiç?
2008/R1 - Istanbul
eminatar@hotmail.com
Tarih: 07.05.2008 - 11:05 Mesaj konusu:
deliemin demiş ki:
Abicim isterse altın kaplama egsoz yapsınlar, bi R1, gsxr-1000, zx10'da durduğu gibi durmaz ... çünkü bikere bu motorda egsozun yeri faul orada estetik bi görüntü sunan tek egsoz orjinal egsozu
ama illede takalım derseniz jardine güzel duruyor ayrıca alt taraftaki kötü görünen boru kıvrımlarını kapatıcak şekilde plastik parçada koymuş
Aynen katılıyorum _________________ BRASİL LA LA LA LAAAAA
Tarih: 07.05.2008 - 11:07 Mesaj konusu:
tesekkurler paylasım için _________________ Çanakkale Edremit çevresi 1000cc asfalt şampiyonu
(dikkat edin bu mevkilerde yakınınızdan siyah bi nesne 1-2 sn içinde gelip gecebilir)
Kayıt: Oct 12, 2004 Mesajlar: 712 Nereden: İstanbul / And. yakası / Bayramoglu
Tarih: 07.05.2008 - 11:10 Mesaj konusu:
redstorm, İlhami abi en çok yakışanlardan biri bence Arrow.. Yakından Komple takılmış halinide gördüm ve dinledim gerçekten mükemmel ses ve performansı var. orjinalinin görüntüsüne en yakın olan Arrow.. Yukarıdaki Hansspree Renkli makinada olan modelin aynısı... _________________ İsteyene Değil, İstediğime Yol Veririm !!!
2008 YZF R1 (RED- WHİTE)
ghostrider_cbr@hotmail.com
SBSY TEAM
Mutlaka yetkililer konuya el atip kotu gorunen alt kisim icin ilerde bir parca yaparlar diye tahmin ediyorum... _________________ [img]http://img409.imageshack.us/img409/5381/nrejy6il1jrg83cawp21ms8zd5.gif[/img]
Arrow takılı gördüm/dinledim... Tek geçerim... Gerçekten süper... Akra'yı henüz görmedim ama Leo Vince Karbon da iri olmasına rağmen güzel ses/performans veriyor... TR'ye Jardine özel ithalat dışında şu an gelmediğinden Arrow en iyisi bence Ha, gelse Jardine RT-5 de çok güzelmiş.. _________________ HeRKeS RoSSi!! DoKuNMa BaBa TıRT!!!
I dont ride fast, I fly low!
www.istanbulracingteam.org / TüySiKLeT TeaM
kαγα™
Tarih: 07.05.2008 - 11:22 Mesaj konusu:
deliemin demiş ki:
Maalesef haklısın Emin. Dediğin motorlara en biçimsiz egzozu bile taksan iyi duruyorlarken yeni Fireblade'de bence orijinali BİLE güzel durmuyor.
Kayıt: Dec 04, 2006 Mesajlar: 1454 Nereden: BALIKESİR (ZAFER KOÇ)(age group 30)
Tarih: 07.05.2008 - 11:29 Mesaj konusu:
öncelikle tşk etmek isterim herkes bir birini yeme telşındayken sıkan sıkanayken sizin böyle faydalı seyleri araştırıp bizimle paylaşmanızdan dolayı sizi kutlarım...keşke hepimiz birer konu araştırıp sitede yayınlasak ve herkes faydalansa...manisada drag olur md yöneticileri pikniğe gider ya kardeşim site motor sitesi nerde organizasyon var oraya git video cek foto cek yayınla ama konyalı arkadaşlar konyadan geliyor foto alıyor bizim draglardan öyle haberimiz oluyor ner md kulup oldu güya...geçin bunları _________________ Bir dakikalık İNSAN taklidi yap yeter............(yüzüm sadık köpek yüzün kedice pazarlıklı
Lan bir sen mi kaldın akıllı bu tarla mayınlı
Ummadığın yer tuzaklı vesselam....
(sogopa...vesselam......kaf kef...)
Tarih: 07.05.2008 - 11:29 Mesaj konusu:
redstorm demiş ki:
Mutlaka yetkililer konuya el atip kotu gorunen alt kisim icin ilerde bir parca yaparlar diye tahmin ediyorum...
İçimden bir his Honda en geç bir iki sene içinde bu kasada bazı düzeltmeler yapacak diyor. Eski güzel Fireblade'ler çıktığı anda kapış kapış giderdi, bir de bunların satışına bak. Sıfır gibi. Piyasa kötü mötü ama alacak olan bir şekilde yine alıyordu eskiden.
Tüm saatler GMT + 3 Saat Sayfa 1, 2, 3, 4, 5Sonraki
1. sayfa (Toplam 5 sayfa)
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız