Kayıt: Feb 08, 2008 Mesajlar: 16 Nereden: Diyarbakır;/ERGANİ
Tarih: 09.05.2008 - 14:36 Mesaj konusu:
s.aleyküm, bende 100 lük mondial cup var, geçen pazar biraz gezdik,geziden sonra baktım ki bi kaç vida gevşemiş ve sıkıştırdım...
bi kaç gün sonra motor aşırı titremeye başladı, gazladıktan bi kaç saniye sonra vites istiyor motor. Eskiden 100 le gittiğimde bile bu kadar titremiyordu ve motor çok çabuk devir alıyor sanki. motorun yağını değiştim. kanunin yağını(tamircinin dediğine göre) bıraktım...belki de yağdandır bilmiyorum... ne yapabilirim ?
Son Mesajdan 3 dakika sonra eklendi:
Veya neden dolayı titreyebilir yardımcı olursanız sevinirim
Tarih: 09.05.2008 - 23:21 Mesaj konusu:
bendede mondial var .Dostum mondiallerin kaderi bu.bende ilk aldğımda birşey yoktu ancak şu 2 aydır titremeye başladı.125 lik var bende takometre daha devir gelmeden zırlamaya başlıyor.ilk titrediği zamanlarda şasedeki vidalrın gevşediğini gördüm ve sıktırdım.Yine başladı titremeye şu sıralar yine sıktırdım ancak fayda etmiyor............. _________________ ç@ R1.......
Tarih: 10.05.2008 - 21:35 Mesaj konusu:
aynı dert benim 100 cc cup dada var servisine gittim takozları eskimiştir değişiririrz bişeyi jklamaz diyor götürücem eğer olmassa geriye tek çözüm kalıyor motoru şaşaye bağlayan vidalara kauçuk conta atmak....
takozlardan olabilir. vidalar vs gevşekliğinden olabilir. plastik ile şase arasındakı vidalar arasına zıngortı yapmasın diye kauçuklu pul atabilirsin oda biraz önler. _________________ Rüzgar ben, Denge ben, Tutunan ben,
En küçük Hatada yok olacak ben.
Ozaman sen neyi dert ediyorsun...
cs...
Tarih: 10.05.2008 - 22:45 Mesaj konusu:
cok sık vıtes ısterken surat yapmıyorsa ve ataklıgını kaybetmısse debrıyaj balatan bıtmek uzeredır tıtresımıne bısey yapamassın uretıldıgı memlekete has bı ozellık
Kayıt: Dec 12, 2005 Mesajlar: 5221 Nereden: 35nci.OTOBAN TUGAY K.LIĞI..
Tarih: 10.05.2008 - 23:43 Mesaj konusu:
Alıntı:
motor çok çabuk devir alıyor sanki
debriyajın bitmiş,kaydırıyor!! motorun debriyajına baktır muhtemelen sorun orda,ayrıca scooterlarda vites yoktur! yani arabalardaki gibi bir otomatik sanszumanı yoktur,gazı acınca kavrama yapana bir volan sistemi vardır yani hızlandıkça 2-3.vitese filan gecmez!! tek vitestir!!! _________________ Çeşme ve Aydın Otobanları 1000cc GARNİZON KOMUTANI!{SS Subayı}
SİNAN SOFUOĞLU.....Unutmayacağız!!!
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız