Tarih: 09.05.2008 - 17:04 Mesaj konusu: KINAMA! Körfez pistini o halde bırakanlara yazıklar olsun!
İzmit Körfez pistindeki kritik virajların hepsinin apekslerinde upuzun ve yarış halindeyken kaçılması çok zor yamalar var. Sadece yama olsa iyi, yamaların üzeri de girintili çıkıntılı ve virajda motor doğal olarak çok yatık halindeyken tekerleği kaptırınca kazaya sebebiyet vermemesi çok zor.
Apekslerin içerisinde sadece bir karışlık genişlik var ve motorlar orayı tutturup geçmek zorunda. Yarışın rekabeti içerisinde durumun nasıl olacağını tahmin edersiniz. Yamaları kollamaktan insan önüne bakamıyor. Doğal olarak ne viraj çizgisi kalıyor, ne de konsantrasyon.
Yazıklar olsun sorumlu olan herkese. Madem pisti adam gibi asfaltlatamıyorsunuz, neden oraya yarış veriyorsunuz?
Orada ancak otomobil yarışları yapılabilir şu anda; motor sokmamak lazım.
Söylendiğine göre her ne kadar Sinan'ın kazası ile yamaların ilgisi yoksa da, ileride yeni kazaların olacağını tahmin etmek için müneccim olmaya gerek yok. İnanılmaz bir sorumsuzluk örneği.
Sorumlu olanları kınıyorum!
_________________ Honda CBR 1100XX Super Blackbird
XANDROS çok haklısın bu işi federasyonun bi şekilde halletmesi lazım ama neden bunda senedir ısrarla bekliyor anlamış değilim
Kardeşim Göt kadar piste asfalt attıramıyorsan ozaman bu işi bırakıcaksın yapanlar gelicek _________________ Bir Pazar Sabahi Liv Tyler ile Uyandin mi Hiç?
2008/R1 - Istanbul
eminatar@hotmail.com
Dünyanın parasını ve emeğini harcayıp harika bir pist yaptırıp, o pisti de çok komik rakamlara Eccelstone'a kiralarlarsa pist yarışları da mecburen Körfezde ve Pınarbaşında yapılabilir sadece. Halbuki senin ülkenin yarışçıları girse o İstanbul Parka, pist yarışları orda yapılsa, sporcular güven içinde yarışabilse ve artık ezberlenen pistlerin dışında yarışılsa olmaz mıydı... Bence asıl vatan hainliği budur. O pistin Türk yarışçılara kapalı olmasıdır.
Hadi orası kapalı, be kardeşim Körfezde yarış olacağı belli, zaten küçücük pist, neden bakımı yapılmaz. Anlamıyorum. Ama XANDROS'a kesinlikle katılıyor ve bende sorumlu olanları kınıyorum!!! _________________ Özel mesajla bir yere varamazsınız!
Lütfen denemeyin.
XANDROS'a kesinlikle katılıyor ve bende sorumlu olanları kınıyorum!!!
Aslında Birbirimizi Kandırmayalım bu olayda hepimiz sorumluyuz ... nedeni ise tepkimizi koymadık sustuk ... Zaten hep böyle talihsiz olaylarda eleştiri yaparız yok biri bariyere patlar karayollarını eleştiririz ama içimizden hangi biri karayollarına bariyerlerin motosiklet sürücüleri için tehlike arzettiğini... avrupadaki gibi bariyerlerin alt kısımlarını kapatan ilave yapılması gerektiği ile ilgili dilekçe yazdı yada bunu dile getirdi resmi işlemlere başladı ..... Hiç kimse yada ben bilmiyorum
Körfez pistinin halini piste giren amatör arkadaşlar bilirler profesyonel yarışcı arkadaşlar ise hepimizden daha iyi bilirler Yemin ederim anlamıyorum Yarış pisti hangi akla hizmet yama yapılır yaaa... ... bu işe gönül veren profesyonel anlamda bu işi yapan yarışcılar protesto için 1 sezon yarışa girmeseler bak bidahaki sezon seve seve nasılda yapıcaklar... Sonuçta Ağlamayan bebeğe meme kusura bakmayın ama vermezler _________________ Bir Pazar Sabahi Liv Tyler ile Uyandin mi Hiç?
2008/R1 - Istanbul
eminatar@hotmail.com
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız