Tarih: 07.05.2008 - 11:27 Mesaj konusu: Kenan Sofuoğlu' nun Red Bull' la gelen yeni grafiği
Kenan Sofuoğlu Red Bull'un boğasıyla renklenen yeni kaskını ilk kez Assen'de taktı
06.05.2008
Kenan Sofuoğlu'nun 2007 Dünya Supersport şampiyonu olmasının ardından, Shoei hiç vakit kaybetmeden Sofuoğlu Replica'yı satışa sunmuştu.
Red Bull Türkiye sponsorluğuyla beraber yeni bir grafik tasarımı üzerinde çalışıldığının haberlerini alıyorduk. Yeni tasarım Assen'deki yarıştan önce son halini aldı ve Kenan yeni kaskını ilk kez Hollanda yarışında taktı.
Kasktaki en önemli değişiklik olarak her iki taraftaki "Red Bull Boğası" ve logolar dikkat çekiyor. Yarışçının doğduğu şehri simgeleyen; aynı zamanda da yarış numarası olan "54" rakamı çeneden kaskın üst tarafına alınmış. Kenan'ın kendisine örnek aldığını her fırsatta dile getirdiği Fatih Sultan Mehmet'in portresi de kaskın arka bölümden tepe kısmına taşınmış. Hannspree yeşili üç hilale ise dokunulmamış. Umarız yeni kaskı yarışçımıza uğur getirsin...
Kaynak : Motoron _________________ A rh(-) Uğur ARSLAN
Keske Hep Çocuk Kalsaydim,Hayatimdaki En Buyuk Aciyi Dizimdeki Yara Sansaydim...
Kayıt: Dec 04, 2006 Mesajlar: 1454 Nereden: BALIKESİR (ZAFER KOÇ)(age group 30)
Tarih: 07.05.2008 - 11:36 Mesaj konusu:
para para para reklam yapacakki firma satış yapsın...bizdenliği gitmiş kaskın bozulmuş ay yıldız biraz sönük kalmış.. _________________ Bir dakikalık İNSAN taklidi yap yeter............(yüzüm sadık köpek yüzün kedice pazarlıklı
Lan bir sen mi kaldın akıllı bu tarla mayınlı
Ummadığın yer tuzaklı vesselam....
(sogopa...vesselam......kaf kef...)
Kayıt: Feb 27, 2007 Mesajlar: 2201 Nereden: Çerkezköy/Tekirdağ
Tarih: 07.05.2008 - 11:51 Mesaj konusu:
harika olmuş. .bravo kenana fatih sultan mehmeti de koyuo kaska .Allah yardımcı olsun.superbike ta da inşalla şampiyonluk alır _________________ Şefk@ti (DarkRiders)
Gixxer-1000 K5
http://www.metacafe.com/watch/1723305//
Kenan'a faydasi dokunsun da gerisi onemli degil.. Kariyerinde ilerlesin yeter ki _________________ I . R . T
`06 YAMAHA R1 S.e. 50th anniversary
`08 HONDA Firebalde white
güzel olmuş _________________ ab RH+
ruhsuz_welet@hotmail.com
Arabanın kapısını açtım , açtım girsin içeri..
kalktı hilal kaşları sordu kim bu serseri..
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız