Kayıt: Aug 13, 2005 Mesajlar: 3409 Nereden: LEVENT-İSTANBUL
Tarih: 10.05.2008 - 01:03 Mesaj konusu: BU SABAH Cenaze ve Başsağlığı için AKYAZI'ya
Arkadaşlar cenaze yarın öğle namazıyla kalkacak...yani saat 13:00 gibi Akyazıda olmamız gerekecek...
Cumartesi YANİ BU SABAH sabah 10:00 itibariyle KOZYATAĞI CARREFOUR GİRİŞİNDE OLACAĞIM...
Hareket Saati 10.30..........
Kenan Kardeşimde katılacak...
motorum cbf 150...80-90-100 hızlarda gideriz...hava durumu ne olursa olsun ben orada olacağım...
Arkadaşın tarifine göre otobandan Adapazarını geçtikten hemen sonra AKYAZI ya gireceğiz...Kenanın yetişememesi halinde İkindi namazını bekleriz...bana ulaşan bilgiler şimdilik bunlar...
cebim...537 335 22 33...
Sofuoğlu'nun cenazesi saat 22.00 sıralarında hastaneden alınarak ambulansla Adapazarı'nın Serdiven Semti'ndeki evlerine götürülmek üzere yola çıkarıldı. Sofuoğlu'nun cenazesinin, Akyazı İlçesi'nde yarın kılınacak öğle namazının ardından, buradaki aile kabristanına defnedileceği bildirildi. Cenazeye yurt dışında bulunan kardeşi Kenan Sofuoğlu'nun da katılacağı belirtildi.
Tarih: 10.05.2008 - 01:15 Mesaj konusu:
SON GÖREV
Tanısın tanımasın Cenazesi kalabalık olsun isteyen damarında kardeşlik duygularına sahip olan herkes gelmeli benzin olmaması olacak son dert olsun oraya gelen herkes eminim bir şekilde geriye dönecektir.Saygılar.. _________________ Ozan SAK
Kayıt: Aug 13, 2005 Mesajlar: 3409 Nereden: LEVENT-İSTANBUL
Tarih: 10.05.2008 - 08:39 Mesaj konusu:
LEVO, sağol dostum...ben bi son çağrı yapayımda...öyle çıkayım...
arkadaşlar ben bu siteye üye olduğum 3 yıldır biyerlere gitmek için çok nazlanırım...bünyem böyle...gelirim derim genelde gelmem satarım...ama yemin ederim gece gözüme uyku girmedi...Sinan kardeşimizin ruhu şad olur...cenazesini izler ve der ki beni sevenler çokmuş der diye düşünürüm...şimdi diyeceksinizki kardeşim orda 10 kişi olsa ne olur olmasa ne olur...
ama bu bir son görev...
Bu aile bizim üyesi olduğumuz camiaya 2 tane evlad vermiş...sizce bu aileye bir borcumuz yokmu...hadi arkadaşlar müsait olan gelsin...
aslında biz insanoğlu işimizi gücümü çok güzel ayarlarız...yeter ki isteyelim... _________________ Mete Handro Prodikşın ve Bilumum Ekşın A.Ş. Gururla Sunar..."Gerçekler Acıdır..Acıtır.."Gariban Traktörü Massey Ferguson CBF 150..Hor Görme Pandayı...
Kayıt: Mar 21, 2005 Mesajlar: 156 Nereden: düşler ülkesinden
Tarih: 10.05.2008 - 10:12 Mesaj konusu:
Arkadaşlar başımız saolsun. ALLAH rahmet eylesin. Cenazemiz pazar günü öğlen namazındamı kaldırılacak yoksa bugünmü. Bu konuda aydınlatırsanız sevinirim. _________________ HONDA TEAM
(Ayıp Oldu ama 06 R6 Kırmızı Beyazından )
Kuş bakışı bakmak güzeldir; yalnız kuş gibi bakmamak şartı ile....
Kayıt: Sep 01, 2007 Mesajlar: 1850 Nereden: İstanbul Anadolu MD
Tarih: 10.05.2008 - 11:29 Mesaj konusu:
Bir duyuma göre kindi namazı deniyor. hangisi doğru ben zaten körfezdeyim. Oradan gidicem _________________ PIAGGIO X8 200 SCOOTER TEAM
MD SCOOTER TEAM eksi 120 km
The Godfather
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız