Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - Kenan Sofuoğlu' nun Red Bull' la gelen yeni grafiği

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

Kenan Sofuoğlu' nun Red Bull' la gelen yeni grafiği

Kenan Sofuoğlu' nun Red Bull' la gelen yeni grafiği
Sayfa 1, 2  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MotorDelisi-GENEL
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar Mesaj
ugrcn
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: İstanbul/Beykoz

MesajTarih: 07.05.2008 - 11:27    Mesaj konusu: Kenan Sofuoğlu' nun Red Bull' la gelen yeni grafiği Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Kenan Sofuoğlu Red Bull'un boğasıyla renklenen yeni kaskını ilk kez Assen'de taktı

06.05.2008

Kenan Sofuoğlu'nun 2007 Dünya Supersport şampiyonu olmasının ardından, Shoei hiç vakit kaybetmeden Sofuoğlu Replica'yı satışa sunmuştu.

Red Bull Türkiye sponsorluğuyla beraber yeni bir grafik tasarımı üzerinde çalışıldığının haberlerini alıyorduk. Yeni tasarım Assen'deki yarıştan önce son halini aldı ve Kenan yeni kaskını ilk kez Hollanda yarışında taktı.

Kasktaki en önemli değişiklik olarak her iki taraftaki "Red Bull Boğası" ve logolar dikkat çekiyor. Yarışçının doğduğu şehri simgeleyen; aynı zamanda da yarış numarası olan "54" rakamı çeneden kaskın üst tarafına alınmış. Kenan'ın kendisine örnek aldığını her fırsatta dile getirdiği Fatih Sultan Mehmet'in portresi de kaskın arka bölümden tepe kısmına taşınmış. Hannspree yeşili üç hilale ise dokunulmamış. Umarız yeni kaskı yarışçımıza uğur getirsin...

Kaynak : Motoron

Keske Hep Çocuk Kalsaydim,Hayatimdaki En Buyuk Aciyi Dizimdeki Yara Sansaydim...
Başa dön
ugrcn Çevrimdışı ugrcn Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
Mehmet-MT-01
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: 11BİLECİK11

MesajTarih: 07.05.2008 - 11:29    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

adamlar reklamı bılıyorlar buda guzel olmuş Gülümsüyorum
Başa dön
Mehmet-MT-01 Çevrimdışı Mehmet-MT-01 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
designserhat
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: ist/ gop/ baglarbasi/zngldk/alapli

MesajTarih: 07.05.2008 - 11:32    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Bravo güzel olmuş bence de
designserhat Çevrimdışı designserhat Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
DRAGON_10
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: BALIKESİR (ZAFER KOÇ)(age group 30)

MesajTarih: 07.05.2008 - 11:36    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

para para para reklam yapacakki firma satış yapsın...bizdenliği gitmiş kaskın bozulmuş ay yıldız biraz sönük kalmış.. Öfkeliyim Öfkeliyim Öfkeliyim
(sogopa...vesselam......kaf kef...)
Başa dön
DRAGON_10 Çevrimdışı DRAGON_10 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
VALEO
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Çerkezköy/Tekirdağ

MesajTarih: 07.05.2008 - 11:51    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

harika olmuş. Alkışlıyorum Alkışlıyorum .bravo kenana fatih sultan mehmeti de koyuo kaska .Allah yardımcı olsun.superbike ta da inşalla şampiyonluk alır
Başa dön
VALEO Çevrimdışı VALEO Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
karakral1
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: istanbul

MesajTarih: 07.05.2008 - 11:52    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

süpppppperrrr olmuş herles alsın yabancı şampiyonların kaskını alacağınıza bunu alın bence
karakral1 Çevrimdışı karakral1 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
blackhawk_honda
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: EDİRNE - SİİRT - ŞIRNAK - ÇANAKKALE- VAN- HONDA CBR125-600 RR 2006

MesajTarih: 07.05.2008 - 11:55    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Helal olsun işte Türkiye reklamı budur!
blackhawk_honda Çevrimdışı blackhawk_honda Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
quaros
Üye
Üye

MesajTarih: 07.05.2008 - 12:20    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

kesinlikle mükemmel.

yıllardır yalnız başına mücadelesini sürdüren sevgili kenanımıza destek veren redbull türkiyeye de sonsuz teşekkür.

not: evet kask sade haliyle daha "güzel" olabilir ama karın doyurmuyor yani Gülümsüyorum

Rüzgar Gibiydin Giderken...
Başa dön
quaros Çevrimdışı quaros Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
redstorm
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: ISTANBUL-EU

MesajTarih: 07.05.2008 - 12:40    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Kenan'a faydasi dokunsun da gerisi onemli degil.. Kariyerinde ilerlesin yeter ki Alkışlıyorum
Başa dön
redstorm Çevrimdışı redstorm Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et
UFUK35
Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye

Nereden: İZMİR izmir İZMİR

MesajTarih: 07.05.2008 - 12:48    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

güzel olmuş... Bravo

ud35ufuk35ud@hotmail.com
Başa dön
UFUK35 Çevrimdışı UFUK35 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
HasanTahsin
Süper Üye
Süper Üye
Image Hosted by ImageShack.us

Nereden: zonguldak/ereğli

MesajTarih: 07.05.2008 - 12:51    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

güzel olmuş
kalktı hilal kaşları sordu kim bu serseri..
Başa dön
HasanTahsin Çevrimdışı HasanTahsin Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
_tatar_
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: 34

MesajTarih: 07.05.2008 - 12:52    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

E Redbull kanatlandırır Dil çıkarıyorum

Başa dön
_tatar_ Çevrimdışı _tatar_ Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
motorcucihan
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: TRABZON (KARMOK)--Faroz--

MesajTarih: 07.05.2008 - 12:59    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

güzel olmuş...
"( @)(@ )*****( @) (@ )***( @)
Başa dön
motorcucihan Çevrimdışı motorcucihan Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
B E K O
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: KUYUBAŞI/KADIKÖY/İST.

MesajTarih: 07.05.2008 - 13:20    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

eskisinden daha güzel olmuş bence.. alper alınmasın Göz kırpıyorum
sx2
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: İstanbul

MesajTarih: 07.05.2008 - 13:22    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Desenleri farklı olsa da Shoei'nin Daijiro modelini andırıyor. Fakat iyi olmuş.

Ben Alpere bi çift sticker vericem...
Başa dön
sx2 Çevrimdışı sx2 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MotorDelisi-GENEL Tüm saatler GMT + 3 Saat
Sayfa 1, 2  Sonraki
1. sayfa (Toplam 2 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©

PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.18 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal