Tarih: 10.05.2008 - 14:49 Mesaj konusu: İlk kazamı yaptım:((
E-5 e çıkan bir köprünün üzerinde en sol şeritte durmuş yurdum angut sürücüsü yüzünden kaza yaptım.Takip ettiğim arabalar bir anda sağa kırınca salisede araba ile yüzyüze geldim.Sağa yatırdım refleks ile...Sağ kalçam ve dizim çarptı yere ama çok önemli değil...Ön grenaj ve yan grenaj ile doğal olarak far güzelim zero gravity camım iptal oldu.Allahtan yürür aksamda bişey yok.Damlayan sızan bişey yok.Mala gelsin cana gelmesin diyorum
gundelfingen, Gecmis olsun ucuz atlatmıssın aman dikkat zaten dolu oldugumuz su günlerde yeni acı haberler almayalım+hep koruma full koruma _________________ "SULAR YÜKSELİNCE BALIKLAR KARINCALARI YER, SULAR ÇEKİLİNCE DE KARINCALAR BALIKLARI. KİMSE BUGÜNKÜ ÜSTÜNLÜĞÜNE VE GÜCÜNE GÜVENMESİN.KİMİN KİMİ YİYECEĞİNE SUYUN AKIŞI KARAR VERİR"
Tarih: 10.05.2008 - 15:04 Mesaj konusu:
salisede araba ile yüz yüze gelmenin sebebi öndeki aracı çok yakından takip etmenden kaynaklanıyor. gerekli mesafeyi koruyor olsaydın sen de bu kazadan zarar almadan kurtulabilirdin.. geçmiş olsun.... kazaları atlatınca insanın durup düşünüp "ulan niye böyle oldu" demesi gerekiyor kendi kendine... eğer ders alamıyorsak yanlışlarımızdan yeni hatalar kapımızda demektir....
dur düşün ve bizlerle paylaş.. bu kaza gerçekten niye oldu diye....
allah beterinden saklasın kardeşim... _________________ ®hONoUR®
Venox 250
onur_battal@hotmail.com
05356362978 A rh +
Tarih: 10.05.2008 - 15:15 Mesaj konusu:
Geçmiş olsun arkadaş Allah daha beterlerinden korusun _________________ SAHİP OLDUĞUNUZ HER DÜŞÜNCE NESNEL BİR GERÇEKLİK BİR KUVVETTİR
1-Karar verdimi uygulayacaksın
2-Uygularken tereddüt etmeyeceksin
3-Tereddüt ettiğinde kaybedersin
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız